הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית אימון שלי

• פותח/ת השרשור FatBoy
  • פורסם בתאריך

FatBoy

משתמש מתחיל
154
7
נק' מוניטין:
7
154
7
היי חברים אשמח לדעתכם על התכנית

בן 26. גובה 1.68. משקל 82+/-(במסה)
המטרה היא עלייה במסת שריר תוך כדי שימת דגש על התרגילים "הבסיסיים"
התצורה היא abxabxx כשלפעמים מוסיף אירובי קל בימי מנוחה
ההתקדמות היא כל אימון,עלייה של חזרה או 2.5 באחד התרגילים לכל קבוצת שריר.
A
בנצ 3*5
בנצ בשיפוע עליון 3*10
פרפר בקרוס 3*12
מיליטרי פרס 3*5
Lateral raise 3*10
(להוסיף עוד תרגיל לכתף?)
לחיצת חזה צמודה 3*12
פשיטת מרפקים באחיזה הפוכה 2*12
Ab wheel roll out 3*8 מוסיף חזרות לאט לאט
כפיפות בטן ללא משקל 3*12

B
דדליפט 3*5
מכרעים 3*8
עליות תאומים 3*12
מתח 3*7(עד שאגיע ל3*8 ואוסיף משקל)
Bent over row 3*10
פולי צמוד 3*10
כפיפות מרפקים בישיבה בשיפוע 3*12
כפיפות מרפקים במוט w 2*12

מה ההיגיון שיש לך יותר נפח לחזה מאשר לרגליים? 3 סטים של מכרעיים ממש לא יספיקו לארבע ראשי ו3 סטים של דדליפט לא יספיקו להאמסטרינגס, או שתוסיף פשיטה וכפיפת ברך כלשהי או שתוסיף סקוואט, והוא יכסה לך את הפלג גוף תחתון יותר טוב ביחד עם דדליפט

• פותח/ת השרשור
מה ההיגיון שיש לך יותר נפח לחזה מאשר לרגליים? 3 סטים של מכרעיים ממש לא יספיקו לארבע ראשי ו3 סטים של דדליפט לא יספיקו להאמסטרינגס, או שתוסיף פשיטה וכפיפת ברך כלשהי או שתוסיף סקוואט, והוא יכסה לך את הפלג גוף תחתון יותר טוב ביחד עם דדליפט
תיקון,עושה ארבע סטים מכרעים
ההגיון הוא שאני עובד בעמידה ותוסיף על זה אירובי,גם ככה אני מרגיש קושי גדול ללא עוד סטים

תיקון,עושה ארבע סטים מכרעים
ההגיון הוא שאני עובד בעמידה ותוסיף על זה אירובי,גם ככה אני מרגיש קושי גדול ללא עוד סטים
בהנחה והיפרטרופיה זו המטרה העיקרית, אתה כן תצטרך להוסיף נפח כי עבודה בעמידה ואירובי לא יפתחו לך את הרגליים מהבחינה הזו, גם אם אתה מרגיש שזה קצת מקשה, רוב הסיכויים שעדיין תוכל לעמוד בלי בעיה בעוד נפח בתרגילים, כל עוד השינה והתזונה שלך בהתאם ואתה לא מתקדם מהר מדי.

• פותח/ת השרשור
בהנחה והיפרטרופיה זו המטרה העיקרית, אתה כן תצטרך להוסיף נפח כי עבודה בעמידה ואירובי לא יפתחו לך את הרגליים מהבחינה הזו, גם אם אתה מרגיש שזה קצת מקשה, רוב הסיכויים שעדיין תוכל לעמוד בלי בעיה בעוד נפח בתרגילים, כל עוד השינה והתזונה שלך בהתאם ואתה לא מתקדם מהר מדי.
ברור שלא שזה לא יפתח לי כלום,זה פשוט מוסיף עומס אז צריך לראות איך אני מתמודד עם זה לאורך זמן
תזונה טובה,שינה זה צד פחות חזק אצלי
מבחינת תכנון ההתקדמות מה דעתך

ברור שלא שזה לא יפתח לי כלום,זה פשוט מוסיף עומס אז צריך לראות איך אני מתמודד עם זה לאורך זמן
תזונה טובה,שינה זה צד פחות חזק אצלי
מבחינת תכנון ההתקדמות מה דעתך
נראה בסדר, לא יודע עד כמה ריאלי שתתקדם כל אימון בדדליפט כשאתה מוסיף גם אירובי בימי מנוחה, אבל תצטרך להתנסות עם זה.
תחכה גם לתגובות של יותר מקצועיים ממני

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר, לא יודע עד כמה ריאלי שתתקדם כל אימון בדדליפט כשאתה מוסיף גם אירובי בימי מנוחה, אבל תצטרך להתנסות עם זה.
תחכה גם לתגובות של יותר מקצועיים ממני
אני לא אתקדם כל אימון אלא כל שני אימונים בדדליפט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית