מקורית עם ריח של כבשבלונד?
(לא מטריל לשם שינוי)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מקורית עם ריח של כבשבלונד?
מת לנסוע להרים לסובב אבן סביב הראש ולאכול את המנה של הכבש עם הבצק
לא יפה לך רצינילא מטריל לשם שינוי
במקרים כאלה הם צודקים, אם המטרה העיקרית זה כסף וכרגע ב3 שנים הקרובות לומדים באמת כל היום אז צריך לוותר כרגע על האימונים. בסוף אתה בנאדם ויש לך משאבים מוגבלים.נגיד הם אמרו לי שבשביל להתקדם בחיים חייב לעשות ויתורים ואתה יכול לחזור אחרי הלימודים מקסימום (3-4 שנים
מתי שתזמיני נוטשתמתי באה לאימון משותף?
מה תעדיפו?
להיות איזה אנשי עסקים עשירים וממש "להצליח בחיים" מה שנקרא אבל בשביל זה תצטרכו לוותר על אימונים ותראו קצת כמו סמרטוטים כל חייכם חיצונית או
להיות ממוצעים מבחינה כלכלית אבל עם גוף החלומות שלכם ולא מוותרים לעולם על כושר ותזונה?
מחרמתי שתזמיני נוטשת
this man right hereברור שכסף, ביטחון כלכלי לי ולילדים שבעזה יהיו לי שווה פי אלף מגוף חלומות. מעבר לזה, כמה טוב יכול להוסיף בעולם אדם עם הרבה כסף כישרון קשרים ורצון טוב בהשוואה לאדם עם יד 40.
גוף לא עושה אותך מאושר, המרדף הוא מה שמספק אושר, הרדיפה אחרי מטרות וסיבה לקום להתחרות להתעלה היא גורמת לאושר. אם העבודה תמלא אותי במשמעות אז אוכל לוותר על האימונים גם לתמיד, מחיר כבד אבל לחלוטין נסבל.
לצערנו זה נכון אבל אתה מתאמן אך רק בשביל להרשים בחורות? מניסיון 99% מהגברים שזאת הסיבב שבם התחילו להתאמן גם הפסיקו מהר מאודלהיות עשיר
בחורות מעדיפות 6cars על פני 6pack
אם יש כסף אפשר לממן פרימו ומאמן ברמה הכי גבוהה ולהגיע לגוף החלומות ממש בקלות
רוצה תוצאות? תתרכז בתהליך ותעשה התמדהלצערנו זה נכון אבל אתה מתאמן אך רק בשביל להרשים בחורות? מניסיון 99% מהגברים שזאת הסיבב שבם התחילו להתאמן גם הפסיקו מהר מאוד
זה כמו מישהו שמתגייס לקרבי רק בשביל וואסח, מהר מאוד הוא יבין שזה לא מתאים לו ולא שווה את זה , אותו דבר בגוף , זה לא שווה את המאמץ אם זאת המטרה היחידה שלך , לבנות זה לא אכפת
יכול להיות לך את הגוף הכי טוב בעולם אבל אתה תחיה כל החיים שלך באיזה כפר באפריקה או חווה באירופהכסף בא וכסף הולך
הגוף נשאר איתך כל החיים,עדיף להשקיע בו
אני הולך על גוף חד משמעית
אם אני כל כך עשיר ומצליח זה בהכרח אומר שאני כבר מסודר ויכול לפנות הזמן שלי לתענוגות החיים, שחלק מזה זה להתאמן.
אז הבחירות פה קצת מבטלות אחת את השנייה.
אח יקר הלכת רחוק.. 😃רוצה תוצאות? תתרכז בתהליך ותעשה התמדה
תתרכז בתוצאות ואלו יאחרו לבא
כל השאר זה פסיכולוגיה בשקל
תתאמן בשביל מה שבא לך, כל עוד אתה מתמיד ומתרכז בתהליך ולא במסביב יהיה תוצאות
והמשפט הוא פתגם ידוע
יכול להיות לך את הגוף הכי טוב בעולם אבל אתה תחיה כל החיים שלך באיזה כפר באפריקה או חווה באירופה
ולא תהנה מהחיים, ויש לא מעט אנשים עם אפס כסף וגוף החלומות בגלל הסגנון חיים שלהם אבל האם הם נהנים ממה שיש לעולם להציע כאשר אין להם כסף? ובכן זה שאתה פסיכולוגית
העשיר ירצה כל החיים לשבת על המזח ולדוג
והעני יושב על המזח ודג כי זה הפרנסה שלו
הדשא של השכן תמיד יהיה ירוק יותר
תהיה הגרסא הכי טוב שאתה יכול כנגד עצמך ותפסיק לחפש אצל אחרים, תהיה יותר טוב מעצמך, תשפר את הזוגיות שלך, תעבוד על עצמך, תקרא את הספר איך לרכוש ידידים והשפעה של דייל קרנגי
כמה זמן? את כל שעות היממה? אין זמן לשום דבר אחר? ואם עשיתי את זה במשך עשור ובניתי לי אחלה עסק, לא הייתי עסוק בלייעל אותו כך שייצר לי הכנסה גם כשאני לא משקיע בו זמן באופן אקטיבי?גאון. אין דילמה!
ניסוח חדש - אתה מוצלח רק אם תשקיע בעסק זמן, אם לא - תתרסק
אם אתה בזוגיות... נשוי ובלגניםאיך גוף קשור לזוגיות
השאלה היתה פשוטה!
גוף או כסף
בחרתי בגוף