הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פעם ראשונה במסה אחרי חיטוב - אשמח לחוות דעת. פרטים בפנים

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
סיימתי חיטוב ראשון לפני מספר חודשים ועכשיו אני בתהליך של העלאת מסה לראשונה בחיי. אני אשמח לדעות לגבי הנתונים.

גובה: 1.86
משקל: 76.7
אחוזי שומן: 10.5%

עולה מהיום ל-3,070 קלוריות

20211007_062521.jpg 20211007_062318.jpg

סיימתי חיטוב ראשון לפני מספר חודשים ועכשיו אני בתהליך של העלאת מסה לראשונה בחיי. אני אשמח לדעות לגבי הנתונים.

גובה: 1.86
משקל: 76.7
אחוזי שומן: 10.5%

עולה מהיום ל-3,070 קלוריות

צפה בקובץ המצורף 71530 צפה בקובץ המצורף 71531

א. לא יודע לגבי האחוז שומן, אבל זה לא משנה כרגע, אתה במסת שריר נמוכה
ב. דבר במספרים עגולים, כי אתה לא באמת תדייק על 3,070 קלוריות
ג. החלטה נבונה לעבור למסה, לדעתי תידרש למסה ארוכה, "3,070" קלוריות נשמע לי הרבה מעל הנייטרלי אבל נעזוב את זה
ד. כל שנשאר זה לפרט לנו את התוכנית אימונים שלך ותפריט תזונה שבנית לעצמך

• פותח/ת השרשור
א. לא יודע לגבי האחוז שומן, אבל זה לא משנה כרגע, אתה במסת שריר נמוכה
ב. דבר במספרים עגולים, כי אתה לא באמת תדייק על 3,070 קלוריות
ג. החלטה נבונה לעבור למסה, לדעתי תידרש למסה ארוכה, "3,070" קלוריות נשמע לי הרבה מעל הנייטרלי אבל נעזוב את זה
ד. כל שנשאר זה לפרט לנו את התוכנית אימונים שלך ותפריט תזונה שבנית לעצמך

א. מה הכוונה ב"מסת שריר נמוכה"?
ב. אני עובד צמוד עם האפליקציה, אז אין בעיה.
ג. אני עובד עם תזונאי אז לפי התפריט שהוא מכתיב לי ותכנית האימונים (אני ממיר את תכנית המזון לקלוריות)

בוקר:
180 גרם שיבולת שועל + שתי ביצים (צהוב אחד)

צהריים:
500 גרם אורז, 200 גרם חזה עוף, כף טחינה גולמית ושני ירקות (כמובן יכול להחליף פחמימה וחלבון לפי אותם הערכים)

ביניים:
שתי פיתות כוסמין 99 עם 60 גרם פסטרמה או שתי גבנ"צ 9% וירק

ערב:
4 פיתות כוסמין 99, 150 גרם חזה עוף, כף טחינה גולמית ושני ירקות

שני פירות במהלך היום

30 קילומטר ריצה בשבוע
ארבעה אימונים - שניים בבית (אחד פלג גוף עליון + בטן, אחד רגליים + בטן) ושניים בחדר הכושר - אחד חזה+יד קדמית+בטן ואחד רגליים+גב+יד אחורית+בטן

ב. אני עובד צמוד עם האפליקציה, אז אין בעיה.
ג. אני עובד עם תזונאי אז לפי התפריט שהוא מכתיב לי ותכנית האימונים (אני ממיר את תכנית המזון לקלוריות)

בוקר:
180 גרם שיבולת שועל + שתי ביצים (צהוב אחד)

צהריים:
500 גרם אורז, 200 גרם חזה עוף, כף טחינה גולמית ושני ירקות (כמובן יכול להחליף פחמימה וחלבון לפי אותם הערכים)

ביניים:
שתי פיתות כוסמין 99 עם 60 גרם פסטרמה או שתי גבנ"צ 9% וירק

ערב:
4 פיתות כוסמין 99, 150 גרם חזה עוף, כף טחינה גולמית ושני ירקות

שני פירות במהלך היום

30 קילומטר ריצה בשבוע
ארבעה אימונים - שניים בבית (אחד פלג גוף עליון + בטן, אחד רגליים + בטן) ושניים בחדר הכושר - אחד חזה+יד קדמית+בטן ואחד רגליים+גב+יד אחורית+בטן

מסת שריר נמוכה.. פשוטו כמשמעו, ולא בקטע של להעליב
אוקי, מובן לי למה 3,070 קלוריות, אתה שורף הרבה בריצה
בהצלחה.

אי אפשר לפשט יותר מזה, מה זה מה הכוונה? שהמסת שריר נמוכה.

מי התזונאי שלך? אם זה ככה למה אתה לא מבקש את המאקרו פשוט? למה לתת לו לעבוד לחינם?

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לפשט יותר מזה, מה זה מה הכוונה? שהמסת שריר נמוכה.

מי התזונאי שלך? אם זה ככה למה אתה לא מבקש את המאקרו פשוט? למה לתת לו לעבוד לחינם?

אין סיבה לענות בעצבים. אני מנסה ללמוד, להבין ולהפנים. אני מקווה להתקדם מיום ליום. מאימון לאימון.

אני פועל לפי התפריט שהוא נתן לי. סופר את הקלוריות כדי לראות שביום נתון אני מגיע למה שאני צריך באמת.

אין סיבה לענות בעצבים. אני מנסה ללמוד, להבין ולהפנים. אני מקווה להתקדם מיום ליום. מאימון לאימון.

איפה ראית שאני כועס?
כולה הסברתי לך למה הוא התכוון.

אני פועל לפי התפריט שהוא נתן לי. סופר את הקלוריות כדי לראות שביום נתון אני מגיע למה שאני צריך באמת.

אתה מתבסס על המאכלים שהוא נתן לך או שאתה ממיר את הערכים לאוכל שלך?

תודה רבה על התשובה. איך אני יכול לדעת שאני בכיוון הנכון למראה שרירי וחטוב יותר?
אם אתה מתקדם בעומסי עבודה, היקפים, לא עולה ביותר מידי אחוז שומן (לא צריך למדוד פשוט תסתכל על עצמך ותחשוב אם השמנת)

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתקדם בעומסי עבודה, היקפים, לא עולה ביותר מידי אחוז שומן (לא צריך למדוד פשוט תסתכל על עצמך ותחשוב אם השמנת)

ואם לאחר שלושה שבועות, עליתי במשקל ובאחוזי השומן, נשארתי זהה בהיקפים, אבל עליתי במשקלים, יש מסקנה כלשהי?

ואם לאחר שלושה שבועות, עליתי במשקל ובאחוזי השומן, נשארתי זהה בהיקפים, אבל עליתי במשקלים, יש מסקנה כלשהי?

בוא אני אפשט לך את זה, שים לב כמה זה קל.

דבר ראשון וחשוב מאוד - מסת שריר נטו נבנית לאורך זמן. הרבה זמן. כמה הרבה? שנים. אני רציני, שנים. אם אתה רוצה גוף שרירי וחטוב הדרך לפניך עוד ארוכה ורצוי שתדע זאת מעכשיו.

3 שבועות זה לא מספיק זמן לגבש מסקנה, מה שכן אם אחריי כל כך מעט זמן עלית בהיקף של הבטן - תאכל פחות. אם כבר דברנו על הבטן אז שום סיכוי שאתה 10% שומן, יש לך בטן תחתונה ולא רואים אזכור לקוביות בכלל. באחוז שומן כל כך נמוך אתה צריך להיות וסקולרי גם עם מסת השריר הנמוכה שלך.

דבר נוסף, התפריט נראה זוועה. אתה נהנה ממנו? זה אוכל שהיית אוכל ביום יום אם לא התזונאי שלך? אם התשובה היא לא, אז לצערי זה נועד לכישלון. תהליך ארוך מאוד לפניך ורצוי שהדיאטה לא תגביל אותך, כלומר שיהיה אוכל שתהנה ממנו ושיהיה טעים - אם זה המצב אז אתה בדרך הנכונה.

ודבר אחרון, אם המטרה שלך ״לגדול״ הייתי מוותר על אירובי עצים כמו ריצה, בטח 30 ק״מ בשבוע. ריצה בוודאות תפגע לך בגדילה של הרגליים. ממליץ כל אירובי קל יותר כגון אופניים או סקי או אפילו הליכה בשיפוע בקצב סביר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית