הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיוון תעסוקתי- שנה אחרי השחרור

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך

Ger

משתמש פעיל
832
335
נק' מוניטין:
922
832
335
היי, קצת לא מוצא את עצמי תעסוקתית מאז השחרור ואשמח להמלצות על כיווני עבודה שאפשר להתעסק בהן בגיל 22 ללא ניסיון, לדעת קצת יותר טוב מה ואיפה לחפש

לא בכיוון של מפעלים משמרות אבטחה כי השתחררתי משירות מאוד מאוד קשה, ולא מסוגל לעבוד בעבודת פיזיות במינימום ללא שעות שינה או לעשות שמירות. זה פשוט מחזיר אותי לשם, פיזית ומנטלית

יש תעודת מדריך כושר ומעוניין ממש להתעסק בתחום, לצערי פשוט לא מצליח למצוא מקום פנוי באף חדר כושר באיזור שלי (עפולה, פנוי גם לנסיעות/ מעבר מגורים בעקרון) אז אם מישהו מכיר אשמח

תודה מראש

היי, קצת לא מוצא את עצמי תעסוקתית מאז השחרור ואשמח להמלצות על כיווני עבודה שאפשר להתעסק בהן בגיל 22 ללא ניסיון, לדעת קצת יותר טוב מה ואיפה לחפש

לא בכיוון של מפעלים משמרות אבטחה כי השתחררתי משירות מאוד מאוד קשה, ולא מסוגל לעבוד בעבודת פיזיות במינימום ללא שעות שינה או לעשות שמירות. זה פשוט מחזיר אותי לשם, פיזית ומנטלית

יש תעודת מדריך כושר ומעוניין ממש להתעסק בתחום, לצערי פשוט לא מצליח למצוא מקום פנוי באף חדר כושר באיזור שלי (עפולה, פנוי גם לנסיעות/ מעבר מגורים בעקרון) אז אם מישהו מכיר אשמח

תודה מראש

יש כל כך הרבה שמחפשים מאמנים, חדרי כושר בכל חור.

הייתי ממליץ דווקא לנסות ללכת לכיוון של לפתח את עצמך באימונים אישיים / ליווים אונליין,
משהו שלא מצריך השקעה כספית גדולה ולפחות בהתחלה מדובר ברווח נקי על חשבון מעט זמן עבודה.

• פותח/ת השרשור
אל תחפש את הכסף תחפש לעשות את מה שאתה הכי רוצה לעשות, הכסף יגיע עם התשוקה.
יש כל כך הרבה שמחפשים מאמנים, חדרי כושר בכל חור.

הייתי ממליץ דווקא לנסות ללכת לכיוון של לפתח את עצמך באימונים אישיים / ליווים אונליין,
משהו שלא מצריך השקעה כספית גדולה ולפחות בהתחלה מדובר ברווח נקי על חשבון מעט זמן עבודה.
התשוקה זה ספורט, וחופש.
מעוניין לעשות כסף דרך מה שאוהב לסחור ולהשקיע אותו ולהיות אדם חופשי (כלכלית)
נראה שקיבלתי תשובה, תודה לכם!

יכול להציע לך להיכנס לאבטחה עם משכורת של הייטק ללא התחייבות..
והאנשים פה איכותיים, הרוב פה עוסקים בנדלן ובשוק ההון, אתה תמצא את הדרך שלך להתקדם בחיים בשיחות עם אנשים פה. לי מאוד עזר כשהגעתי לפה עם סיפור דומה לשלך

והאנשים פה איכותיים, הרוב פה עוסקים בנדלן ובשוק ההון, אתה תמצא את הדרך שלך להתקדם בחיים בשיחות עם אנשים פה. לי מאוד עזר כשהגעתי לפה עם סיפור דומה לשלך
אתן לזה הסתייגות

הרבה אנשים נשאבים לעבודה ומוצאים את עצמם בגיל 30 ללא כיוון
אבטחה זה מלכודת דבש, כסף טוב אבל חשוב לבוא לשם עם הבנה שזו עבודה זמנית

• פותח/ת השרשור
אתן לזה הסתייגות

הרבה אנשים נשאבים לעבודה ומוצאים את עצמם בגיל 30 ללא כיוון
אבטחה זה מלכודת דבש, כסף טוב אבל חשוב לבוא לשם עם הבנה שזו עבודה זמנית
בהחלט קל להשאב לאבטחה נוחה שמשלמת 15-25 לחודש פלוס מחייה ובונוסים מסכים

דעתי היא שזה משהו שיכול להיות טוב אם מסתכלים על זה כאבן דרך מסוימת לצבור הון למנף להמשך עדיף במשרה נוחה שאפשר להתקדם בה כל אחד בתחומו במקביל אליה (שגרירויות ואסדות?) אז רואה את זה כאופציה אם לא אמצא את עצמי סופית באזרחות

כמובן גם מי שרוצה קריירה שם שיבושם לו
די עם החרטא הזו
מה החרטא פה?
ברור שאתה לא מוצא את התשוקה והכל חדי קרן וקשת בענן ואתה חי באושר ועושר מיד, יש עבודה קשה לעשןת, בדיוק כמו בכל דבר
אבל אופציה להכנסה ברמה גבוהה יש בכל דבר ועדיף לעסוק במה שאתה אוהב ותהנה לעסוק בו

אופציה להכנסה ברמה גבוהה יש בכל דבר ועדיף לעסוק במה שאתה אוהב ותהנה לעסוק בו
חחחחח לא נעים לי להרוס לך את הסרט שאתה חי בו אבל לא
לא כל אחד עומד להצליח ולהגיע להכנס ברמה גבוה במיוחד לא כל אחד שרק הולך עם התשוקה שלו הרוב הגדול לא ולא משנה כמה קשה הם יעבדו

מוזמן לבוא לאוניברסיטה לחוקי מדעי הדשא תמצא שמה הרבה אנשים עם הרבה תשוקה

• פותח/ת השרשור
חחחחח לא נעים לי להרוס לך את הסרט שאתה חי בו אבל לא
לא כל אחד עומד להצליח ולהגיע להכנס ברמה גבוה במיוחד לא כל אחד שרק הולך עם התשוקה שלו הרוב הגדול לא ולא משנה כמה קשה הם יעבדו

מוזמן לבוא לאוניברסיטה לחוקי מדעי הדשא תמצא שמה הרבה אנשים עם הרבה תשוקה
דווקא דשא הבאת כדוגמא? כאילו גננים עם מחזור של 20+ זה כזה נדיר
תרחיב את זה לעסק עם עובדים, תשלב עם זה ידע בניהול פיננסי ואפשר לחיות ברווחה
NEXT

תרחיב את זה לעסק עם עובדים, תשלב עם זה ידע בניהול פיננסי ואפשר לחיות ברווחה
NEXT
כן הוא נמצא מישהו אחד ספציפי ונגיד שהוא הכלל
אז תעבוד בעבודה שאתה לא אוהב, ואז תתחרט על זה שאתה בן 50 ממורמר מהחיים, בידיעה שהיה לך את היכולת והפוטנציאל אבל היה לך חשוב לבזבז תזמן
לי יש מזל התחום שאני אוהב יש בו ים כסף אבל להגיד לך אחרי החלום זה מחשבה של ילד קטן או טיפש
לא תמיד יש ברירה
אל תוציא אותו מהסרט שהוא חי בו חבל

לא נראה לי שהוא התכוון לדשא פשוטו כמשמעו, מדעי הדשא זה כל התארים שאפשר לשבת על הדשא ולזרוק זין ולקבל את התואר שגם ככה לא נותן יותר מדי בשוק העבודה אם בכלל.
אז תעבוד בעבודה שאתה לא אוהב, ואז תתחרט על זה שאתה בן 50 ממורמר מהחיים, בידיעה שהיה לך את היכולת והפוטנציאל אבל היה לך חשוב לבזבז תזמן
א. כמו שיצחק אמר לא תמיד יש ברירה.
ב. לא חייבים ללכת לקיצוניות לכאן או לכאן.
אל תחפש את הכסף תחפש לעשות את מה שאתה הכי רוצה לעשות, הכסף יגיע עם התשוקה.
זה נכון בחלק קטן מהמקרים, ברוב המקרים זה פשוט לא מתקיים (או אם במקרה התשוקה שלך זה גם משהו שיש בו כסף מראש).
אגב שמעתי את המשפט בזה מכמה אנשים וזה תמיד אנשים בסביבות גיל 60 ככה שעשו קריירה מכובדת ואחרי 30 שנה עזבו את העיסוק שלהם ועכשיו עוסקים במה שהם חושקים בו בלי קשר לכסף ועכשיו אומרים בדיוק א מה שאתה אומר, ההבד שהם כבר עשו את הכסף שלהם אז עכשיו יש להם מספיק בשביל לא לחשוב על איך להרוויח עוד.
למישהו צעיר אחרי צבא לא הייתי אומר שזה עצה טובה בכלל

לא נראה לי שהוא התכוון לדשא פשוטו כמשמעו, מדעי הדשא זה כל התארים שאפשר לשבת על הדשא ולזרוק זין ולקבל את התואר שגם ככה לא נותן יותר מדי בשוק העבודה אם בכלל.

א. כמו שיצחק אמר לא תמיד יש ברירה.
ב. לא חייבים ללכת לקיצוניות לכאן או לכאן.

זה נכון בחלק קטן מהמקרים, ברוב המקרים זה פשוט לא מתקיים (או אם במקרה התשוקה שלך זה גם משהו שיש בו כסף מראש).
אגב שמעתי את המשפט בזה מכמה אנשים וזה תמיד אנשים בסביבות גיל 60 ככה שעשו קריירה מכובדת ואחרי 30 שנה עזבו את העיסוק שלהם ועכשיו עוסקים במה שהם חושקים בו בלי קשר לכסף ועכשיו אומרים בדיוק א מה שאתה אומר, ההבד שהם כבר עשו את הכסף שלהם אז עכשיו יש להם מספיק בשביל לא לחשוב על איך להרוויח עוד.
למישהו צעיר אחרי צבא לא הייתי אומר שזה עצה טובה בכלל

אז אתה אומר לי להפסיק לעשות הרבה כסף?
מן הסתם שזה לא קורה לכל אחד, כי לא כל אחד מוכן להקריב בשביל להצליח, ככה זה העולם, וככה זה אנשים, הרוב המוחלט לא מסוגל באמת לתת מעצמו.
וזה לא בא ממקום מתנשא.

לא כל אחד מוכן להקריב בשביל להצליח
הקרבה ועבודה קשה לא מבטיחה הצלחה בטח שלא כלכלית. ככה זה העולם כמו שכתבת.
זה משפטים טובים ויפים לאינפלואנסרס באינסטגרם

איפה הוא אמר את זה?
ואם כבר כתבת, מה אתה אוהב וכמה אתה מרוויח מזה?

איך הבנת את זה ממה שכתבתי? באמת לא מבין איפה אמרתי משהו שאפשר להבין את מה שאמרת
מן הסתם שזה לא קורה לכל אחד, כי לא כל אחד מוכן להקריב בשביל להצליח, ככה זה העולם, וככה זה אנשים, הרוב המוחלט לא מסוגל באמת לתת מעצמו.
וזה לא בא ממקום מתנשא.
זה לא קורה לכל אחד כי להרבה אנשים התשוקה שלהם היא פשוט למשהו שלא מכניס כסף.

איך הבנת את זה ממה שכתבתי? באמת לא מבין איפה אמרתי משהו שאפשר להבין את מה שאמרת

זה לא קורה לכל אחד כי להרבה אנשים התשוקה שלהם היא פשוט למשהו שלא מכניס כסף.
כי אתה אומר לא לתת את העצה הזאת לאדם שיוצא מהצבא, למה?
שילך לאבטח ויסבול? שיחזור לתקןפת הצבא? לפני שנייה גזר חוגר.
ברור שגם צריך להיות ריאלי ולדעת במה להתמקצע, ללמוד מדעי הרוח ולצפות להרוויח כסף בהתאם זאת לא מחשבה רציונלית, אבל אם אתה לא אוהב את מה שאתה עושה ולא חושב איך להתקדם כל פעם מחדש במה שאתה עוסק, לאט לאט זה ידעך ואתה תשנא את זה ותתרגל לזה, ולא תבין למה אתה מדוכדך ועצבני סתם ככה, סתם חבל על הזמן.
הקרבה ועבודה קשה לא מבטיחה הצלחה בטח שלא כלכלית. ככה זה העולם כמו שכתבת.
זה משפטים טובים ויפים לאינפלואנסרס באינסטגרם

איפה הוא אמר את זה?
ואם כבר כתבת, מה אתה אוהב וכמה אתה מרוויח מזה?

מי הבטיח כאן הצלחה?
אמרתי שעם הקרבה ועבודה קשה אפשר בהחלט להצליח, אין ואף פעם לא היה תעסוקה בטוחה.

אני עוסק בדרופשיפינג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית