הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם להתחיל חיטוב או להמשיך עם פלוס קלורי?

bmba0010

משתמש מתחיל
42
2
נק' מוניטין:
12
42
2
פתחתי כאן אשכול אתמול בנוגע להאם לדעתם להתחיל חיטוב או להמשיך עם פלוס קלורי קטן במסה ולא היו יותר מדי תגובות אפשר עזרה מאנשים עם ידע בבקשה

אף מידע בעולם לא ייתן לך תשובה, כי אין לזה תשובה. חיטוב או מסה זה עניין של טעם וריח, זה מה שאתה יותר אוהב, אדם אחד יעדיף להתחזק על חשבון הקוביות, ואדם שני הקוביות בשבילו זה הבסיס להכל. תעשה מה שאתה הכי רוצה כרגע ומה שהכי מושך ומעניין אותך. אף אחד לא יכול לייעץ לך בזה.
כל נאמר אם אתה מתאמן בשביל עצמך, אם אתה מתכוון להתחרות זה משהו אחר, אבל צריך לציין את זה מראש.

• פותח/ת השרשור
אף מידע בעולם לא ייתן לך תשובה, כי אין לזה תשובה. חיטוב או מסה זה עניין של טעם וריח, זה מה שאתה יותר אוהב, אדם אחד יעדיף להתחזק על חשבון הקוביות, ואדם שני הקוביות בשבילו זה הבסיס להכל. תעשה מה שאתה הכי רוצה כרגע ומה שהכי מושך ומעניין אותך. אף אחד לא יכול לייעץ לך בזה.
כל נאמר אם אתה מתאמן בשביל עצמך, אם אתה מתכוון להתחרות זה משהו אחר, אבל צריך לציין את זה מראש.
אבל האם מתחילה להיות לי כרס קטנה בגלל המסה ואני יודע בבירור שיש לי לאיפה להתקדם מבחינת משקלים אז אני יכול להחליט לחיות עוד עם כרס ועודף שומן רק בגלל לפתח עוד שריר? ואחרי שאני יפתח שריר רציני (בעיקר באיזור החזה) לעשות חיטוב?

• פותח/ת השרשור
כמה אתה שוקל?
מה הגובה שלך?
כמה זמן מתאמן?
משקלי עבודה?
גובה-1.80
משקל-90.5 (היום בבוקר)
מתאמן מעל שנה במכון
חזה בנץ-30 כול צד כולל המוט
סקוואט-40 כול צד כולל המוט
דדליפט- 52 קילו כול צד כולל המוט

• פותח/ת השרשור
לא בטוח שתרד בשריר ואתה קובע כמה אתה רוצה לרדת
הפסקתי את בחיטוב האחרון שלי בגלל חוסר התקדמות ותחושת חולשה בגלל מחסור באנרגיה זה נתן לי מזקנה של יועיל לי עוד חיטוב ועדיף לי לחיות קצת עם קרס ולעלות בשריר ורק אז לחטב

הפסקתי את בחיטוב האחרון שלי בגלל חוסר התקדמות ותחושת חולשה בגלל מחסור באנרגיה זה נתן לי מזקנה של יועיל לי עוד חיטוב ועדיף לי לחיות קצת עם קרס ולעלות בשריר ורק אז לחטב

אתה לא אמור להתקדם בחיטוב. אתה אמור לרדת את השומן שאתה צריך. תעשה מה שאתה רוצה מה אתה רוצה שאגיד לך.

אבל האם מתחילה להיות לי כרס קטנה בגלל המסה ואני יודע בבירור שיש לי לאיפה להתקדם מבחינת משקלים אז אני יכול להחליט לחיות עוד עם כרס ועודף שומן רק בגלל לפתח עוד שריר?
אמרתי לך, זה עניין שלך מה אתה מעדיף, להתחטב או להתחזק/לגדול. תחליט אתה מה יותר מעניין אותך כרגע. אתה יכול להחליט לחיות עם מה שאתה רוצה, זה הגוף שלך.
ואני יודע בבירור שיש לי לאיפה להתקדם מבחינת משקלים
מה זאת אומרת? ברור שיש לך לאיפה להתקדם מבחינת משקלים מה אתה שברת שיאים עולמיים?
ואחרי שאני יפתח שריר רציני (בעיקר באיזור החזה) לעשות חיטוב?
שוב, אחרי שתפתח שריר רציני (מה זה שריר רציני?) תעשה מה שאתה רוצה. חיטוב או מסה זה לגמרי העדפה אישית, זה כמו שתשאל באיזה ענף ספורט כדאי להתאמן.
ולמה בעיקר באזור החזה?

• פותח/ת השרשור
אמרתי לך, זה עניין שלך מה אתה מעדיף, להתחטב או להתחזק/לגדול. תחליט אתה מה יותר מעניין אותך כרגע. אתה יכול להחליט לחיות עם מה שאתה רוצה, זה הגוף שלך.

מה זאת אומרת? ברור שיש לך לאיפה להתקדם מבחינת משקלים מה אתה שברת שיאים עולמיים?

שוב, אחרי שתפתח שריר רציני (מה זה שריר רציני?) תעשה מה שאתה רוצה. חיטוב או מסה זה לגמרי העדפה אישית, זה כמו שתשאל באיזה ענף ספורט כדאי להתאמן.
ולמה בעיקר באזור החזה?
מבלינת גנטיקה אני יותר חלש וחווה קושי בהתקדמות בחזה מכול החלקים בגוף ברגע שהחזה שלי יהיה מוצק תהיה לי פחות בעיה לעשות חיטוב

מבלינת גנטיקה אני יותר חלש וחווה קושי בהתקדמות בחזה מכול החלקים בגוף ברגע שהחזה שלי יהיה מוצק תהיה לי פחות בעיה לעשות חיטוב
לפי המשקלים שלך דווקא נשמע שהוא בסדר גמור. שים לב שהלחיצות בצורה טבעית יהיו יותר קלות מסקוואט ודדליפט, כתבת שיש לך 80 קילו בנץ, 100 קילו סקוואט ו124 קילו דדליפט, זה די סימטרי למשקלים האלה, והכל שהמשקלים שלך יעלו הפער רק יגדל. אין לך בעיה של חולשה בבנץ ביחס לסקוואט ודדליפט.
אם החזה או הבנץ יותר חשובים לך מדברים אחרים אתה יכול לתת להם דגש מיוחד, כמו שאמרתי מטרות זה אינווידואלי, אבל אם זה רק כי אתה מפחד שהוא יותר חלש אז הוא לא.

לא הולם אותך לדבר שטויות.

ריקומפיזציה תתרחש במקרה הטוב במתאמנים מתחילים / חוזרים אחרי הפסקה ארוכה / אנשים בעודף משקל גבוה.
אפשר להשתפר במסת השריר גם בחיטוב,תלוי איך המתאמן נראה זה מאוד משתנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית