הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה לגבי אימונים.

סרגוסטי

משתמש מתחיל
26
1
נק' מוניטין:
1
26
1
היי חברים.
אני עובד על תוכנית ab ולאחרונה בגלל חוסר זמן/לחץ בעבודה אני בקושי מצליח להתאמן.
יכול בעיקרון להתאמן יום א', ב', ד'.
השאלה שלי היא האם זה בסדר לפחות לעשות יום ראשון ושני נגיד a ו-b ויום רביעי לעשות אימון מלא לכל הגוף כדי להשלים את החסר?
אם לא מה אתם ממליצים לי לעשות בשלושה ימים האלה? תודה לעונים.

זה בסדר.
כל תוכנית שתתבצע 3 פעמים ותעבוד על כל שריר כל 48-72 שעות בנפח מתאים תעשה את העבודה.

• פותח/ת השרשור
אם כך למה לא fbw? כמה זמן אתה כבר מתאמן?
מתאמן שנה בערך עם הפסקות פה ושם.
הבנתי שכדי יותר לחלק את האימון ולא לעבוד על כל הגוף ביום אחד.
זה בסדר.
כל תוכנית שתתבצע 3 פעמים ותעבוד על כל שריר כל 48-72 שעות בנפח מתאים תעשה את העבודה.
תודה רבה.
יש לך עוד איזה טיפ שיכול לעזור לי בהתקדמות?

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה?
איפה נתקעת? אני לא מכיר אותך ככה שלתת לך טיפים להשיג את המטרה שלך יהיה לא פשוט.
צודק, לא ממש הסברתי למה אני מתכוון.
הכוונה שלי לגבי חלוקה נכונה של האמונים.
ביום ראשון אני עובד על חזה, יד אחורית, כתפיים ובטן.
ביום שני גב, יד קדמית ורגליים.
רציתי לדעת אם זאת חלוקה נכונה או שצריך לשנות משהו?
סליחה על החפירה.

הבנתי שכדי יותר לחלק את האימון ולא לעבוד על כל הגוף ביום אחד.
אינווידואלי.

אם אתה יכול רק ראשון שני ורביעי הייתי עושה במקומך a,b,x,fbw,x,x,x / fbw,x,x, fbw,x,x,x / a,b,x,a,x,x,x ו b,a,x,b,x,x,x לסירוגין, כשהאפשרות השלישית הכי פחות מוצאת חן בעיני אבל לא נשמעת לי גרועה.

• פותח/ת השרשור
אינווידואלי.

אם אתה יכול רק ראשון שני ורביעי הייתי עושה במקומך a,b,x,fbw,x,x,x / fbw,x,x, fbw,x,x,x / a,b,x,a,x,x,x ו b,a,x,b,x,x,x לסירוגין, כשהאפשרות השלישית הכי פחות מוצאת חן בעיני אבל לא נשמעת לי גרועה.
פצצה אחי תודה.
אנסה את כל האופציות ונראה מה הכי אפקטיבי.

פצצה אחי תודה.
אנסה את כל האופציות ונראה מה הכי אפקטיבי.
לא הייתי מנסה כל אחת בנפרד ללפחות חודשיים רצוף.
אין לך כל כך מה לבדוק מה יותר אפקטיבי, פשוט תחליט על אחת שנראית לך נוחה ומתאימה לתוכנית ולצרכים שלך ולך עליה. עם שלושת האופציות אתה יכול לראות אחלה תוצאות. מה המטרה שלך? להתחזק/לגדול/שניהם?

• פותח/ת השרשור
לא הייתי מנסה כל אחת בנפרד ללפחות חודשיים רצוף.
אין לך כל כך מה לבדוק מה יותר אפקטיבי, פשוט תחליט על אחת שנראית לך נוחה ומתאימה לתוכנית ולצרכים שלך ולך עליה. עם שלושת האופציות אתה יכול לראות אחלה תוצאות. מה המטרה שלך? להתחזק/לגדול/שניהם?
קצת להתחזק, קצת לגדול וגם בשביל ההנאה.

קצת להתחזק, קצת לגדול וגם בשביל ההנאה.
אז תלך לדעתי על אחת מהאפשרויות הראשונות, מה שיותר נוח לך. ותזכור- אם אתה מתאמן בשביל ההנאה תעשה תמיד מה שכיף לך, גם אם זה לא אידיאלי. עדיף לך גם פיצול שלא יתן לך את התוצאות הכי טובות שיש אבל שיהיה לך כיף ממנו.

• פותח/ת השרשור
אז תלך לדעתי על אחת מהאפשרויות הראשונות, מה שיותר נוח לך. ותזכור- אם אתה מתאמן בשביל ההנאה תעשה תמיד מה שכיף לך, גם אם זה לא אידיאלי. עדיף לך גם פיצול שלא יתן לך את התוצאות הכי טובות שיש אבל שיהיה לך כיף ממנו.
תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית