הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הטכניקה בסקוואט, בנץ' ודד?

Tal780

משתמש מתחיל
20
6
נק' מוניטין:
9
20
6

(סליחה על האיכות בסקוואט ובדד)
אז ככה, סקוואט זה סט שלישי אחרי 90x2x6 ,דד זה סט ראשון (אחרי חימום ואחרי הסקוואט) ובנץ' זה סט אחרון שלפני עשיתי 75x4 ועוד סט של 70x6
לא יודע עד כמה המידע שימושי אבל נזרום

*בסקוואט אני הרגשתי שליטה בירידה אבל בסרטון נראה שאני יורד מהר מידי, זה בסדר? ואיך אני יכול לשפר את האנראק שלי?
בדד זה בסדר איך שאני יורד חזרה? כי חבר אמר לי שאני צריך לרדת עם יותר שליטה.
ובכללי איך אני יכול לשפר את הבנץ'? אני ממש איטי איתו לקח לי 3 שבועות(אני עושה כבד רק פעם בשבוע אגב) לעלות מ72.5 ל75 ועשיתי רק 4 חזרות
תודה לכולם!

יש לך בסיס לא רע לפי דעתי.
סקוואט, אני לא בטוח שאתה שובר מקביל, אפשר לנסות לרדת טיפה יותר,המהירות ירידה של ה סקוואט נראית בסדר גמור.
בנץ-אם אני רואה נכון, אתה לא נוגע אם המוט בחזה, למה?
חוץ מזה גם נראה שאין לך לג דרייב וכיווץ שכמות.
דדליפט- אין לי הערות, מבחינתי זה בסדר גמור לרדת ככה.

הסקוואט יפה מאוד, לא סגור על העומק כי הזווית לא טובה.
הבנץ' לא רע, אבל חסר לג דרייב, שמשפיע על יציבות הכתפיים. כדאי לעצור שניה על החזה, ולא רק לגעת ולעלות.
הדדליפט ממש יפה, אין הערות.

• פותח/ת השרשור
יש לך בסיס לא רע לפי דעתי.
סקוואט, אני לא בטוח שאתה שובר מקביל, אפשר לנסות לרדת טיפה יותר,המהירות ירידה של ה סקוואט נראית בסדר גמור.
בנץ-אם אני רואה נכון, אתה לא נוגע אם המוט בחזה, למה?
חוץ מזה גם נראה שאין לך לג דרייב וכיווץ שכמות.
דדליפט- אין לי הערות, מבחינתי זה בסדר גמור לרדת ככה.

אז זהו שלגבי העומק בסקוואט אני די בטוח שזה בגלל שהזווית צילום מלמעלה אבל יכול להיות שאתה צודק ואני צריך טיפה יותר.
בבנץ' אני כן נוגע בחזה ואיך אני יכול לשפר לג דרייב וכיווץ שכמות.
ולגבי הדדליפט, אז אתה אומר שאין בעיה?

תודה רבה אחי!
הסקוואט יפה מאוד, לא סגור על העומק כי הזווית לא טובה.
הבנץ' לא רע, אבל חסר לג דרייב, שמשפיע על יציבות הכתפיים. כדאי לעצור שניה על החזה, ולא רק לגעת ולעלות.
הדדליפט ממש יפה, אין הערות.
כנל לגבי הסקוואט לגבי העומק והזווית אני אצלם לי פעם הבאה מלמטה יותר.
איך אני יכול לשפר לג דרייב בבנץ? ולגבי העצירה על החזה אני לא מעוניין להתחרות או משהו (לפחות כרגע אין לי מחשבה על זה) בגלל זה אני לא עושה את זה.
תודה רבה אחי

איך אני יכול לשפר לג דרייב בבנץ? ולגבי העצירה על החזה אני לא מעוניין להתחרות או משהו (לפחות כרגע אין לי מחשבה על זה) בגלל זה אני לא עושה את זה.
עצירה על החזה תעזור ללג דרייב.
ככל שתתעלל בעצמך בתחתית התנועה, תשפר את השליטה והכיווץ שם. לכן עצירות הם דרך מעולה לפתח את הכיווץ והשליטה בתחתית שתשפיע גם על לג דרייב.

• פותח/ת השרשור
עצירה על החזה תעזור ללג דרייב.
ככל שתתעלל בעצמך בתחתית התנועה, תשפר את השליטה והכיווץ שם. לכן עצירות הם דרך מעולה לפתח את הכיווץ והשליטה בתחתית שתשפיע גם על לג דרייב.
אה אוקיי אז אולי אני אוסיף עצירות לבנץ', להוריד קצת במשקלי עבודה אז? יש עוד דברים שאני יכול לעשות כדי לשפר את הבנץ?

אה אוקיי אז אולי אני אוסיף עצירות לבנץ', להוריד קצת במשקלי עבודה אז? יש עוד דברים שאני יכול לעשות כדי לשפר את הבנץ?
אתה מכווץ שכמות בבנץ'? אישית לא ראיתי, אם לא, כדאי שתכווץ

ברור, תוריד 10% מהמשקל בערך.
אפשר גם ספוטו בנץ', היום עשיתי ספוטו בנץ' בשביל לבנות לג דרייב ושליטה בתחתית תראה כאן Watch this story by פשוט פאוורליפטינג on Instagram before it disappears.

• פותח/ת השרשור
אתה מכווץ שכמות בבנץ'? אישית לא ראיתי, אם לא, כדאי שתכווץ
זה משהו שאני צריך עוד לעבוד עליו אתה צודק
ברור, תוריד 10% מהמשקל בערך.
אפשר גם ספוטו בנץ', היום עשיתי ספוטו בנץ' בשביל לבנות לג דרייב ושליטה בתחתית תראה כאן Watch this story by פשוט פאוורליפטינג on Instagram before it disappears.
הייתי עושה ספוטו פרס עד עכשיו בUPPER 2 הייתי עושה את הstrength/control של ג'וני קנדיטו אבל עכשיו עברתי לstrength/hypertrophy
אז אני פשוט אעשה עצירה בבנץ' ולרדת ל70 בבנץ' יספיק? (אני עושה 75x4)

זה משהו שאני צריך עוד לעבוד עליו אתה צודק

הייתי עושה ספוטו פרס עד עכשיו בUPPER 2 הייתי עושה את הstrength/control של ג'וני קנדיטו אבל עכשיו עברתי לstrength/hypertrophy
אז אני פשוט אעשה עצירה בבנץ' ולרדת ל70 בבנץ' יספיק? (אני עושה 75x4)
עשית ספוטו כמו שצריך? כמו שאני עושה בסרטון שצירפתי?

תנסה לרדת ל70 תראה אם זה מספיק.

• פותח/ת השרשור
עשית ספוטו כמו שצריך? כמו שאני עושה בסרטון שצירפתי?

תנסה לרדת ל70 תראה אם זה מספיק.

הpause היה יותר קצר אבל הטכניקה שלי בבנץ' היא לא משהו ואני צריך לעבוד עליה אז זה לא כל כך עוזר...
אגב אולי כדאי לי גם לעבור לעקבים למעלה במקום על הרצפה? אולי ככה יהיה לי יותר לג דרייב?

הpause היה יותר קצר אבל הטכניקה שלי בבנץ' היא לא משהו ואני צריך לעבוד עליה אז זה לא כל כך עוזר...
אגב אולי כדאי לי גם לעבור לעקבים למעלה במקום על הרצפה? אולי ככה יהיה לי יותר לג דרייב?
הפאוז הוא כלי לעבוד איתו לשפר טכניקה, זה לא משפר אותה לבד, צריך להבין מה הטכניקה המתאימה, ולהשתמש בכלי של פאוז כדי להשריש אותה.

אצטרך לנסות איתך כמה דברים כדי למצוא את הטכניקה המתאימה יותר עבורך, וגם אז זה בסופו של דבר רק השערה שלי.

מקסימום תנסה להרים את העקבים ותראה איך הלג דרייב ויציבות הכתפיים.

אני לא זוכר מה בדיוק הוא אומר שם אבל אני זוכר שהסרטון הזה עזר לי עם הטכניקה משמעותית (כמובן שעם עוד מקורות מידע, אבל הוא מהמועילים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית