להיות עשיר או גוף החלומות?

תקפוץ לנחלת בינימין..תל אביב
יש משו נפץ בשבילך
תפוח אדמה שלם,חתוך בספירלה לתוך טמפורה ולשמן.
25₪ יקר! אבל ה צ ג ה
לקפוץ לשם עם כל הזמן שאין לי ..
יום אחד אני אנסה את זה, נשמע טוב

דיון חזק, תמשיכו
אפשר לקחת את זה לעוד מקומות.
למשל,
אם לא היה אפשר להתקדם אחורה בפיתוח הגוף, והייתם מגיעים לגוף המטרה שלכם,
הייתם מפסיקים להתאמן?

מי שאומר כן, מבאס אותי לחשוב שהוא מתאמן רק בשביל גוף, ולא במעט בשביל ההנאה שבאימון עצמו, או בהנאה סביב האימון.
ואני מכיר אנשים שמתאמנים וסובלים כל רגע, ויותר מזה, לא מוכנים לשמוע שלא צריך לסבול באימון.
ואילו שסובלים מכל אימון... לא למדו לאהוב להתאמן, או אנסח זו אחרת, לא למדו להתאמן בצורה שיאהבו.

אל תאמר, קראתי ואיני אוהב לקרוא,
תאמר, לא התחברתי לספר שקראתי!
וזאת כמו שיש מאכלים שאתה אוהב,
ומאכלים שאתה לא.

לא מעוניין,
אתה מוזמן לומר לי,
אשמח לשמוע.

טענת שלו לאדם ניתן את גוף החלומות ללא תלות בדבר במידה והוא יפסיק להתאמן - אזי הוא לא נהנה מהאימון.
זו הנחה שגויה משום שאם פעולה X מובילה לתהליך Y שבתוצאותו הסופית גורם לN, במהלך כל התהליך נוכחת הרגשה Z ייתכן ו
  • הרגשה Z נובעת מהגעה לN
  • הרגשה Z נובעת מהתקדמות בתהליך Y
  • גם וגם.
כשאדם מקבל את גוף החלומות בלי מאמץ הוא הוא מפסיד גם את נקודה 1 וגם את נקודה 2. אתה טענת שהוא מפסיד רק את נקודה 1.
במילים אחרות - אם אדם מפסיק להתאמן ברגע שהוא מקבל את התוצאה על מגש של כסף
- או שהאימון אף פעם לא היה כיף
- או שמשום שהאימון חסר תועלת אז הוא לא כיף. [והאימונים הרגילים הם כן כיפים]

טענת שלו לאדם ניתן את גוף החלומות ללא תלות בדבר במידה והוא יפסיק להתאמן - אזי הוא לא נהנה מהאימון.
זו הנחה שגויה משום שאם פעולה X מובילה לתהליך Y שבתוצאותו הסופית גורם לN, במהלך כל התהליך נוכחת הרגשה Z ייתכן ו
  • הרגשה Z נובעת מהגעה לN
  • הרגשה Z נובעת מהתקדמות בתהליך Y
  • גם וגם.
כשאדם מקבל את גוף החלומות בלי מאמץ הוא הוא מפסיד גם את נקודה 1 וגם את נקודה 2. אתה טענת שהוא מפסיד רק את נקודה 1.
במילים אחרות - אם אדם מפסיק להתאמן ברגע שהוא מקבל את התוצאה על מגש של כסף
- או שהאימון אף פעם לא היה כיף
- או שמשום שהאימון חסר תועלת אז הוא לא כיף. [והאימונים הרגילים הם כן כיפים]
סלח לי, מתמטיקה אף פעם לא היה הצד החזק שלי, למעשה, אף צד.
אולי אצליח להתרכז ולהבין את זה, אבל לדעתי לא היום, הראש שלי לא "כאן".

תיאורטית אפשר רק אחד , נגיד אני מכיר כאלה שעכשיו הולכים ללמוד נגיד מחשבים שלעבוד בהייטק זה משכורת פיצוץ אבל הם כל יום לומדים עד שהולכים לישון וזה לוותר על להתאמן וכשהם ראו תהסתייגות שלי מזה שלא מוכן לוותר על להתאמן בשביל לימודים נגיד הם אמרו לי שבשביל להתקדם בחיים חייב לעשות ויתורים ואתה יכול לחזור אחרי הלימודים מקסימום (3-4 שנים) ולא כל כך הסכמתי איתם

התכוונתי כמובן גם מבחינה בריאותית
של לא להיות סמרטוט וכל זה , רואה אנשים מבוגרים בלי לזלזל כמובן שהם ממש באובר משקל ומעולם לא התאמנו לפי איך שזה נראה שלא מצליחים לעלות מדרגות כמעט ועדיין ממשיכים לזלזל בגוף שלהם
זה שטויות של אנשים שלא יודעים לנהל את הזמן שלהם. אף אחד לא באמת לומד מהרגע שהוא קם עד הרגע שהוא הולך לישון. תמיד יש קצת זמן שאפשר לפנות לאימונים. אני כרגע בתואר שני במדעי המחשב בטכניון, ובכל ה4 שנים שלי כאן ויתרתי על מספר חד ספרתי של אימונים כשאני מתאמן 4-5 פעמים בשבוע אימונים של 2-3 שעות. פשוט רוב הזמן אין לי זמן לראות סדרות וכל מני דברים שאנשים אחרים עושים.

זה שטויות של אנשים שלא יודעים לנהל את הזמן שלהם. אף אחד לא באמת לומד מהרגע שהוא קם עד הרגע שהוא הולך לישון. תמיד יש קצת זמן שאפשר לפנות לאימונים. אני כרגע בתואר שני במדעי המחשב בטכניון, ובכל ה4 שנים שלי כאן ויתרתי על מספר חד ספרתי של אימונים כשאני מתאמן 4-5 פעמים בשבוע אימונים של 2-3 שעות. פשוט רוב הזמן אין לי זמן לראות סדרות וכל מני דברים שאנשים אחרים עושים.
לא הפסדת כלום
פרט ל נרקוס ואל צ׳אפו
הכל זבל בנטפליקס

בול, אנשים בכלל לא שמים לב שהם מבזבזים את הזמן, אחרי זה מספרים שאין להם זמן.
קל לאבד את הזמן בעידן טכנולוגי שכזה, ולפי איך שזה נראה זה נהיה גרוע יותר.

בול, אנשים בכלל לא שמים לב שהם מבזבזים את הזמן, אחרי זה מספרים שאין להם זמן.
קל לאבד את הזמן בעידן טכנולוגי שכזה, ולפי איך שזה נראה זה נהיה גרוע יותר.
אנשים שמים לב יפה מאד על מה הם מבזבזים את הזמן, זה פשוט דברים שיותר חשובים להם מאשר להתאמן. הבעיה היא שאנשים יגידו לעצמם שזה דברים שהם חייבים לעשות כדי לנוח מהלמידה ושאין זמן למכון כי יש עוד משימות. באקדמיה תמיד יהיה לך עוד מטלות לעשות ועוד דרכים ללמוד. זה לא שאתה באמת יכול להגיע למצב שאתה אומר "טוב, אין לי מה לעשות כרגע בשביל לקדם את הלימודים שלי" באמצע סמסטר.
אגב, אותם אנשים לרוב מוותרים על שעות שינה בשביל ללמוד ואז לא לומדים טוב כי הם עייפים. כל התואר הקפדתי לישון 7-8 שעות בכל לילה ולהתאמן בממוצע 8-10 שעות בשבוע לפחות, ועדיין סיימתי עם ממוצע מספיק גבוה כדי להתקבל לתואר שני. פשוט עניין של להגדיר את סדרי העדיפויות ופתאום מוצאים את הזמן גם ללמוד.

אנשים שמים לב יפה מאד על מה הם מבזבזים את הזמן, זה פשוט דברים שיותר חשובים להם מאשר להתאמן. הבעיה היא שאנשים יגידו לעצמם שזה דברים שהם חייבים לעשות כדי לנוח מהלמידה ושאין זמן למכון כי יש עוד משימות. באקדמיה תמיד יהיה לך עוד מטלות לעשות ועוד דרכים ללמוד. זה לא שאתה באמת יכול להגיע למצב שאתה אומר "טוב, אין לי מה לעשות כרגע בשביל לקדם את הלימודים שלי" באמצע סמסטר.
אגב, אותם אנשים לרוב מוותרים על שעות שינה בשביל ללמוד ואז לא לומדים טוב כי הם עייפים. כל התואר הקפדתי לישון 7-8 שעות בכל לילה ולהתאמן בממוצע 8-10 שעות בשבוע לפחות, ועדיין סיימתי עם ממוצע מספיק גבוה כדי להתקבל לתואר שני. פשוט עניין של להגדיר את סדרי העדיפויות ופתאום מוצאים את הזמן גם ללמוד.
כן ברור לי, זה היה כביכול במרחאות, הכל עניין של סדר עדיפויות.

כל הקטע בכסף זה האפשרויות. אז למה להרוס את הפנטזיה? יום אחד אהיה עשיר ויהיה לי שף פרטי.

כל הקטע בכסף זה האפשרויות. אז למה להרוס את הפנטזיה? יום אחד אהיה עשיר ויהיה לי שף פרטי.
חלומו של כל משתמש lbs:
-מכון פרטי גדול בבית
-שף פרטי שיאכיל אותך בדיוק כמה שאתה צריך כל ארוחה ביום

וזהו, לא באמת צריך עוד משהו בחיים.

חלומו של כל משתמש lbs:
-מכון פרטי גדול בבית
-שף פרטי שיאכיל אותך בדיוק כמה שאתה צריך כל ארוחה ביום

וזהו, לא באמת צריך עוד משהו בחיים.
מה שאמרת מצריך אותך שיהיה לך בית גדול, ושף ומזון עבור השף

בית גדול
מכון גדול
שף
מזון

====מלאנתלפים כסף
אז למעשה החלום של כל משתמש הוא שיהיה לו מלא כסף

מה שאמרת מצריך אותך שיהיה לך בית גדול, ושף ומזון עבור השף

בית גדול
מכון גדול
שף
מזון

====מלאנתלפים כסף
אז למעשה החלום של כל משתמש הוא שיהיה לו מלא כסף
ברור, פשוט אם הייתי מוותר על אימונים אז לא היה לי טעם במכון ובשף. אולי רק במכון:P:

• פותח/ת השרשור
ברור, פשוט אם הייתי מוותר על אימונים אז לא היה לי טעם במכון ובשף. אולי רק במכון:P:
מעצבן אותי שאנשים רושמים פה שיהיה להם כסף ועם הכסף הם יוכלו לעשות מה שהם רוצים ולבנות את גוף החלומות, בוא נתחיל מזה שהדיון בא לבדוק מה תעדיפו אם תהיו חייבים לבחור רק אחד, דבר שני אם תסתכלו מסיבבכם לרוב לא תיראו אנשי עסקים עשירים עם ובו זמנית גוף מטורף , אני לא מחשיב יוטיוברים מטורפים שעשו את רוב הונם מאימונים וכל זה.

מעצבן אותי שאנשים רושמים פה שיהיה להם כסף ועם הכסף הם יוכלו לעשות מה שהם רוצים ולבנות את גוף החלומות, בוא נתחיל מזה שהדיון בא לבדוק מה תעדיפו אם תהיו חייבים לבחור רק אחד, דבר שני אם תסתכלו מסיבבכם לרוב לא תיראו אנשי עסקים עשירים עם ובו זמנית גוף מטורף , אני לא מחשיב יוטיוברים מטורפים שעשו את רוב הונם מאימונים וכל זה.
אתה מתייחס רק לדבר אחד שכתבתי, מוזמן לחפש הודעות אחרות שלי.
ואתה מוציא דברים מהקשרם.

אני לא צריך המון כסף בשביל גוף החלומות.
ואם היה לי המון כסף עדיין הייתי דואג להשיג את מטרותיי מתחום הכושר.

• פותח/ת השרשור
אתה מתייחס רק לדבר אחד שכתבתי, מוזמן לחפש הודעות אחרות שלי.
ואתה מוציא דברים מהקשרם.

אני לא צריך המון כסף בשביל גוף החלומות.
ואם היה לי המון כסף עדיין הייתי דואג להשיג את מטרותיי מתחום הכושר.
כן אבל זה דיון היפוטתי , אני גם שואף שיהיה לי כסף וחופש כלכלי וגוף בנוסף , אבל זה רק בא לראות מה ההעדפה אם תהיה חייב לבחור ולא תוכל לקבל את שניהם, ברור שהאידיאל הוא שניהם

כן אבל זה דיון היפוטתי , אני גם שואף שיהיה לי כסף וחופש כלכלי וגוף בנוסף , אבל זה רק בא לראות מה ההעדפה אם תהיה חייב לבחור ולא תוכל לקבל את שניהם, ברור שהאידיאל הוא שניהם
אני לא מתאמן רק בשביל גוף, גם בשביל הנפש.
אם אלו האופציות היחידות, הייתי מעדיף להשתכר ברמה סבירה מעבודה שאני אוהב,
ולהמשיך להתאמן.
חחח... ברור שהייתי מעדיף לקבל בקלות 10 מיליון דולר ואז לעבוד קשה בשביל גוף החלומות,
אבל אם הייתי חייב לבחור בין השניים, למשל אם השאלה הייתה מנוסחת ככה שאתה מקבל 10 מיליון דולר בנוסף למחלת שרירים שלא פוגעת בך מעבר ללהשיג גוף,
הייתי מעדיף להשאר כמו שאני,
כי יש דברים חשובים לי יותר מכסף.
כסף זה רק כלי,
ואני מעדיף לחרוץ את גורלי עם כסף ברמה סבירה, אבל לעשות דברים שאני אוהב, ושמשפרים את איכות החיים שלי,
גם אם זה אומר לוותר על רמת החיים שיכלו להיות לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית