בלי שפיטה, עשיתי את זה מספיק, חגגנו אירוע מיוחד, שתינו בכמות שלעולם לא שתיתי ולא אשתה בחיים.
זה היה בשבוע שעבר, מאז הייתה ירידה של 2 קג, שהצלחתי לצמצם (המון נוזלים יצאו החוצה 😕)
הייתה חולשה כללית שלא חוויתי שנים, וכרגע יש מידי פעם סחרחורת וחולשה, בא והולך, ובאופן כללי השרירים עייפים מאוד.
אני מתאמן רק תרגילי בסיס כרגע, ובמשקלים מאוד נמוכים, והתשישות שאני מקבל היא עוצמתית, יש גם כאבי שרירים אחרי האימונים ושוב העומס נפח הוא רבע מהעומס הקבוע שאני מבצע שנים..
- התחלתי להוסיף מגנזיום בשל הכאבים והסבירות שהאלכוהול השפיע לרעה
- המון מיצים לנקוי רעלים
- המון עבודה עם אקדח מסאז
- המון מדיטציה להוריד סטרס
- תזונה יותר קלילה ופלוס קלורי לעזור לגוף להתאושש אבל אני הידע שלי מגביל אותי כאן, אני רוצה לעזור לגוף להתאושש אני מתחיל מעט לדאוג
@kotzer
@elchonon
@Yuval Maimon
רציתי לשים בתזונה בטעות שמתי באימונים
זה היה בשבוע שעבר, מאז הייתה ירידה של 2 קג, שהצלחתי לצמצם (המון נוזלים יצאו החוצה 😕)
הייתה חולשה כללית שלא חוויתי שנים, וכרגע יש מידי פעם סחרחורת וחולשה, בא והולך, ובאופן כללי השרירים עייפים מאוד.
אני מתאמן רק תרגילי בסיס כרגע, ובמשקלים מאוד נמוכים, והתשישות שאני מקבל היא עוצמתית, יש גם כאבי שרירים אחרי האימונים ושוב העומס נפח הוא רבע מהעומס הקבוע שאני מבצע שנים..
- התחלתי להוסיף מגנזיום בשל הכאבים והסבירות שהאלכוהול השפיע לרעה
- המון מיצים לנקוי רעלים
- המון עבודה עם אקדח מסאז
- המון מדיטציה להוריד סטרס
- תזונה יותר קלילה ופלוס קלורי לעזור לגוף להתאושש אבל אני הידע שלי מגביל אותי כאן, אני רוצה לעזור לגוף להתאושש אני מתחיל מעט לדאוג
@kotzer
@elchonon
@Yuval Maimon
רציתי לשים בתזונה בטעות שמתי באימונים
נערך לאחרונה: