הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להיות עשיר או גוף החלומות?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
מה תעדיפו?
להיות איזה אנשי עסקים עשירים וממש "להצליח בחיים" מה שנקרא אבל בשביל זה תצטרכו לוותר על אימונים ותראו קצת כמו סמרטוטים כל חייכם חיצונית או
להיות ממוצעים מבחינה כלכלית אבל עם גוף החלומות שלכם ולא מוותרים לעולם על כושר ותזונה?

מה תעדיפו?
להיות איזה אנשי עסקים עשירים וממש "להצליח בחיים" מה שנקרא אבל בשביל זה תצטרכו לוותר על אימונים ותראו קצת כמו סמרטוטים כל חייכם חיצונית או
להיות ממוצעים מבחינה כלכלית אבל עם גוף החלומות שלכם ולא מוותרים לעולם על כושר ותזונה?
חד משמעית את גוף החלומות:s85:
אני אגיד לך יותר מזה, אם מציעים לי עכשיו או 10 מיליון דולר או לקבל את גוף החלומות שלי והוא נשאר איתי לכל החיים לא משנה מה אני אוכל והאם אני מתאמן, ברור שלוקח את הגוף.
ואז משקיע את כל המאמצים בלהרוויח כסף

לא רואה למה לא גם וגם
אבל תיאורטית לשם השאלה כסף חד משמעית

שאלה מעולה,
אם זה היה להתאמן ברמה גבוהה ותזונה מותאמת ולשמור על זה לכל החיים אל מול עושר אז כמובן שאימונים.

התרומה של ״גוף החלומות״ היא ויזואלית בלבד ולא לוקחת בחשבון את כל היתרונות באימונים בכללי, ככה שבמקרה שציינת הייתי בוחר בעושר.

• פותח/ת השרשור

לא רואה למה לא גם וגם
אבל תיאורטית לשם השאלה כסף חד משמעית
תיאורטית אפשר רק אחד , נגיד אני מכיר כאלה שעכשיו הולכים ללמוד נגיד מחשבים שלעבוד בהייטק זה משכורת פיצוץ אבל הם כל יום לומדים עד שהולכים לישון וזה לוותר על להתאמן וכשהם ראו תהסתייגות שלי מזה שלא מוכן לוותר על להתאמן בשביל לימודים נגיד הם אמרו לי שבשביל להתקדם בחיים חייב לעשות ויתורים ואתה יכול לחזור אחרי הלימודים מקסימום (3-4 שנים) ולא כל כך הסכמתי איתם
שאלה מעולה,
אם זה היה להתאמן ברמה גבוהה ותזונה מותאמת ולשמור על זה לכל החיים אל מול עושר אז כמובן שאימונים.

התרומה של ״גוף החלומות״ היא ויזואלית בלבד ולא לוקחת בחשבון את כל היתרונות באימונים בכללי, ככה שבמקרה שציינת הייתי בוחר בעושר.
התכוונתי כמובן גם מבחינה בריאותית
של לא להיות סמרטוט וכל זה , רואה אנשים מבוגרים בלי לזלזל כמובן שהם ממש באובר משקל ומעולם לא התאמנו לפי איך שזה נראה שלא מצליחים לעלות מדרגות כמעט ועדיין ממשיכים לזלזל בגוף שלהם
אני אגיד לך יותר מזה, אם מציעים לי עכשיו או 10 מיליון דולר או לקבל את גוף החלומות שלי והוא נשאר איתי לכל החיים לא משנה מה אני אוכל והאם אני מתאמן, ברור שלוקח את הגוף.

מה תעדיפו?
כסף לא קונה אושר, לכן אני אומר שאני מעדיף להיות בריא עם סכום נאה בכיס...

• פותח/ת השרשור
אני גם ככה ואנשים לא מבינים אותי חח

• פותח/ת השרשור
התגובה הכי טובה שלך אבר..

סבבה גוף חלומות,מה עושים הפרצוף אבל?

שוב,שואל בשביל חבר (דאבל ווינק)
חחחחחחח
אחת הסיבות שאני מתאמץ כל כך הרבה , עם הפרצוף אין לי יותר מדי מה לעשות אבל עם הגוף כן .

חחחחחחח
אחת הסיבות שאני מתאמץ כל כך הרבה , עם הפרצוף אין לי יותר מדי מה לעשות אבל עם הגוף כן .
אגלה לך משהו
אין לי לא כסף,לא גוף ובטח לא פרצוף..
אבל יש לי משהו שאין להרבה אחרים וזה פה אסרטיבי ולשון (מכל בחינה ;) )
ולפעמים זה יותר חשוב
בלי לקצץ את זקן הג'יאהד
NEVER

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית