הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלייה במשקל במסה

Newbie1

משתמש מתחיל
165
26
נק' מוניטין:
26
165
26
מתאמן מאז יוני. עושה את הFBW שלוש פעמים בשבוע ומתקדם במשקלים בקביעות. אוכל קצת מעל 2000 קלוריות ביום במסה. בנוסף כל יום אני עושה 15-20 אלף צעדים באופן לא יזום כי אני מאוד פעיל, ועדיין עולה די הרבה במשקל.

כרגע על 65-66 ק״ג, גובה 1.73, בן 19. מציין שלפני שהתחלתי את המסה והאימונים לא הייתי אוכל כמעט כלום ביומיום (ברמה של פחות מ1000 קלוריות הרבה פעמים), בשלב מסוים הייתי על 58 קילו.

עליתי כבר 5-6 קילו מאז יוני. ה-2+ קילו הראשונים עלו מיד (מניח שזה היה נוזלים). האם זה נחשב עלייה גדולה ומהירה מדי?
ויזואלית אני לא ממש רואה עלייה בשומן ואני רואה את הנובי גיינז. האם רוב מה שהעלתי זה שומן, יותר מהשריר? כי הבנתי שאי אפשר להעלות כל כך הרבה שריר כל כך מהר. הייתי מקצץ בקלוריות אבל מרגיש לי מופרך לאכול פחות מ2000+ במסה, אני מתחיל לחשוב שיש לי ניטרלי של ילדה כי אני ממשיך לעלות בקצב גבוה. אני חושש להעלות הרבה שומן כי גם ככה אני על אחוז שומן לא קטן (לא היה עליי גרם שריר לפני שהתחלתי).

נערך לאחרונה:
מרגיש לי שאתה אוכל הרבה יותר מ 2000. אני בנתונים שלך(1.73 שוקל 67) ואני במסה אוכל קרוב ל 2600 לעלות באופן נקי ואיטי. נצא מנקודת הנחה שאתה על קילו בחודש בערך, לדעתי יש לך ספירה לא טובה של הקלוריות.
בנוסף קילו בחודש זה סבבה לדעתי, אתה יכול לחכות לדעות של מומחים אך כפי שאני רואה את זה ובמיוחד שהיית במשקל נמוך מאוד העלייה שלך היא סבבה לגמרי.
לגבי האחוז שומן, תמשיך עם המסה עד אפריל ואז תעבור לחיטוב קצר וקולע. אני באותו מצב כמוך וזה מה שאני עושה כרגע.
ובהכרח עלית גם בשומן, אתה לא עולה נטו בשריר בתקופת המסה במיוחד לא בעלייה של קילו בחודש בממוצע, אבל אין מה להתרגש מזה החיטוב לאחר תקופת המסה יעשה את העבודה.
אשמח לשמוע איך אתה מחשב את הקלוריות והאם אתה בטוח שאתה מחשב אותם נכון ובצורה מהימנה

• פותח/ת השרשור
אשמח לשמוע איך אתה מחשב את הקלוריות והאם אתה בטוח שאתה מחשב אותם נכון ובצורה מהימנה

אני עם MyFitnessPal (ובהתחלה גם שהייתי מחשב ידני היה יוצא לי אותן כמויות). גם אם יש סטייה לפעמים זה 100-200 לפה או לשם, בגלל זה אמרתי 2000+. אני אוכל ביומיום בערך 2000-2300 גג. שום סיכוי שאני אוכל יותר מה2600 שלך גם עם סטייה.

וכן אני מתכנן מסה די ארוכה כדי שיהיה באמת לאן לחטב. בגלל זה הקצב היה נראה לי גבוה מדי.

אני עם MyFitnessPal (ובהתחלה גם שהייתי מחשב ידני היה יוצא לי אותן כמויות). גם אם יש סטייה לפעמים זה 100-200 לפה או לשם, בגלל זה אמרתי 2000+. אני אוכל ביומיום בערך 2000-2300 גג. שום סיכוי שאני אוכל יותר מה2600 שלך גם עם סטייה.

וכן אני מתכנן מסה די ארוכה כדי שיהיה באמת לאן לחטב. בגלל זה הקצב היה נראה לי גבוה מדי.
מוזר לי אך אפשרי, במידה ואתה שם שמן אתה גם מחשב את השמן ואת הסוכר במידהו אתה אוכל במהלך היום?
תמיד יש סטייה אין ספק, לא ניכנס לזה.
אם אתה מרגיש שהעלייה שלך היא מהירה מדי לכמות הזמן שאתה רוצה - תוריד איזה 150 קלוריות מהתפריט. אני חושב שהעלייה שלך טובה והחיטוב יעשה את העבודה ביום שתבצע אותו

• פותח/ת השרשור
במידה ואתה שם שמן אתה גם מחשב את השמן ואת הסוכר במידהו אתה אוכל במהלך היום?

מחשב שמן. סוכר אני לא מוסיף לכלום

אני חושב שהעלייה שלך טובה והחיטוב יעשה את העבודה ביום שתבצע אותו

מקווה. חששתי שעליתי יותר מדי ואני עוד רחוק מסיום המסה. לא רוצה לחטב בלי כמות שריר מכובדת, כבר הייתי בסרט הזה

מתאמן מאז יוני. עושה את הFBW שלוש פעמים בשבוע ומתקדם במשקלים בקביעות. אוכל קצת מעל 2000 קלוריות ביום במסה. בנוסף כל יום אני עושה 15-20 אלף צעדים באופן לא יזום כי אני מאוד פעיל, ועדיין עולה די הרבה במשקל.

כרגע על 65-66 ק״ג, גובה 1.73, בן 19. מציין שלפני שהתחלתי את המסה והאימונים לא הייתי אוכל כמעט כלום ביומיום (ברמה של פחות מ1000 קלוריות הרבה פעמים), בשלב מסוים הייתי על 58 קילו.

עליתי כבר 5-6 קילו מאז יוני. ה-2+ קילו הראשונים עלו מיד (מניח שזה היה נוזלים). האם זה נחשב עלייה גדולה ומהירה מדי?
ויזואלית אני לא ממש רואה עלייה בשומן ואני רואה את הנובי גיינז. האם רוב מה שהעלתי זה שומן, יותר מהשריר? כי הבנתי שאי אפשר להעלות כל כך הרבה שריר כל כך מהר. הייתי מקצץ בקלוריות אבל מרגיש לי מופרך לאכול פחות מ2000+ במסה, אני מתחיל לחשוב שיש לי ניטרלי של ילדה כי אני ממשיך לעלות בקצב גבוה. אני חושש להעלות הרבה שומן כי גם ככה אני על אחוז שומן לא קטן (לא היה עליי גרם שריר לפני שהתחלתי).

הקצב בסדר,
תמשיך בשקילות ותוודא שאתה מתייצב על 0.5-1 אחוז עלייה בחודש כדי לקבל עלייה כמה שיותר נקייה.
גם אם תעלה 1.5% בחודש זה בסדר, פשוט תכוון לרף התחתון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית