עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודהמלטונין,
יש ב IHERB בסוכריות גומי, לא ניסיתי אבל נשמע נחמד
Force Factor, סוכריות גומי Somnapure, מלטונין 10 מ"ג, Dream Berry, 120 סוכריות גומי
תודה
קראתי עכשיו על tonight תרופה ללא מרשם
מכיר?
תודה
מכיר?
קשה להמליץ לך מה לעשות בלי לדעת איך זה בא לידי ביטוי.היי חברים
האם יש תוספי תזונה שתומכים בשינה טובה יותר? בתור אחד עם שינה קלה ובעיות שינה בכללי הייתי שמח לדעת אם יש תוסף שיעזור
*לוקח 400 ג אשווגנדה במהלך היום,האם אפשר להוסיף עוד כדור של 400 באופן בטוח?
מגנזיום לפני השינה עוזר לי לא רע, במיוחד אם אני לוקח אותו ביחד עם אבץ.מגנזיום.
אבץ.
לא ממש מסכים, זה יכול לעזור להירדם ולישון רצוף אבל לי אישית זה תמיד גרם להיות יותר הפוך ועייף בבוקר. אולי השאלה בכמויות, אני אף פעם לא עישנתי בשביל לשפר את השינה אלא תמיד בשביל הסאטלה אז אולי אם לוקחים בכמות קטנה זה שונהקנאביס.
ילדים.
אישה.
*לא חייב לפי הסדר הזה
פותר את העניין של חוסר יכולת להירדם זה כן אבל לפעמים יש צורך להתעורר בלילה כשהם קטנים אז אם המטרה היא פתרון בעיות שינה לא יודע עד כמה זה יעיל 😁ילדים.
תלוי למה אתה מתכוון, סקס טוב יכול לעזור יופי, סיפורים ארוכים גם יכולים להרדים לא רע...אישה.
כנראה שמקצת לחץ שהצטבר בתקופה האחרונה. לא בונה על שימוש קבוע,רק רוצה כמה לילות שקטיםזה אנטיהיסטמין שנועד לטפל בבעיות אחרות, נימנום זו תופעת לוואי של התרופה.
עדיף להשתמש רק לתקופה קצרה, ובד בבד כדאי לבדוק מאיפה נובעת בעיית השינה, הרבה פעמים אפשר לטפל גם ללא טיפול תרופתי.
לוקח הרבה זמן להרדם ומתעורר כל שעתיים בערך.קשה להמליץ לך מה לעשות בלי לדעת איך זה בא לידי ביטוי.
קשה לך להירדם?
או נרדם מהר ומתעורר באמצע הלילה?
נרדם מהר ורצוף, ישן מספיק שעות אבל קם עייף בכל זאת?
תענה על השאלות האלה ואז יהיה יותר כיוון למקור הבעיה (בהנחה שאתה בריא בדרך כלל ולא סובל מבעיות אחרות)
לוקח הרבה זמן להרדם ומתעורר כל שעתיים בערך.
שוב מציין שזו לא בעיה קבועה אלא רק בתקופה האחרונה שמלווה בלחץ
לגבי מגנזיום ואבץ-כבר צורך מולטי ובדיקות דם אחרונות (ינואר) הראו רמות תקינות בכל המדדים שנבדקו
לא ממש מסכים, זה יכול לעזור להירדם ולישון רצוף אבל לי אישית זה תמיד גרם להיות יותר הפוך ועייף בבוקר. אולי השאלה בכמויות, אני אף פעם לא עישנתי בשביל לשפר את השינה אלא תמיד בשביל הסאטלה אז אולי אם לוקחים בכמות קטנה זה שונה
קנאביס בשביל שינה זה שלוש-ארבע שכטות מג'וינט נקי.מגנזיום לפני השינה עוזר לי לא רע, במיוחד אם אני לוקח אותו ביחד עם אבץ.
אין לי בעיה של הירדמות יש לי בעיה של חוסר שעות שינה ועם אבץ ומגנזיום אני מרגיש שבאותה כמות שעות אני "נטען" יותר טוב, שינה איכותית יותר.
לא ממש מסכים, זה יכול לעזור להירדם ולישון רצוף אבל לי אישית זה תמיד גרם להיות יותר הפוך ועייף בבוקר. אולי השאלה בכמויות, אני אף פעם לא עישנתי בשביל לשפר את השינה אלא תמיד בשביל הסאטלה אז אולי אם לוקחים בכמות קטנה זה שונה
לא ממש,כי גם שנץ אני נרדם בכוח אולי לחצי שעהאתה עייף במהלך הבוקר-צהריים ולקראת הערב מתחיל להתעורר?
THC בקנאביס מחסל את השלב של ה-REM בשינה אצל רוב האנשים. זאת הסיבה. זאת לא באמת שינה טובה.
וואלה אתם מפונקים היום 😆תלוי מינון וכמה אתה רגיל, מה הזן שאתה מעשן וכו.
וואלה אתם מפונקים היום 😆
כשהייתי רגיל לזה זו הייתה תקופה אחרת, לא טלגראס,לא איזה זן רוצים לעשן... היינו מתקשרים לכיוון אומרים בכמה רוצים לקנות, פוגשים אותו וזהו, איזה זנים ואיזה נעלייםo_O
*מצד שני המחירים היו אטרקטיביים הרבה הרבה יותר
הכי טוב זה למצוא דרך להרגיע את הלחץ. אני מניח שלא גיליתי לך משהו חדש בזה, אז אם אין אפשרות כזאת שמעתי מלא מעט אנשים שמלטונין עוזר כמו שאמרו כאןאני מאמין שזה לחץ מצטבר שלא נותן לי לישון