הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

התאוששות אחרי אלכוהול

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
בלי שפיטה, עשיתי את זה מספיק, חגגנו אירוע מיוחד, שתינו בכמות שלעולם לא שתיתי ולא אשתה בחיים.

זה היה בשבוע שעבר, מאז הייתה ירידה של 2 קג, שהצלחתי לצמצם (המון נוזלים יצאו החוצה 😕)

הייתה חולשה כללית שלא חוויתי שנים, וכרגע יש מידי פעם סחרחורת וחולשה, בא והולך, ובאופן כללי השרירים עייפים מאוד.
אני מתאמן רק תרגילי בסיס כרגע, ובמשקלים מאוד נמוכים, והתשישות שאני מקבל היא עוצמתית, יש גם כאבי שרירים אחרי האימונים ושוב העומס נפח הוא רבע מהעומס הקבוע שאני מבצע שנים..

- התחלתי להוסיף מגנזיום בשל הכאבים והסבירות שהאלכוהול השפיע לרעה
- המון מיצים לנקוי רעלים
- המון עבודה עם אקדח מסאז
- המון מדיטציה להוריד סטרס

- תזונה יותר קלילה ופלוס קלורי לעזור לגוף להתאושש אבל אני הידע שלי מגביל אותי כאן, אני רוצה לעזור לגוף להתאושש אני מתחיל מעט לדאוג

@kotzer
@elchonon
@Yuval Maimon

רציתי לשים בתזונה בטעות שמתי באימונים

נערך לאחרונה:
- התחלתי להוסיף מגנזיום בשל הכאבים והסבירות שהאלכוהול השפיע לרעה

לא מוכח.

- המון מיצים לינקוי רעלים

לא בדיוק מוכח.

- המון מדיטציה להוריד סטרס

- תזונה יותר קלילה ופלוס קלורי לעזור לגוף להתאושש אבל אני הידע שלי מגביל אותי כאן, אני רוצה לעזור לגוף להתאושש אני מתחיל מעט לדאוג

מעולה.

ככלל, אחרי שבוע אתה לא אמור להרגיש חולשה כי שתית שבוע אחכוהול שבוע שעבר.

איך ההרגשה הכללית?
לפני הערב שעשית הרגשת 100%?

• פותח/ת השרשור
לא מוכח.

לא בדיוק מוכח.

מעולה.

ככלל, אחרי שבוע אתה לא אמור להרגיש חולשה כי שתית שבוע אחכוהול שבוע שעבר.

איך ההרגשה הכללית?
לפני הערב שעשית הרגשת 100%?

זה היה מסיבת הפתעה בעיקרון, עשיתי אימון כבד לפני..

ואכלנו הרבה גאנק כי זה מה שהביאו שנוכל לשתות, ההרגשה הכללית לפני הייתה טובה, האוכל עצמו עשה קצת אי נוחיות כי אני לא רגיל לג'אנק אבל מעבר לזה הרגשה טובה..

ההרגשה הכללית כרגע היא נעה בין טוב לבין תשוש, יש פיקים של מרץ ופיקים של עייפות וחולשה, אני סבור שהייתה מידה מסוימת של הרעלת אלכוהול, הקאתי במשך יומיים, והאנגאובר לא עבר 3-4 ימים

נערך לאחרונה:
היה לי משהו דומה אחרי פורים ששתיתי הרבה.

הייתי ממליץ לעשות דילואד באימונים, אבל ציינתי שהמשקלים קלים.
כנראה שזה יעבור לבד לאט לאט, הגוף חטף מכה, והוא יחזור לעצמו.

אני חושב שמגנזיום סתם ככה חשוב לאנשים ובעיקר מתאמנים.
ואני מאמין מושבע במיצי ירקות, זה בהחלט עוזר.
נראה שאתה עושה כל מה שאתה צריך.

מעבר למה שאתה כבר עושה, הרבה מים ושינה יכולים גם כן לעזור הרבה. אם תישן שעתיים מעל מה שאתה רגיל, ותשתה ליטר יותר משאתה רגיל, אני בטוח שתרגיש הרבה יותר טוב.

ההרגשה הכללית כרגע היא נעה בין טוב לבין תשוש, יש פיקים של מרץ ופיקים של עייפות וחולשה, אני סבור שהייתה מידה מסוימת של הרעלת אלכוהול, הקאתי במשך יומיים, והאנגאובר לא עבר 3-4 ימים

חבל שהגעת רק עכשיו...
- שתה הרבה מים.
- הרבה אלכוהול פוגע במטבוליזם של B6 (ספציפית P-5-P)
- להקאות/בחילה, תמצית ג׳ינגר
- המטבוליט העיקרי שגורם לאפטר אפקט הרע של אלכוהול נקרא acetaldehyde. כשיש רמות גבוהות שלו בגוף, אתה תרגיש רע

בגדול, תחפש תוסף ג׳ינגר + B6, ו- NAC (n-acetyl cysteine) בשביל להעלות רמות של גלוטתיון
יכול לעזור לך.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית