הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות מתכנית 6 השבועות של קנדיטו

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך

Dmk

משתמש קבוע
1,046
628
נק' מוניטין:
1,402
1,046
628
בחודש האחרון ניסיתי את התכנית 6 שבועות של קנדיטו (שהיא בעצם 5 שבועות). בשבוע האחרון יש אמראפ עם משקל שהוא מאוד קרוב ל1RM.

הסיבה שעשיתי אותה - הרגשתי שאני נתקע והתעצלתי לחשוב יותר מדי, והקובץ אקסל שבו מזינים מספרים וזה פשוט מתכנן את התכנית על פי זה, והמחשבה שבסופו של דבר פשוט אתחזק: היו מזמינים מאוד.

שיאים לפני התכנית:

סקוואט - 127.5x3

בנץ' - 82.5x2 (אבל כמעט 3)

דדליפט - 180x2

התוצאות באמראפ בסוף התכנית:

סקוואט - 132.5x3

בנץ' - 82.5x2 (לא כל כך קרוב ל3)

אני חושב שאני לא עולה כמו שצריך - יותר מדי בקו ישר. בניסיון פה זה נראה כאילו ויתרתי אבל זה בגלל שפשוט לא הרגשתי שאני יכול לדחוף יותר, וזה לדעתי בגלל שהמוט היה רחוק מדי והמנוף גדול מדי.

דדליפט - 180x2 (קצת פחות גריינד מפעם קודמת)

כלומר הסקוואט שלי כנראה עלה (קשה להגיד כי התחלתי להרים עם נעלי סקוואט איפושהו באמצע)
הבנץ' לא עלה
והדדליפט לא עלה (אולי בקצת, אבל לא בצורה משמעותית)

ההשערה שלי-

- הבנץ' לא עלה כי אין מספיק נפח ללחיצה אופקית.
- הדדליפט לא עלה כי אין מספיק דדליפט קונבנציונלי - כמעט חצי מהתכנית עושים וריאציה של דדליפט (עשיתי דפיסיט דדליפט)

אשמח לשמוע דעות, מחמאות, טענות, כל דבר.
בשבוע הבא אני אנסה לתכנן שוב לעצמי. בפעם הקודמת ויתרתי על זה מהר מדי.

מסה מסה ושוב מסה.

אפשר לדבר על טכניקה בבנץ עד מחר.
הדבר שהכי ישפר לך אותו הוא לעלות במסת שריר בפלג גוף עליון כמה שיותר.
אח
אני עוקב אחר התשובות שלך
תמיד הם לעניין,תמיד עם ערך מוסף
בהחלט כייף לקרוא וגם אני משכיל על הדרך
מוניטין

נשמע די הגיוני, אבל לא עדיף בשביל זה פשוט לעשות יותר בנץ' ולשלב יותר נפח? או שעדיף גם לשלב וריאציות ואולי חזרות גבוהות יותר?
עוד נפח אומר עוד מסת שריר אז כן זאת דרך טובה.
להוסיף לזה עבודה על הכתפיים, גב עליון ויד אחורית והבנץ יעלה.

• פותח/ת השרשור

זה הלחיצות מהאימון של היום
היו כמה שהעירו על הטכניקה בבנץ' ואני מאמין ששיפרתי את המסלול של המוט אז מוזמנים לתת ביקורת

זה הלחיצות מהאימון של היום
היו כמה שהעירו על הטכניקה בבנץ' ואני מאמין ששיפרתי את המסלול של המוט אז מוזמנים לתת ביקורת

סך הכל נראה בסדר.
יש שתי דברים שאני אוהב לעשות עם הבנץ שלי:
א) לדחוף בצורה מאוד אגרסיבית עם הרגליים בתחתית של הבנץ', קצת כמו פוש פרס בבנץ.
ב) לא מוצא מילה טובה בעברית אז flare למרפקים בחלק האמצעי של התנועה, ככה תוכל לנצל טוב יותר את הכתף והחזה כדי ללחוץ את המשקל.

עריכה:
במבט נוסף אולי גם הייתי מרחיב קצת אחיזה כדי להסתמך יותר על החזה ופחות על היד האחורית כדי ללחוץ.

סך הכל נראה בסדר.
יש שתי דברים שאני אוהב לעשות עם הבנץ שלי:
א) לדחוף בצורה מאוד אגרסיבית עם הרגליים בתחתית של הבנץ', קצת כמו פוש פרס בבנץ.
ב) לא מוצא מילה טובה בעברית אז flare למרפקים בחלק האמצעי של התנועה, ככה תוכל לנצל טוב יותר את הכתף והחזה כדי ללחוץ את המשקל.

עריכה:
במבט נוסף אולי גם הייתי מרחיב קצת אחיזה כדי להסתמך יותר על החזה ופחות על היד האחורית כדי ללחוץ.
משהו ששינתי באימוח האחרון שלי ענייןהflare פשוט במקום להכניס את המרפקים לצידי הגוף להוציא טיפה החוצה ככה בלחיצת החזה תוכל באמת להרגיש את החזה..

חזה +כתף < יד אחורית

משהו ששינתי באימוח האחרון שלי ענייןהflare פשוט במקום להכניס את המרפקים לצידי הגוף להוציא טיפה החוצה ככה בלחיצת החזה תוכל באמת להרגיש את החזה..

חזה +כתף < יד אחורית
בדיוק.
ההכנסה המוגזמת של המרפקים זה שאריות מעולם הפאוורליפטינג עם ציוד וזה לא ממש רלוונטי למתאמן RAW.

בדיוק.
ההכנסה המוגזמת של המרפקים זה שאריות מעולם הפאוורליפטינג עם ציוד וזה לא ממש רלוונטי למתאמן RAW.
האמת בספר של ווסט סייד הוא ממליץ חהוציא קצת מרפקים בבגללו הוצאתי והרגשתי ואו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית