הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי מפשעות ובטן שמוקרנים מהגב מסקוואט

Kangaroo

משתמש מתחיל
105
6
נק' מוניטין:
6
105
6
לפני כחודש עשיתי סקוואט 100 קילו (לא הכנתי את עצמי טוב למשקל הזה…)
אחרי הסקוואט הרגשתי גב תפוס כזה ואחרי יום התחילו לי כאבים בבטן התחתונה במפשעות ובאזור האגן .
הפחד שלי היה שפגעתי ברשת ששמו לי בניתוח לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח בקע ספורטאים (הייתי שחקן כדורגל) עשיתי שיקום ולא היה לי שום רגישות בבטן או במפשעות בכלל אחרי השנה וחצי הזאת.
מהפחד הייתי אצל הרופא המנתח עשיתי אולטרסאונד והכל הראה שתקין שאין פגיעה ברשת של הניתוח או עדות לבקע .
הייתי אצל 2 פיזותרפיסטים שאמרו לי שלפי מה שהצגתי הכאב מוקרן מהגב .
אני חודש אחרי הפציעה, מטופל בברקסין עושה חיזוקים וזה עדיין לא עובר …
אשמח לחוות דעת של מישהו שעבר מקרה דומה ואם זה באמת בכלל הגיוני שמהגב יכאב לי המשפעות והבטן בזמן שאין לי באמת כאב בגב , וכמה זמן זה נמשך , יש לי פחד שהפציעה חזרה למרות שכולם אומרים שלא
@Nir Kriger

נערך לאחרונה:
אם היית אצל 2 פיזיו' שאמרו לך אותו דבר, הייתי מתמקד בהנחיות הטיפול והאימון שלהם. אחד הגורמים הכי בעייתיים בהחלמה ממצבים כאלה הוא הפחד והחשש ממצבים אחרים כשהפתרון מונח בכף ידך.
אם שללת בקע (שלרוב לא מצב מסוכן אלא אם מתעלמים מבליטה ענקית בדופן הבטן התחתונה...) אז אפשר להתמקד בשיקום.
תתאמן לפי ההנחיות ותתן זמן לגוף להחלים מהמצב.

לפני כחודש עשיתי סקוואט 100 קילו (לא הכנתי את עצמי טוב למשקל הזה…)
אחרי הסקוואט הרגשתי גב תפוס כזה ואחרי יום התחילו לי כאבים בבטן התחתונה במפשעות ובאזור האגן .
הפחד שלי היה שפגעתי ברשת ששמו לי בניתוח לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח בקע ספורטאים (הייתי שחקן כדורגל) עשיתי שיקום ולא היה לי שום רגישות בבטן או במפשעות בכלל אחרי השנה וחצי הזאת.
מהפחד הייתי אצל הרופא המנתח עשיתי אולטרסאונד והכל הראה שתקין שאין פגיעה ברשת של הניתוח או עדות לבקע .
הייתי אצל 2 פיזותרפיסטים שאמרו לי שלפי מה שהצגתי הכאב מוקרן מהגב .
אני חודש אחרי הפציעה, מטופל בברקסין עושה חיזוקים וזה עדיין לא עובר …
אשמח לחוות דעת של מישהו שעבר מקרה דומה ואם זה באמת בכלל הגיוני שמהגב יכאב לי המשפעות והבטן בזמן שאין לי באמת כאב בגב , וכמה זמן זה נמשך , יש לי פחד שהפציעה חזרה למרות שכולם אומרים שלא
@Nir Kriger
@Kangaroo צריך להתייעץ איתך על משהו אחי אתה יכול לשלוח לי הודעה בפרטי או במייל אודה לך [email protected]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית