הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיוון תעסוקתי- שנה אחרי השחרור

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך
אתה צוחק עלי, נכון?
יש פה נכון ולא נכון. הטענה שלך לא נכונה.
"תרדוף אחרי החלומות שלך"-אתה יודע מה הסיכוי של ההצלחה של דבר כזה ועוד במצב שאין לך גיבוי כלכלי או שיש לך משפחה וכדומה...?
מי אמר שאין גיבוי כלכלי? אמרתי לסכן את הכל?
את מוציא לי מילים מהפה שלא אמרתי בכלל גאד דיימ, תקשיב למה שאתה אומר.

תקשיב, אני מבין שיש לך קושי בהבנת הנקרא. אבל אשמח שתראה לי איפה כתבת "שיש גיבוי כלכלי".
ואיפה כתבתי שציינת או אמרת "לסכן הכל".
רק להבהיר משהו שכנראה לא הבנת, אני שאלתי אותך שאלה, לא כתבתי שטענת את זה.

אני מבין שהבנת שכתבת שטויות ועכשיו אתה מנסה להעביר נושא, אבל אין בושה בלהבין שטעית ולהתנצל.
אני אשמח שתספר לי איך בדיוק אתה מציע לאנשים לרדוף אחרי החלומות שלהם, אנא ממך תחלוק איתנו.

תקשיב, אני מבין שיש לך קושי בהבנת הנקרא. אבל אשמח שתראה לי איפה כתבת "שיש גיבוי כלכלי".
ואיפה כתבתי שציינת או אמרת "לסכן הכל".
רק להבהיר משהו שכנראה לא הבנת, אני שאלתי אותך שאלה, לא כתבתי שטענת את זה.

אני מבין שהבנת שכתבת שטויות ועכשיו אתה מנסה להעביר נושא, אבל אין בושה בלהבין שטעית ולהתנצל.
אני אשמח שתספר לי איך בדיוק אתה מציע לאנשים לרדוף אחרי החלומות שלהם, אנא ממך תחלוק איתנו.

שאלת אותי אם יש לי משפחה? אין קשר לפוסט, הבחור בן 22.
אני לא צריך לכתוב שיש לי גיבוי כלכלי כי אתה ממש לא היועץ הפיננסי שלי שאני צריך לפרוס בפניך את זה.
לא כתבתי שטויות ולא נעליים.
אמרתי שבנאדם שרוצה להנות ממה שהוא עושה וגם להרוויח כסף זה ממש לא בגדר חלום, אין לי חלומות, יש למטרות וזה כנראה ההבדל ביננו.

אני לא צריך לכתוב שיש לי גיבוי כלכלי כי אתה ממש לא היועץ הפיננסי שלי שאני צריך לפרוס בפניך את זה.
אמרתי שבנאדם שרוצה להנות ממה שהוא עושה וגם להרוויח כסף זה ממש לא בגדר חלום, אין לי חלומות, יש למטרות וזה כנראה ההבדל ביננו.
upload_2021-10-9_0-24-14.png

ההבדל בנינו שאני לא כותב שטויות לעומתך. כותב לי פה משפטי מוטיבציה וחושב שזה נכון.
הבחור בן 22, אז...?כיצד זה סותר משהו מהשאלה שלי?
תודה שהוכחת לי שכל מה שכתבתי הינו נכון, אתה סה"כ עוד ילד שיש לו גיבוי כלכלי נרחב מההורים ולא מכיר במציאות.

חביבי, לא שמת לב עם מי אתה מתווכח? מישמיש וארתור הזהֿ, הם יעני hard truth in your face, אבל שים לב לסמנטיקה של התגובות שלהם באופן עקבי פה ובדיונים אחרים. *כאן היו כינויים מיותרים, בברכה, יובל*

מה שכתבת לא כל כך מנותק מהמציאות. כן מסכים שצריך לעבוד בצורה חכמה ולא על עיוור. הם פשוט גרמו לזה להישמע ככה כי תפיסת העולם שלהם היא עקומה וברור שהכוונה לא הייתה לצייר עולם ורוד שבו הכל אפשרי. מי שרוצה להגשים מטרות צריך לעבוד קשה, ומי שלא ימשיך להתמרמר. חבל על הזמן שלך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חביבי, לא שמת לב עם מי אתה מתווכח? מישמיש וארתור הזהֿ, הם יעני hard truth in your face, אבל שים לב לסמנטיקה של התגובות שלהם באופן עקבי פה ובדיונים אחרים. ככל הנראה מדובר בשני לוזרים ממורמרים.

מה שכתבת לא כל כך מנותק מהמציאות. כן מסכים שצריך לעבוד בצורה חכמה ולא על עיוור. הם פשוט גרמו לזה להישמע ככה כי תפיסת העולם שלהם היא עקומה וברור שהכוונה לא הייתה לצייר עולם ורוד שבו הכל אפשרי. מי שרוצה להגשים מטרות צריך לעבוד קשה, ומי שלא ימשיך להתמרמר. חבל על הזמן שלך.
הופה, אתה כותב שאני והוא טועים אבל לא הבאת הפרכת שום דבר ממה שכתבנו.
יש מצב אנחנו הלוזרים הגדולים בעולם, אבל אתה לוזר יותר גדול מאיתנו. רוצה לדעת למה?כיוון שאתה מכפיש ותוקף אישית וטוען שאנחנו טועים. אבל לא מביא שום גיבוי לזה.

הופה, אתה כותב שאני והוא טועים אבל לא הבאת הפרכת שום דבר ממה שכתבנו.
יש מצב אנחנו הלוזרים הגדולים בעולם, אבל אתה לוזר יותר גדול מאיתנו. רוצה לדעת למה?כיוון שאתה מכפיש ותוקף אישית וטוען שאנחנו טועים. אבל לא מביא שום גיבוי לזה.

טוב. רק אל תעלב לי עכשיו כי תקפתי אותך אישית... 🤣

1. לך ללמוד קורס במחשבים (במשרד התעסוקה למשל מציעים קורס באבטחת מידע).
2. תעבוד בעבודות ''קשות'' שלא מצריכות יותר מדי חשיבה (כן, כמו אבטחה ומחסנאות).

היתרון באפשרות השניה שעושים כסף טוב מהחודש הראשון. ככה תוכל להגיע לעצמאות פיננסית הרבה יותר מהר (כמובן בהנחה שאתה משקיע בנכסים מניבים כמו מניות ונדל''ן). החסרון זה כמובן השחיקה. אבל אם אתה יודע איך לשמור על עצמך (שינה, תזונה בריאה ומיקוד במטרה), בניגוד לצבא, השנים יעופו בגלל שכל חודש יש תגמול.

נערך לאחרונה:
תומך מאוד בבחור שכתב להכנס לעבוד באבטחה לתקופה זמנית.

ממה שזכור לי שדיברנו בזמנו היית לוחם בצהל ואפילו מפקד אם אני לא טועה.

אמנם כל תחום האבטחה (ממלכתית/שבכ/מוסד)
יחסית מתנהל באופי סמי צבאי, שעות העבודה לא מעטות אבל בתור חייל משוחרר לעשות משכורות של 15 יזניק את החיים שלך קדימה לכיוון המטרות הרחוקות שלך בצורה הכי מהירה.
בחלק מהמשרות אפשר לשלב לימודים ככה שאתה מקבל את הטוב משני העולמות.

ככל הנראה מדובר בשני לוזרים ממורמרים.
חחח מה שיגרום לך להרגיש יותר טוב עם עצמך

תמשיך להאמין שאתה יכול להיות מורה לספרות לכיתות ו כי זה החלום ועדיין להיות עשיר

דרך אגב התגובה שלך הייתה יותר טובה אם פותח נושא לא היה מכיר אותי ויודע איך הלך לי בבורסה אבל שוב פעם מה שגורם לך להרגיש יותר טוב עם עצמך 😃

לא עסק מניב מידי, בעיקר יכול לשמש כהשלמת הכנסה בקטנה ממה שאני מכיר מאנשים ששנים בזה

עם זה אני מסכים

יש חנויות של 9 ספרות, מן הסתם שזה לא בחור עם תחתונים מהבית אבל זה כן יכול להיות מניב. זה כמו להגיד ״אני עוסק במכירת פיצה״ הטווח הוא עצום.

יש חנויות של 9 ספרות, מן הסתם שזה לא בחור עם תחתונים מהבית אבל זה כן יכול להיות מניב. זה כמו להגיד ״אני עוסק במכירת פיצה״ הטווח הוא עצום.
ועדיין על כל אחד שמניב 9 ספרות כמה מאות אלפים או מיליונים שלא יש?

ועדיין על כל אחד שמניב 9 ספרות כמה מאות אלפים או מיליונים שלא יש?

אמרתי שהטווח סופר רחב, מן הסתם שמעטים יגיעו ל9 ספרות (באיזה תחום לעזאזל זה לא ככה?) אבל הנקודה הייתה שזה לא תחום שהוא בעיקר ״הכנסה צדדית של אלפים בודדים בחודש״. בכל מקרה מדובר בעסק לכל דבר אז פוטנציאל הרווח הוא גבוהה באופן כללי.

אמרתי שהטווח סופר רחב, מן הסתם שמעטים יגיעו ל9 ספרות (באיזה תחום לעזאזל זה לא ככה?) אבל הנקודה הייתה שזה לא תחום שהוא בעיקר ״הכנסה צדדית של אלפים בודדים בחודש״. בכל מקרה מדובר בעסק לכל דבר אז פוטנציאל הרווח הוא גבוהה באופן כללי.
זה כן תחום שהוא בעיקר הכנסה צדדית כי הרוב לא מרוויחים בו מספיק כדי לעשות מזה הכנסה עיקרית

זה כן תחום שהוא בעיקר הכנסה צדדית כי הרוב לא מרוויחים בו מספיק כדי לעשות מזה הכנסה עיקרית

הרוב לא מתייחסים אליו ככזה מלכתחילה, מכיר חבר של חבר שזאת כן ההכנסה העיקרית שלו. הוא היה עובד 15 שעות ביום כל יום כמעט ומעסיק עובדים, עכשיו כבר מספר דו ספרתי ממה שהבנתי. אין ארוחות חינם ולרוב להעתיק מוצרים מעלי אקספרס לאיביי לא יעשה אותך מיליונר, ממש הפתעה, אבל כן יכול להוסיף עוד אלפייה או 3 לחשבון הבנק בחודש.

ממה שאני יודע, הרוב המוחלט בתחום הזה עושים השלמת הכנסה של כמה מאות בחודש טוב, מעט מאוד שעושים כמה אלפים, ועוד פחות שעושים מעבר לזה.
ברור לי שיש אנשים שעשו אחלה קריירה מהדבר הזה, אבל אני לא הייתי בונה על זה ככיוון להתעשרות כמו שהרבה מוכרים את זה ומציגים ש100% מהאנשים עושים מזה בוכטות כשבפועל הם הרוויחו ממכירת קורסים ורק מספר מצומצם מאוד של אנשים הצליחו להפוך את זה למשהו ריווחי

ממה שאני יודע, הרוב המוחלט בתחום הזה עושים השלמת הכנסה של כמה מאות בחודש טוב, מעט מאוד שעושים כמה אלפים, ועוד פחות שעושים מעבר לזה.
ברור לי שיש אנשים שעשו אחלה קריירה מהדבר הזה, אבל אני לא הייתי בונה על זה ככיוון להתעשרות כמו שהרבה מוכרים את זה ומציגים ש100% מהאנשים עושים מזה בוכטות כשבפועל הם הרוויחו ממכירת קורסים ורק מספר מצומצם מאוד של אנשים הצליחו להפוך את זה למשהו ריווחי

זה דורש לא מעט ומעטים האלה שמתייחסים לזה באמת ברצינות. בכל מקרה אין דבר שכולם יכולים להצליח בו ששווה משהו באמת באופן כללי, העצה הכי טובה היא קודם כל לדעת במה אתה טוב ומשם לראותמה מתאים לך.

תמשיך להאמין שאתה יכול להיות מורה לספרות לכיתות ו כי זה החלום ועדיין להיות עשיר

מי שהולך להיות מורה לספרות במטרה להתעשר, לא בכיוון, ואתה יודע שזאת דוגמה גרועה
תרחיב קצת אופקים, לאנשים יש עוד מטרות בחיים חוץ מכסף

על דבר אחד אני מסכים איתך וזה המשפטי מוטיבציה, זה מעצבן ובזבוז של זמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית