היי, נושא ראשון כאן - הצטרפתי בתקופה האחרונה וגיליתי קהילה נעימה מאד והרבה מידע מועיל. אשמח לשמוע את חוות דעתכם (מתנצל מראש על האורך):
אחרי 7 חודשים של שלושה אימונים בשבוע עם מאמן פרטי הצלחתי לרדת מ-22% שומן ל-9% בשיא + הורדה של 8 קילו (מ-77 ל-69) ושינוי עצום בנראות שלי. הגובה שלי הוא 1.73.
לצערי, הפסקתי עם האימונים עקב מקרה טראגי בחיים וחזרתי כעת, אחרי הפסקה של 4 חודשים ישר לחיטוב (מעולם לא עשיתי מסה).
המשקל היום הוא 72, מניח שבאזור ה-14% שומן.
כמובן שיש ירידה במשקלי העבודה - אבל בונה לחזור לאט לאט.
בכל מקרה, מתכנן לבצע את החיטוב עד חודש דצמבר (בשאיפה להגיע ל-10%) ואז להתחיל מסה.
חזרתי לתפריט שעשיתי בעבר והוא:
בוקר:
מעדן 20% חלבון + 2 תמרים
ביניים:
סקופ + בננה + 3 קשיו\2 אגוז מלך
צהריים:
200 גרם חזה עוף + 12 כפות מג׳דרה (אורז מלא) + ירקות
ביניים 2:
תמר + 5 שקדים
ערב:
2 ביצים + גביע קוטג׳ + 2 טוסטים (4 פרוסות לחם מלא ו-2 פרוסות גבנצ 9%) + ירקות.
מה דעתכם? להערכתי, מדובר על 1,800 קלוריות ו-125 חלבון. מתאמן התנגדות 4 פעמים בשבוע (אם אפשרי, אשמח לשתף את התוכנית) + כדורגל פעם בשבוע.
מה לשנות? להוסיף? להוריד? - אם בכלל.
שבת שלום 😃
אחרי 7 חודשים של שלושה אימונים בשבוע עם מאמן פרטי הצלחתי לרדת מ-22% שומן ל-9% בשיא + הורדה של 8 קילו (מ-77 ל-69) ושינוי עצום בנראות שלי. הגובה שלי הוא 1.73.
לצערי, הפסקתי עם האימונים עקב מקרה טראגי בחיים וחזרתי כעת, אחרי הפסקה של 4 חודשים ישר לחיטוב (מעולם לא עשיתי מסה).
המשקל היום הוא 72, מניח שבאזור ה-14% שומן.
כמובן שיש ירידה במשקלי העבודה - אבל בונה לחזור לאט לאט.
בכל מקרה, מתכנן לבצע את החיטוב עד חודש דצמבר (בשאיפה להגיע ל-10%) ואז להתחיל מסה.
חזרתי לתפריט שעשיתי בעבר והוא:
בוקר:
מעדן 20% חלבון + 2 תמרים
ביניים:
סקופ + בננה + 3 קשיו\2 אגוז מלך
צהריים:
200 גרם חזה עוף + 12 כפות מג׳דרה (אורז מלא) + ירקות
ביניים 2:
תמר + 5 שקדים
ערב:
2 ביצים + גביע קוטג׳ + 2 טוסטים (4 פרוסות לחם מלא ו-2 פרוסות גבנצ 9%) + ירקות.
מה דעתכם? להערכתי, מדובר על 1,800 קלוריות ו-125 חלבון. מתאמן התנגדות 4 פעמים בשבוע (אם אפשרי, אשמח לשתף את התוכנית) + כדורגל פעם בשבוע.
מה לשנות? להוסיף? להוריד? - אם בכלל.
שבת שלום 😃