עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעבר לא הייתי אוכל ירקות בכלל והייתי חי הרבה על גאנק ואלכוהולממולטי ויטמין במינונים נורמליים זה לא צפוי לקרות, אבל אין לי מושג מה אתה לוקח.
מדוע אתה לוקח מולטי ויטמין?
מה אתה חושב שחסר לך בתזונה עכשיו?אני בגישה של אי אפשר לקבל הכל מהתזונה שלי אז..
יכול להיות, אבל יכול להיות גם ההפך (עצירות).אם תאכל יותר מידי סיבים תזונתיים תשלשל הרבה
הוא אמר שהוא אוכל הרבה גמבות ומלפפונים, לא דווקא יותר מידי אבל הרבה. הוא שאל על עודף ויטמינים ומינרלים, רציתי לפתוח אותו לעוד סיכון שיכול להיות מירקות.יכול להיות, אבל יכול להיות גם ההפך (עצירות).
לא הבנתי אבל איך זה קשור לאשכול.
הוא אמר שהוא אוכל הרבה גמבות ומלפפונים, לא דווקא יותר מידי אבל הרבה. הוא שאל על עודף ויטמינים ומינרלים, רציתי לפתוח אותו לעוד סיכון שיכול להיות מירקות.
לא אמרתי שזה בטוח יקרה לו, הוא שאל על סיכונים אפשריים מעודף ירקות, ציינתי לו עוד סיכון. וזה כן ריאלי לאנשים שמאוד אוהבים ירקות, גם אם לא הכי נפוץ שיש.לא לכל הסיבים השפעה זהה בנוגע ליציאות.
בכל מקרה, לרוב זה לא סיכון ריאלי.
לא חושב שיש חוסר בכללי,בדיקות דם אעשה בקרוב בלי קשרמה אתה חושב שחסר לך בתזונה עכשיו?
ניתן לבדוק האם הוא באמת חסר, או שניתן לשנות כמה דברים על מנת לקבל אותו בכמות גבוהה יותר.
יכול להיות, אבל יכול להיות גם ההפך (עצירות).
לא חושב שיש חוסר,בדיקות דם יבוצעו בקרוב בלי קשרמה אתה חושב שחסר לך בתזונה עכשיו?
ניתן לבדוק האם הוא באמת חסר, או שניתן לשנות כמה דברים על מנת לקבל אותו בכמות גבוהה יותר.
יכול להיות, אבל יכול להיות גם ההפך (עצירות).