נק' מוניטין:
376
- 1,459
- 263
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סיימתי חיטוב ראשון לפני מספר חודשים ועכשיו אני בתהליך של העלאת מסה לראשונה בחיי. אני אשמח לדעות לגבי הנתונים.
גובה: 1.86
משקל: 76.7
אחוזי שומן: 10.5%
עולה מהיום ל-3,070 קלוריות
צפה בקובץ המצורף 71530 צפה בקובץ המצורף 71531
א. לא יודע לגבי האחוז שומן, אבל זה לא משנה כרגע, אתה במסת שריר נמוכה
ב. דבר במספרים עגולים, כי אתה לא באמת תדייק על 3,070 קלוריות
ג. החלטה נבונה לעבור למסה, לדעתי תידרש למסה ארוכה, "3,070" קלוריות נשמע לי הרבה מעל הנייטרלי אבל נעזוב את זה
ד. כל שנשאר זה לפרט לנו את התוכנית אימונים שלך ותפריט תזונה שבנית לעצמך
א. מה הכוונה ב"מסת שריר נמוכה"?
ב. אני עובד צמוד עם האפליקציה, אז אין בעיה.
ג. אני עובד עם תזונאי אז לפי התפריט שהוא מכתיב לי ותכנית האימונים (אני ממיר את תכנית המזון לקלוריות)
בוקר:
180 גרם שיבולת שועל + שתי ביצים (צהוב אחד)
צהריים:
500 גרם אורז, 200 גרם חזה עוף, כף טחינה גולמית ושני ירקות (כמובן יכול להחליף פחמימה וחלבון לפי אותם הערכים)
ביניים:
שתי פיתות כוסמין 99 עם 60 גרם פסטרמה או שתי גבנ"צ 9% וירק
ערב:
4 פיתות כוסמין 99, 150 גרם חזה עוף, כף טחינה גולמית ושני ירקות
שני פירות במהלך היום
30 קילומטר ריצה בשבוע
ארבעה אימונים - שניים בבית (אחד פלג גוף עליון + בטן, אחד רגליים + בטן) ושניים בחדר הכושר - אחד חזה+יד קדמית+בטן ואחד רגליים+גב+יד אחורית+בטן
א. מה הכוונה ב"מסת שריר נמוכה"?
ג. אני עובד עם תזונאי אז לפי התפריט שהוא מכתיב לי ותכנית האימונים (אני ממיר את תכנית המזון לקלוריות)
אי אפשר לפשט יותר מזה, מה זה מה הכוונה? שהמסת שריר נמוכה.
מי התזונאי שלך? אם זה ככה למה אתה לא מבקש את המאקרו פשוט? למה לתת לו לעבוד לחינם?
אין סיבה לענות בעצבים. אני מנסה ללמוד, להבין ולהפנים. אני מקווה להתקדם מיום ליום. מאימון לאימון.
אני פועל לפי התפריט שהוא נתן לי. סופר את הקלוריות כדי לראות שביום נתון אני מגיע למה שאני צריך באמת.
אני מתבסס על המאכלים.איפה ראית שאני כועס?
כולה הסברתי לך למה הוא התכוון.
אתה מתבסס על המאכלים שהוא נתן לך או שאתה ממיר את הערכים לאוכל שלך?
סדר גודל של זמן עד שאגיע למסה *לא* נמוכה?יאאלה ג'ינג'י סומכים עלייך
תן בראש
תלוי ביותר מידי גןרמיםסדר גודל של זמן עד שאגיע למסה *לא* נמוכה?
תודה רבה על התשובה. איך אני יכול לדעת שאני בכיוון הנכון למראה שרירי וחטוב יותר?תלוי ביותר מידי גןרמים
אל תגביל את עצמך בזמן, תציב לעצמך מטרה (ריאליסטית) מבחינת מראה
אם אתה מתקדם בעומסי עבודה, היקפים, לא עולה ביותר מידי אחוז שומן (לא צריך למדוד פשוט תסתכל על עצמך ותחשוב אם השמנת)תודה רבה על התשובה. איך אני יכול לדעת שאני בכיוון הנכון למראה שרירי וחטוב יותר?
איך אני יכול לדעת שאני בכיוון הנכון למראה שרירי וחטוב יותר?
אם אתה מתקדם בעומסי עבודה, היקפים, לא עולה ביותר מידי אחוז שומן (לא צריך למדוד פשוט תסתכל על עצמך ותחשוב אם השמנת)
וואלה מוזר, אתה בטוח שמדדת נכון? מדדת מדויק, בלי פאמפ, באותה שעה וזה?ואם לאחר שלושה שבועות, עליתי במשקל ובאחוזי השומן, נשארתי זהה בהיקפים, אבל עליתי במשקלים, יש מסקנה כלשהי?
ואם לאחר שלושה שבועות, עליתי במשקל ובאחוזי השומן, נשארתי זהה בהיקפים, אבל עליתי במשקלים, יש מסקנה כלשהי?
ואם לאחר שלושה שבועות, עליתי במשקל ובאחוזי השומן, נשארתי זהה בהיקפים, אבל עליתי במשקלים, יש מסקנה כלשהי?