הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרס גרסת starting strength

Hector

משתמש קבוע
1,053
630
נק' מוניטין:
740
1,053
630
יצא לי לקרוא את הספר לאחרונה ובפרק של הפרס הוא מסביר על תזוזה עם המותניים בתחילת התנועה. אני לא מצליח לסנכרן את זה כמו שהוא ממליץ, כמה זה קריטי? אני מרים בערך 65-67.5 לחמישיות על משקל גוף של 92. אני מרגיש קצת תקוע אבל אני בחיטוב במילא. האם הטכניקה תקטין את עומס התרגיל על פלג גוף עליון או שתאפשר לי להרים יותר ואז זה יתקזז? שווה את המאמץ להתרגל למשהו חדש אחרי שנה+ עם הטכניקה הנוכחית ?

לעשות את זה ביעילות דורש הרבה קוארדינציה ותרגול. כמה זה קריטי אם אתה לא מתחרה בפרס? לא ממש. אתה יכול להתחזק יופי גם בגרסה יותר סטריקטית, ובטח אם המטרה היא היפרטרופיה, אין טעם בזה. אם המטרה היא לדחוף מקסימום משקל מעל הראש, זה יכול לעזור.

• פותח/ת השרשור
לעשות את זה ביעילות דורש הרבה קוארדינציה ותרגול. כמה זה קריטי אם אתה לא מתחרה בפרס? לא ממש. אתה יכול להתחזק יופי גם בגרסה יותר סטריקטית, ובטח אם המטרה היא היפרטרופיה, אין טעם בזה. אם המטרה היא לדחוף מקסימום משקל מעל הראש, זה יכול לעזור.
המטרה להיות חזק, אני נהנה ל
תתרגל את התנועה עם האגן לפני שאתה ניגש למוט. לי זה עזר.
2:24

רעיון נחמד, תודה 😃

• פותח/ת השרשור
מה אכפת לך מפרס זה לא שאתה עומד להשתפר בו יותר מידי בתוכנית כמו SS
אני מכוון להמשיך איתו במקום בנץ' כעיקרי לגוף עליון, אחרי החיטוב אבחר תוכנית המשך אחרי תוכניות מתחילים, מקווה להגיע ל75-80 לחמישיה עוד איזה שנה מהיום, תרגיל כיפי לא יודע מה לאמר מעבר לזה חחח

אני מכוון להמשיך איתו במקום בנץ' כעיקרי לגוף עליון, אחרי החיטוב אבחר תוכנית המשך אחרי תוכניות מתחילים, מקווה להגיע ל75-80 לחמישיה עוד איזה שנה מהיום, תרגיל כיפי לא יודע מה לאמר מעבר לזה חחח
אבל אז יהיה לך פיגור בחזה לא מפריע?

בכללי לא קריטי איזו וואריאציה תבחר.
אחרי ההודעה שציטטתי פה כבר הייתי נוטה לעשות אותו סטריקט ולא עם היפ דרייב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית