בחודש האחרון ניסיתי את התכנית 6 שבועות של קנדיטו (שהיא בעצם 5 שבועות). בשבוע האחרון יש אמראפ עם משקל שהוא מאוד קרוב ל1RM.
הסיבה שעשיתי אותה - הרגשתי שאני נתקע והתעצלתי לחשוב יותר מדי, והקובץ אקסל שבו מזינים מספרים וזה פשוט מתכנן את התכנית על פי זה, והמחשבה שבסופו של דבר פשוט אתחזק: היו מזמינים מאוד.
שיאים לפני התכנית:
סקוואט - 127.5x3
בנץ' - 82.5x2 (אבל כמעט 3)
דדליפט - 180x2
התוצאות באמראפ בסוף התכנית:
סקוואט - 132.5x3
בנץ' - 82.5x2 (לא כל כך קרוב ל3)
אני חושב שאני לא עולה כמו שצריך - יותר מדי בקו ישר. בניסיון פה זה נראה כאילו ויתרתי אבל זה בגלל שפשוט לא הרגשתי שאני יכול לדחוף יותר, וזה לדעתי בגלל שהמוט היה רחוק מדי והמנוף גדול מדי.
דדליפט - 180x2 (קצת פחות גריינד מפעם קודמת)
כלומר הסקוואט שלי כנראה עלה (קשה להגיד כי התחלתי להרים עם נעלי סקוואט איפושהו באמצע)
הבנץ' לא עלה
והדדליפט לא עלה (אולי בקצת, אבל לא בצורה משמעותית)
ההשערה שלי-
- הבנץ' לא עלה כי אין מספיק נפח ללחיצה אופקית.
- הדדליפט לא עלה כי אין מספיק דדליפט קונבנציונלי - כמעט חצי מהתכנית עושים וריאציה של דדליפט (עשיתי דפיסיט דדליפט)
אשמח לשמוע דעות, מחמאות, טענות, כל דבר.
בשבוע הבא אני אנסה לתכנן שוב לעצמי. בפעם הקודמת ויתרתי על זה מהר מדי.
הסיבה שעשיתי אותה - הרגשתי שאני נתקע והתעצלתי לחשוב יותר מדי, והקובץ אקסל שבו מזינים מספרים וזה פשוט מתכנן את התכנית על פי זה, והמחשבה שבסופו של דבר פשוט אתחזק: היו מזמינים מאוד.
שיאים לפני התכנית:
סקוואט - 127.5x3
בנץ' - 82.5x2 (אבל כמעט 3)
דדליפט - 180x2
התוצאות באמראפ בסוף התכנית:
סקוואט - 132.5x3
בנץ' - 82.5x2 (לא כל כך קרוב ל3)
אני חושב שאני לא עולה כמו שצריך - יותר מדי בקו ישר. בניסיון פה זה נראה כאילו ויתרתי אבל זה בגלל שפשוט לא הרגשתי שאני יכול לדחוף יותר, וזה לדעתי בגלל שהמוט היה רחוק מדי והמנוף גדול מדי.
דדליפט - 180x2 (קצת פחות גריינד מפעם קודמת)
כלומר הסקוואט שלי כנראה עלה (קשה להגיד כי התחלתי להרים עם נעלי סקוואט איפושהו באמצע)
הבנץ' לא עלה
והדדליפט לא עלה (אולי בקצת, אבל לא בצורה משמעותית)
ההשערה שלי-
- הבנץ' לא עלה כי אין מספיק נפח ללחיצה אופקית.
- הדדליפט לא עלה כי אין מספיק דדליפט קונבנציונלי - כמעט חצי מהתכנית עושים וריאציה של דדליפט (עשיתי דפיסיט דדליפט)
אשמח לשמוע דעות, מחמאות, טענות, כל דבר.
בשבוע הבא אני אנסה לתכנן שוב לעצמי. בפעם הקודמת ויתרתי על זה מהר מדי.