עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה על ההשקעה שחר.השיט הזה מאוד נפוץ, הייתה תקופה שסבלתי מזה (אני לא יודע אם זה דלקת או משהו אבל זה ללא ספק נובע מעומס כלשהו) אבל זה היה לפני הרבה שנים. עם הזמן זה עבר, בעיקר כשהפסקתי לתקופה מסוימת לעבוד על היד הקדמית.
אפשרות אחת היא להוריד משקלי עבודה או לשנות לאחיזה או לתרגילים שמפעילים פחות לחץ וכואבים לך פחות. אפשרות אחרת היא להימנע מביצוע התרגילים שכואבים לחלוטין, לתקופה מסוימת.
בוא נגיד ככה - יד קדמית ויד אחורית זה אחלה שרירים וקלאסי לעבוד עליהם, אבל העלות-תועלת שלהם נמוכה יחסית.
אם אתה עושה עליות מתח ותרגילי לחיצות למיניהם (בנץ', לחיצות כתפיים, שכיבות סמיכה יהלום\רגיל, מקבילים וכו', אז היד האחורית\קדמית עובדת לך מצוין).
בד"כ מה שעוזר זה זמן, וצמצום הגירוי המכאיב.
בוא נגיד ככה - יד קדמית ויד אחורית זה אחלה שרירים וקלאסי לעבוד עליהם, אבל העלות-תועלת שלהם נמוכה יחסית.
אם אתה עושה עליות מתח ותרגילי לחיצות למיניהם (בנץ', לחיצות כתפיים, שכיבות סמיכה יהלום\רגיל, מקבילים וכו', אז היד האחורית\קדמית עובדת לך מצוין).
מצד אחד מסכים איתך, מצד שני אלא אם אתה מוכשר גנטית בידיים אתה תצטרך לתת גם עבודה מבודדת כדי לראות תוצאות משמעותיותהשיט הזה מאוד נפוץ, הייתה תקופה שסבלתי מזה (אני לא יודע אם זה דלקת או משהו אבל זה ללא ספק נובע מעומס כלשהו) אבל זה היה לפני הרבה שנים. עם הזמן זה עבר, בעיקר כשהפסקתי לתקופה מסוימת לעבוד על היד הקדמית.
אפשרות אחת היא להוריד משקלי עבודה או לשנות לאחיזה או לתרגילים שמפעילים פחות לחץ וכואבים לך פחות. אפשרות אחרת היא להימנע מביצוע התרגילים שכואבים לחלוטין, לתקופה מסוימת.
בד"כ מה שעוזר זה זמן, וצמצום הגירוי המכאיב.
שטויות, זה כמו שתגיד שסקוואט זה מספיק גירוי לשרירי בטן.
תפסיק לרשום קביעות שאין שום דבר מאחוריהן חוץ מזה שיש איזשהו חתך מאוד מאוד מסויים
באוכלוסיה שזה רלוונטי כלפיו.
גם לכוח זה יכול להיות הכרחי. בכללי בידודים בכוח זה מאוד אינווידואלי כי זה אמור לעבוד על הנקודות החלשות ולכל אחד יש נקודות חולשה אחרות, אז אתה לא יכול לייעץ מהאינטרנט שזה מיותר כי יכול להיות שהוא צריך את זה.אני מכיר הרבה אנשים עם כוח מאוד רציני שהחימום שלהם הוא פי 1.5 מה-rm1 שלי(אני לא דוגמה) ושעובדים ביד קדמית/אחורית עם משקלים פסיכיים לחלוטין.
אני חושב שעניתי יותר במונחים של כוח, לא במונחים של היפרטרופיה, יש לחדד.
מה שהתכוונתי לומר הוא שאפשר להרים משקלים מאוד כבדים ביד קדמית/אחורית גם בלי עבודה על השרירים האלה באופן קבוע ובהשקעה יתרה..
לגבי היפרטרופיה - אני מסכים איתך.
איזו וריאציה עזרה לך?ליד קידמית יש המון וריאציות , תנסה לשנות אחיזה.
אשאל אותך שאלה פשוטה , יש וריאציה שלא כואבת לך? אם כן הייתי משנה אליה פשוט וסוגר את הסיפור. סבלתי מאותו דבר הרבה מאוד זמן...
אם אין וריאציה כזו לך לרופא שיתן חוות דעת מקצועית , בספק שמישהו פה יכול לאבחן מה הולך אצלך דרך האינטרנט
לי באופן אישי דאמבלים \ מוט W עזר במקום מוט ישראיזו וריאציה עזרה לך?