הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בטן נפוחה לאחר אוכל

• פותח/ת השרשור BIW
  • פורסם בתאריך

BIW

משתמש מתחיל
54
8
נק' מוניטין:
1
54
8
עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת? בבוקר כשאני קם הבטן שלי סבבה, אבל אחרי הארוחה הראשונה אני נראה כאילו השמנתי ממש. כל הקיץ הלכתי לים בצום כדי להיראות נורמלי וכך גם לאירועים חברתיים. בשלושה השבועות האחרונים ירדתי 3 ק"ג וחשבתי שזה יפתור את הבעיה, אבל זה לא ממש פתר. לכן כנראה אני צריך לרדת עוד 3 ק"ג נוספים, אבל נראה לי שחציתי את נקודת ה-SET POINT שלי כי בימים האחרונים הגוף שלי הגביר את תחושת הרעב. לכן למרות שאני אשמין זה כנראה הזמן להתחיל מסה.

• פותח/ת השרשור
נשמע טוב.. באיזה מינון אומגה 3??
בשלושה החודשים הראשונים צרכתי 15 קפסולות אומגה 3 ביום + 3 קפסולות ויטמין E. היום אני צורך 5 קפסולות ביום ללא ויטמין E כיוון שיש לי אינדקס אומגה 3 גבוה בגוף.

אני ממליץ על אומגה 3 גליל מכיוון שהאומגה שלהם נשמרת בקירור.

בשלושה החודשים הראשונים צרכתי 15 קפסולות אומגה 3 ביום + 3 קפסולות ויטמין E. היום אני צורך 5 קפסולות ביום ללא ויטמין E כיוון שיש לי אינדקס אומגה 3 גבוה בגוף.

אני ממליץ על אומגה 3 גליל מכיוון שהאומגה שלהם נשמרת בקירור.
יש לך קישור למוצר הזה?
כמה יש בכל קפסולה ?

• פותח/ת השרשור
יש לך קישור למוצר הזה?
כמה יש בכל קפסולה ?
כל קפסולה מכילה 600 מ״ג.
וזה האתר שלהם:
אומגה גליל
15 קפסולות נשמע לי כמו כמות קיצונית. כמה גרם בסה״כ ליום?
גם 3 קפסולות ויטמין E.

למיטב ידיעתי שניהם מדללים את הדם. נשמע לא אחראי בעליל.
15 קפסולות יוצא 9 גרם וזו הכמות שהומלצה לי בגלל הבעיה הרפואית הספציפית שהייתה לי. לפי מה שהבנתי אומגה 3 אינה מדללת דם, אלא מווסתת קרישיות ולכן לא מסוכן לצרוך כמות גדולה בכדי להעלות את האינדקס שלה בגוף מהר. וויטמין E אמרו לי לצרוך כדי למנוע התחמצנות של האומגה 3 בדם.

כל קפסולה מכילה 600 מ״ג.
וזה האתר שלהם:
אומגה גליל

15 קפסולות יוצא 9 גרם וזו הכמות שהומלצה לי בגלל הבעיה הרפואית הספציפית שהייתה לי. לפי מה שהבנתי אומגה 3 אינה מדללת דם, אלא מווסתת קרישיות ולכן לא מסוכן לצרוך כמות גדולה בכדי להעלות את האינדקס שלה בגוף מהר. וויטמין E אמרו לי לצרוך כדי למנוע התחמצנות של האומגה 3 בדם.

פורסט צודק תראה מה מצאתי בחיפוש בפורום :
איך האומגה 3 הזה
יש הרבה פוסטים בנושא אני רואה

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה ממעיט בערכה של הרפואה המודרנית רק על סמך הניסיון האישי שלך, עד כדי עצימת עיניים כמעט מוחלטת מהעובדה שהרופאה המודרנית מצילה אלפי אנשים על בסיס יומי. כמובן שלא מדובר רק על מתן תרופות, אלא גם על התערבות רפואית עד לרמת החדר ניתוח והשתלת איברים. את כל זה עושים על בסיס ניסיון, סטטיסטיקה ושיטות מדעיות. בכל זאת, מדובר בחיי אדם. היית רוצה שמישהו ינתח אותך על בסיס תחושת בטן?

עם זאת אני לא ממעיט בערכה של נטורפתיה. לרפואה טבעית (מה ההגדרה לטבעי? כימיקל שנוצר דרך האדמה?) יש מקום. אבל בתחום הרחב של נטורופתיה צריך לברור יותר לעומק מה מבוסס ומה לא. הרבה בפעמים ברפואה המודרנית נותנים ׳לטבע לעשות את שלו׳ כי יש תהליכים שעדיין אין לנו תשובה לגביהם.
אני מבין איך הערכה שלי לרפואות אלטרנטיביות או הביקורת שלי על הרפואה המודרנית יכול להישמע כהמעטה בערכם של הרפואה המודרנית.

חשוב לי להבהיר שבבתי חולים פגשתי אנשים פשוט מלאכים שמקריבים המון כדי להציל חיים, ובהרבה מאוד מצבים הם עושים מה ששום אלטרנטיבה לא תצליח לעשות, ואני חייב להם באופן אישי את חיי.

יש לי ביקורת, ואני גם מאמין ברפואות אחרות, וכל מה שניסיתי לעשות זה לגונן על נטורופתיה, אבל שיהיה ברור אם תשאל אותי מה המקצוע הכי קדוש בעולם, אני סבור שזה האחים והאחיות בבתי חולים, וזה ממסד חשוב מאוד.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית