התמונה הראשונה מלפני חודשיים כמעט לעומת עכשיו , העלתי כמעט 10 קילו זה נראה אותו דבר?
עלית 10 קילו בחודשיים? ברצינות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התמונה הראשונה מלפני חודשיים כמעט לעומת עכשיו , העלתי כמעט 10 קילו זה נראה אותו דבר?
עלייה מיותרת בשומן.כן אני שוקל 104 105 עכשיו לפני חודשיים הייתי 95
כן אחי צודק רק עליה בשומן..עלייה מיותרת בשומן.
שמע, אתה פשוט מסרב לקבל ביקורת וחוות דעת.כן אחי צודק רק עליה בשומן..
אם כבר זה נוזלים מה שכן אולי ממש קצת עליה באחוז שומן אחד אם בכלל ומן הסתם אפשר לראות בהחלט תאי שרירים חדשים שנבנו
לא אומר שלא בנית שריר, אני אומר ש10 קילו בחודשיים זה מיותר ואתה עולה הרבה יותר מדי בשומן.כן אחי צודק רק עליה בשומן..
אם כבר זה נוזלים מה שכן אולי ממש קצת עליה באחוז שומן אחד אם בכלל ומן הסתם אפשר לראות בהחלט תאי שרירים חדשים שנבנו
זכור לי לפני איזה כמה שנים שהייתה תמונה שלך עם רקון בפורום תמונות ואמרו לך משהו כזה 😉הלוואי ומישהו היה אומר לי בעבר לפני שהפסקתי להתאמן שאני שמן מדי ובמצב לא אידיאלי
ששששש....אתה הורס לי רגע לימודיזכור לי לפני איזה כמה שנים שהייתה תמונה שלך עם רקון בפורום תמונות ואמרו לך משהו כזה 😉
אבל אז הלך הרוחות בפורום היה שונה, הגישה הרווחת הייתה "כרס זה דרך חיים, העיקר להרים כמה שאפשר וחיטוב זה לכוסיות"
היית אמור להוסיף לי גם את זה:ששששש....אתה הורס לי רגע לימודי
זרקת פה פצצה110 קילו בנצ ל10 חזרות
תודה אחשלי, וואלה זה לא נותן לי לשלוח פה סרטונים אחי איך קוראים לך באינסטגרם אני אוסיף אותךנראה טוב סה"כ
בחור גדול מסיבי
חבל לא רואים רגליים.
מבחינת א"ש אתה סביב ה25 - אבל השומן מתפזר טוב בגוף
יש בסיס מצויין
זרקת פה פצצה
אפשר סרטון בבקשה 😅
תודה אחשלי, וואלה זה לא נותן לי לשלוח פה סרטונים אחי איך קוראים לך באינסטגרם אני אוסיף אותך
שלח קישור לאינסטהגרם של הסרטון אם אתה לא על פרייבטתודה אחשלי, וואלה זה לא נותן לי לשלוח פה סרטונים אחי איך קוראים לך באינסטגרם אני אוסיף אותך
מזל טוב
אתה מודע לזה שאתה אחוז שומן גבוה כבר?
הריקופ שלך זה לא בדיוק ריקומפ
האמת שהתחלתי עם גרעון קלורי קטן ממש לפני שבועיים בערך אני בהדרגה עושה חיטוב שכבר בקיץ אני אהיה חטוב ובלי להרעיב את עצמינראה שעלית קצת במסה, לצד עלייה במסת שומן.
חיטוב קשה לפניך. לא יודע למה אתה דוחה את הקץ.