הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להיות עשיר או גוף החלומות?

תגדיר - אושר
אני רוצה להיות מאושר, להיות שמח בלעסוק במשהו, מאושר ביום יום, אימונים וכו'
לא להיות בדיכאון של החיים
אם אני עוסק במשהו שאני אוהב ומעניין, עובד קשה ומרוויח כמה שאני מרוויח לא משנה לי. העיקר שאני אהיה מאושר בחיים

אני רוצה להיות מאושר, להיות שמח בלעסוק במשהו, מאושר ביום יום, אימונים וכו'
לא להיות בדיכאון של החיים
אם אני עוסק במשהו שאני אוהב ומעניין, עובד קשה ומרוויח כמה שאני מרוויח לא משנה לי. העיקר שאני אהיה מאושר בחיים
גם אם מקום העבודה הכי כייפי בעולם,בסופו של דבר תישחק.. ואז האושר יתפוגג

בפרנסה אני מסכים איתך,לא רודף אחרי הלירה

אין פה סטאטוס קוו,כי האושר שלי שונה משלך וכו

אבל לא צחקתי..סתם כן,אולי

מה אתה מוכר ?(או מנסה)
לא מוכר כרגע, תהיתי אם יצא לך להתעסק בתחום
כי עם פה טוב ולשון חלקה זה אחד התחומים הכי מתגמלים כספית שיש הרי, במיוחד במקום עם מוצרי איכות ועמלות גבוהות

גם אם מקום העבודה הכי כייפי בעולם,בסופו של דבר תישחק.. ואז האושר יתפוגג

בפרנסה אני מסכים איתך,לא רודף אחרי הלירה

אין פה סטאטוס קוו,כי האושר שלי שונה משלך וכו
שוחק נכון, אין לי עבודה כזאת רצינית כי אני בסה"כ רק במכינה לפני התואר אז אני לא יודע איך בדיוק אבל אני חושב שצריך למצוא דברים שיגרמו לך למנוחה לפעמים, להתחדש מה שנקרא..
כל אושר של אדם ואדם שונה אין מה לעשות

יש דרך הרבה יותר קלה לענות על השאלה בלי שום בעיה: מה יותר קל להשיג, גוף יפה או 10 מיליון דולר?
חחח... ברור שהייתי מעדיף לקבל בקלות 10 מיליון דולר ואז לעבוד קשה בשביל גוף החלומות,
אבל אם הייתי חייב לבחור בין השניים, למשל אם השאלה הייתה מנוסחת ככה שאתה מקבל 10 מיליון דולר בנוסף למחלת שרירים שלא פוגעת בך מעבר ללהשיג גוף,
הייתי מעדיף להשאר כמו שאני,
כי יש דברים חשובים לי יותר מכסף.
כסף זה רק כלי,
ואני מעדיף לחרוץ את גורלי עם כסף ברמה סבירה, אבל לעשות דברים שאני אוהב, ושמשפרים את איכות החיים שלי,
גם אם זה אומר לוותר על רמת החיים שיכלו להיות לי.
קל, ברגע שבחורה עוברת את גיל 20 ההצלחה (הכספית) שלך כבר בראש סדר העדיפויות שלה ולא ממש הקוביות שלך. קצת ילדותי מחשבתית בעיניי להעדיף את זה על פני עושר ועוד עושר במימדים כאלה.
ועוד דבר,
אני מתאמן בשביל עצמי,
אני עובד בשביל עצמי.
סדר העדיפויות שלי,
הוא אני- הרבה לפני בחורה שתרצה אותי בגלל הכסף או הגוף,
או שתסתכל עליי בגלל הכסף או הגוף שלי.

יש לי יותר מדי..מחפש להעיף חלק

ובלי יותר מדי פרטים,אני בין שמיים וארץ ;)
וואלק אתה כוכב *סטאגדיש
יש לי יותר מדי..מחפש להעיף חלק

ובלי יותר מדי פרטים,אני בין שמיים וארץ ;)
הם הגזימו הפעם.. אבל כמו בן אנד גרי
הם יחזרו בהם!

לא למכור נעליים לחנויות רחוב,אלא רק לחנויות הדגל שלהם,חיים בסרט! עכשיו זה הזמן לעשות ייבוא מקביל,נעשה קרטונים בוא נכנס אני אתה @Snorlax jr

• פותח/ת השרשור
חחח... ברור שהייתי מעדיף לקבל בקלות 10 מיליון דולר ואז לעבוד קשה בשביל גוף החלומות,
אבל אם הייתי חייב לבחור בין השניים, למשל אם השאלה הייתה מנוסחת ככה שאתה מקבל 10 מיליון דולר בנוסף למחלת שרירים שלא פוגעת בך מעבר ללהשיג גוף,
הייתי מעדיף להשאר כמו שאני,
כי יש דברים חשובים לי יותר מכסף.
כסף זה רק כלי,
ואני מעדיף לחרוץ את גורלי עם כסף ברמה סבירה, אבל לעשות דברים שאני אוהב, ושמשפרים את איכות החיים שלי,
גם אם זה אומר לוותר על רמת החיים שיכלו להיות לי.

ועוד דבר,
אני מתאמן בשביל עצמי,
אני עובד בשביל עצמי.
סדר העדיפויות שלי,
הוא אני- הרבה לפני בחורה שתרצה אותי בגלל הכסף או הגוף,
או שתסתכל עליי בגלל הכסף או הגוף שלי.
אני גם ככה , חושב שבאמת לא ניסחתי נכון
להיות עשיר אבל בלי היכולת להתאמן , חולה במשהו , הוא ממוצע מבחינה כספית , ברור שלא עני ברחוב, כן יכול לפרנס את המשפחה שלך רגיל אבל אין לך מכוניות יוקרה וגר בארמונות ורק עם גוף החלומות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית