הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקוע על אותו המשקל(מסה)

frogface

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי חברים חדש כאן, מתאמן כשנה וחצי+-, 1.89 שוקל כרגע 80-79 קג. התחלתי להתאמן במשקל 64 קג ועלית עליה יפה(בעייני). אני מרגיש שחסרים לי עוד כמה קג למסה בכדי להתחיל חיטוב אך במשך שלושה חודשים אני תקוע על ה79-80. אני רוצה לעלות ל8589 קג בכדי שלאחר מכן אוכל לחטב. בדקתי גם האפליקציה של myfitnesspal וכמעט תמיד אני 500 קלוריות מעל הקלוריות שאני צריך לאכול כל יום. יש לכם רעיון מה אוכל לעשות כדי לעלות עוד במשקל? יש לציין שאני כן עולה המשקלי עבודה כל כמה חודשים וגם שם לב לגדילה פיזית שלי אך עדיין על אותו המשקל.

קבצים מצורפים

• 4869FF80-AA2F-4978-BAB9-BED568F20E28.jpeg
    4869FF80-AA2F-4978-BAB9-BED568F20E28.jpeg
    KB 83.7 · צפיות: 91
  • 7E543234-1B3E-4AA8-8D31-24902AEB16CD.jpeg
    7E543234-1B3E-4AA8-8D31-24902AEB16CD.jpeg
    KB 143.5 · צפיות: 85
תאכל יותר... אין שום ׳רעיון׳ או עצה אחרת לאיך לעלות במשקל.

ואם אתה תוהה למה זה נעצר למרות שהאפליקציה מראה לך שאתה כביכול בפלוס, עדכנת מחדש את הניטראלי שלך אחרי העלייה הגדולה במשקל? אתה כנראה באופן טבעי שורף הרבה יותר קלוריות כיום. תבדוק גם את הפעילות הפיזית שלך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני הולך הרבה ועולה הרבה מדרגות(שליח) אז יש סוג של אירובי אבל חוץ מזה כלום? זה יכול להיות עד כדי כך משמעותי?

אני רוצה לעלות ל8589 קג בכדי שלאחר מכן אוכל לחטב.
לדעתי אפשר להתחיל לחטב קודם, זה נחשב להרבה אפילו בשביל פיל אפריקני.

וברצינות, כתבת שאתה עולה במשקלי עבודה ושם לב שאתה גדל, לדעתי זה מספיק, אין טעם בלהשמין סתם. לא הכול זה מה שהמשקל מראה.

ובאופן כללי, אגלה לך סוד, על מנת להעלות במשקל צריך פשוט להוסיף עוד קלוריות, וזה לא משנה איזו אפליקציה אמרה לך אחרת.

תאכל עוד
לא מבין למה לקח לך 3 חודשים בשביל להבין את זה

כנראה שכמה שאתה אוכל זה לא מאזן חיובי בשבילך במצב שבו אתה נמצא היום

אני הולך הרבה ועולה הרבה מדרגות(שליח) אז יש סוג של אירובי אבל חוץ מזה כלום? זה יכול להיות עד כדי כך משמעותי?
הNEAT שלך יכול להיות גבוהה. (פעולה לא יזומה ששורפת קלוריות).
וכן, זה משפיע בצורה ניכרת כי ביום אתה יכול לשרוף 500-1,000 קלוריות רק מיזה.
אם אתה כבר במסה, הייתי מוריד מד צעדים לפלאפון ואוכל כפול 1-1.5 מהמספר שרשום במד צעדים.

• פותח/ת השרשור
בנץ׳ 60 קג, לחיצת רגליים 120 קג, לחיצת כתפיים חופשי 14-12 כל צד תלוי ביום, לחיצת גב(lateral press( 60-70 קג תלוי ביום. פולי עם חבל 21.25-17.5 קג תלוי ביום

לא עולה במשקל במסה = תוסיף 100 קל' כל פעם עד שתראה עלייה
לא יורד במשקל בחיטוב = תוריד 100 קל' (עד כמות מסויימת, אין סיבה שתאכל 1500 קל' בחיטוב, בגלל זה מוסיפים אירובי לא להגיע למצב הזה) כל פעם עד שתראה ירידה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית