עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה א״ש אני לדעתך עכשיו?מסה תעשה כשתהיה ב11 12 אחוז שומן תתחיל מזה נקיה
חיטוב ודחוף
המצב ממש נורא? אני ממש שמן?מסה תעשה כשתהיה ב11 12 אחוז שומן תתחיל מזה נקיה
חיטוב ודחוף
כמה א״ש אני לדעתך עכשיו?
המצב ממש נורא? אני ממש שמן?
אם אעשה מסה אז אעלה גם בשומן?המצב ממש לא נורא
יש אנשים שהתחילו להתאמן כשהם היו כמוך כפול 4 והגיעו לתוצאות מרשימות
אתה לא ממש שמן אתה בכלל לא
רק צריך לפי דעתי להתמקד משהו כמו שלושה חודשים בחיטוב בירידה במשקל ובאחוזי שומן ובהיקף בטן. אם אתה ממש מתחיל אז תעבוד על fbw ..
להגיע למשהו כמו 11 12 אחוז שומן
ואז להתחיל מסה נקייה לתקופה של מעל חצי שנה ואחרי זה חיטוב קטן ועוד פעם מסה ככה
קשה לדעת ככה תשלח תמונה פרונט ואני אגיד לך
אם אעשה מסה אז אעלה גם בשומן?
כן חד משמעית
אם תתחיל את המסה כשאתה ב 11 12 אחוז שומן אז גם אם תעלה קצת בשומן במסה זה לא יהיה קריטי ואתה תגיע לאזור ה14 בערך... אבל אם תתחיל מסה כשאתה מעל זה זה כבר סיפור אחר לגמרי .. מאוד לא בריא וגם ההיקף מותן יגדל וסתם יראה על
המצב ממש לא נורא
רק צריך לפי דעתי להתמקד משהו כמו שלושה חודשים בחיטוב בירידה במשקל ובאחוזי שומן ובהיקף בטן. אם אתה ממש מתחיל אז תעבוד על fbw ..
אחי הייתי הרבה יותר שמן פעם והשומן במתניים נשאר זה נורא לא מצליח להיפתר ממנוהמצב ממש לא נורא
אצלם בבית תמונה יותר מלאה, זאת סתם נחתכהקשה לראות ככה כשלא רואים גם חזה...
אבל אני מעריך שאתה עומד על 15 16 אחוז שומן
רק אני או שאומרים פה לשחיף מת לעשות חיטוב שיהפוך אותו לשלד ?
מה גם שבמהלך הזמן הזה יהיה לו קשה להעלות משקלים , והוא יתייאש ?
אז אני אמור להיות במאזן קלורי שלילי?תשאל את עצמך איזה שינוי אתה רוצה לראות בגוף שלך. אין פה חוקים, אתה עובד בשביל לעצב את הגוף שלך. לכן:
אם יותר דחוף לך להוריד שומן תעשה חיטוב.
אם יותר דחוף לך להעלות מסת שריר תעשה מסה.
זה באמת לא משנה מה תעשה קודם.
ודבר נוסף, במסה אתה תצבור גם שומן. בלתי אפשרי לעלות במשקל מ100% שריר. אבל, מה שהרבה אנשים לא מבינים הוא: זה שתצבור שומן לא אומר שתעלה באחוזי השומן. אתה יכול אפילו לרדת באחוז השומן בתקופת המסה למרות שתצבור שומן תוך כדי. מה שאומר שאתה יכול לצבור מסת שריר וגם לרדת באחוזי השומן ולהראות חטוב יותר, אפילו שאתה לא באמת מתחטב. הכל תלוי במאזן הקלורי ובתגובה של הגוף שלך.
תשאל את עצמך איזה שינוי אתה רוצה לראות בגוף שלך. אין פה חוקים, אתה עובד בשביל לעצב את הגוף שלך. לכן:
אם יותר דחוף לך להוריד שומן תעשה חיטוב.
אם יותר דחוף לך להעלות מסת שריר תעשה מסה.
זה באמת לא משנה מה תעשה קודם.
ודבר נוסף, במסה אתה תצבור גם שומן. בלתי אפשרי לעלות במשקל מ100% שריר. אבל, מה שהרבה אנשים לא מבינים הוא: זה שתצבור שומן לא אומר שתעלה באחוזי השומן. אתה יכול אפילו לרדת באחוז השומן בתקופת המסה למרות שתצבור שומן תוך כדי. מה שאומר שאתה יכול לצבור מסת שריר וגם לרדת באחוזי השומן ולהראות חטוב יותר, אפילו שאתה לא באמת מתחטב. הכל תלוי במאזן הקלורי ובתגובה של הגוף שלך.
אתה אמור להיות במה שמשרת את המטרה שלך כרגע. כמו שאמרתי, אתה יכול גם מסה וגם חיטוב (הכוונה לאו מסה או חיטוב, לא ביחד כמובן).אז אני אמור להיות במאזן קלורי שלילי?
למה? זה יכול לקרות תיאורתית בכל אחוז שומן (כמובן שכל אחד והגנטיקה שלו, אצל אחד זה יכול לקרות ואצל השני לא). ודווקא ככל שאחוזי השומן גבוהים יותר, ככה יותר קל לרדת באחוזי השומן במסה.מסכים חלקית זה כן יקרה אם הוא יהיה במסה נקייה אבל בטוח שזה לא יקרה כשהוא על 16 אחוז שומן!!!!
אתה יכול לרדת עוד 2-3 קילו בשקט ואז להתחיל מסה נקייה אתה ממש לא ''שחיף מת'' אתה פשוט שחיף
זה לא יכניס אותך לקטגוריית תת משקל ואתה תוכל משם לטפס הרבה יותר טוב ולבנות יותר מסת שריר לאורך יותר זמן
אבל זו רק דעתי, החלטה שלך.