עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע עם בעייתי.שילוב בסייקל של בולדנון וטרן קראתי שבעייתי משום מה, רציתי לדעת למה? כמובן שיש טסט כחומר בסיס
הבולד מיותר מתי שכבר יש טרן ברקעשילוב בסייקל של בולדנון וטרן קראתי שבעייתי משום מה, רציתי לדעת למה? כמובן שיש טסט כחומר בסיס
לפי מה שאני יודע הכדוריות דם אדומות עולותלא יודע עם בעייתי.
אבל 2 החומרים לא מיועדים לבני אדם - תרופות וטרינריות.
יש מצב אני אנסה את השילוב בקיץ
אין שום בעיה עם השילוב הזה טסט+טרן+בולדנון+אספירין קרטיה 100 מלגרם בכל יום של אימון+ דוסטינקס פעמיים בשבוע + ארומזין במהלך השבוע סייקל מצויין לכוח עליה במסה מראה ווסקולרי עם הרבה נחשים בולטים תאבון בריא וכו. חורף הגיע אפשר לרוץ על טרן זה לא קיץ.שילוב בסייקל של בולדנון וטרן קראתי שבעייתי משום מה, רציתי לדעת למה? כמובן שיש טסט כחומר בסיס
אי אפשר להמליץ ככה ישר אספירין דוסטינקס ארומזיןאין שום בעיה עם השילוב הזה טסט+טרן+בולדנון+אספירין קרטיה 100 מלגרם בכל יום של אימון+ דוסטינקס פעמיים בשבוע + ארומזין במהלך השבוע סייקל מצויין לכוח עליה במסה מראה ווסקולרי עם הרבה נחשים בולטים תאבון בריא וכו. חורף הגיע אפשר לרוץ על טרן זה לא קיץ.
לטרוזול עד כמה שידוע לי מרסק לגמרי אסטרוגן בעוד שארימידקס חלש יותרמצטרף לפוסט במקום לפתוח נושא חדש
מה בעצם ההבדל בין לטרוזול לבין ארמידקס?
יש עדיפות לאחד מהם?
השתמשתי בו כטיפול לבעיה שלי (כמובן רופא)לטרוזול
זה תופעות לוואי של התייבשות שקורה מהר שמרסקים אסטרוגן, אם היית מקפיד הקפדה יתרה על נוזלים בעת הלקיחה אז זה לא היה קורה
אם הוא רוצה לעשות את הסייקל שהוא רשם טרן + בולדנון+ טסט וכו אז כן מומלץ מאוד שיוסיף את כל מה שרשמתי. דוסטינקס מחולק לפעמים בשבוע כי ברגע שהפרולאקטין שלו יעלה הוא יסבול מתופעות לוואי וחבל. במקביל שילוב של ארומזין בסייקל כזה חובה אפשר גם או ארימידקס או לטרזול אבל ארומזין יעבוד הכי טוב!אי אפשר להמליץ ככה ישר אספירין דוסטינקס ארומזין
השילוב כולל האנבולים הוא כל כך חזק
ואפשר להגיע לתוצאות גם עם פחות מזה
אם הוא רוצה לעשות את הסייקל שהוא רשם טרן + בולדנון+ טסט וכו אז כן מומלץ מאוד שיוסיף את כל מה שרשמתי. דוסטינקס מחולק לפעמים בשבוע כי ברגע שהפרולאקטין שלו יעלה הוא יסבול מתופעות לוואי וחבל. במקביל שילוב של ארומזין בסייקל כזה חובה אפשר גם או ארימידקס או לטרזול אבל ארומזין יעבוד הכי טוב!
וכמובן למנוע מראש סמיכות דם בגלל החומרים האלה זה שילוב של אספירין קרטיה 100 מלגרם בימים של אימון. ממני המלצות רעות לא תקבל בפורום.
מה ההבדל בין אנסטרזול לארומסין באמצע סייקל?מסכים לגמרי הסיכוי שהפרולקטין לא יעלה אחרי מספר שבועות קלוש ,ואין על ארומסין .
אנסטרזול נקשר לאסטרוגן ומונע ממנו היקשרות לקולטנים, אחרי שתפסיק שימוש יהיה לך ריבאונד של כל האסטרוגן שיש בדם.מה ההבדל בין אנסטרזול לארומסין באמצע סייקל?
@JewTRT פספסת את העובדה שיותר קל ומהר לרסק את האסטרוגן עם ארומסין מאשר ארימדקס
החלפתי את הטקסט, כתבתי בטעות הפוךזה בדיוק מה שהוא כתב כפרה 😃
ומה המינון? בדומה לאנסטזול 0.5 כל 3וחצי ימים?החלפתי את הטקסט, כתבתי בטעות הפוך
ארימדקס יותר פוטנתי מאשר ארומסין ויותר קל לרסק את העסק איתו מאשר ארומסין, ו לטרזול בכלל
ארימדקס זה אנסטרזולומה המינון? בדומה לאנסטזול 0.5 כל 3וחצי ימים?