הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עשיתי בדיקת דם ביום חמישי מרגיש כאב עד עכשיו

גוהן

משתמש מתחיל
178
8
נק' מוניטין:
-28
178
8
עשיתי בדיקת דם ביום חמישי מרגיש כאב עד עכשיו כל פעם שאני מיישר את היד מרגיש בין האמה לבין שריר הזרוע הדו ראשי, ממש איפה שקיבלתי את הזריקה.
אני רוצה להתאמן אבל זה משפיע לי על היד ואני מפחד שלא אגרום נזק.
יש דרך להאיץ את תהליך הריפוי הטבעי? מה נסגר לי עם היד

יש מצב היא עשתה לך " שמש " (לפחות ככה אני יודע שקוראים לזה..) במקרה יש פה רופא גם אני יודע @iamnewatthegym הוא יוכח לענות לך על זה אבל אני מכיר את זה.. מאמין שכבר עבר לך עד עכשיו

יש מצב היא עשתה לך " שמש " (לפחות ככה אני יודע שקוראים לזה..) במקרה יש פה רופא גם אני יודע @iamnewatthegym הוא יוכח לענות לך על זה אבל אני מכיר את זה.. מאמין שכבר עבר לך עד עכשיו
מה זה שמש?

לא זוכר אם זה השמש בקיצור אבל שהאחות זיינה לך את הוריד כי היא פספסה אותו או שפשוט םצעה אותו ממש ויש סוג של נמק יחסית כואב
אני לא איזה גורם רפואי אני משער רק שזה זה פשוט קרה לי הרבה פעמים מחובשים טירונים בצבא

טירונים בצבא
חחחח
הזכיר לי בדיוק שלי ועוד אחד פתחו וריד עם עיניים מכוסות(הכריחו אותי בכוח לצערי)
למזלי חבר שלי האוקראיני הצליח והבחור השני עשה את מה שאתה מדבר עליו

עשית חיסון קורונה? כי אם לא אז כנראה הבינו שאתה סרבן חיסון אז בלית ברירה החדירו לך את הצ'יפ של המעקב בזמן הבדיקת דם וכנראה הוא קצת נתקע שם או פצע את הווריד כשהוא עבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית