עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל דאג ראיתי גם את זה 😁. מתלבט אם להזמין או להמשיך לחכות בלאק פריידי, סייבר מונדיי וקריסמס כי לא כזה דחוף לי לחדש את המלאי בינתיים.יש היום עד 50 אחוז ב מייפרוטאין רק אומר
אמרת שיש לך איזה 6 קילו חלבון עכשיו כן?אין לי מושג מה לעשות להזמין עכשיו לא להזמין עכשיו
לחכות לבלאק פרדיי או לא
בעיות
נחזיק אצבעותאמרת שיש לך איזה 6 קילו חלבון עכשיו כן?
אני במקומך הייתי לוקח סיכון ומחכה כנראה, לדעתי גם אם המחירים לא יירדו או אפילו יעלו זה לא יהיה בצורה משמעותית.
אבל אני אגיד למה אני מאמין שהמחירים הולכים לרדת עוד - אנשים עושים הזמנות עכשיו עם המחירים המטורפים, כשיגיע בלאק פריידיי יראו שהמחירים עוד יותר מטורפים, יתבאסו שהזמינו במחירים יותר גבוהים ויזמינו שוב (סיכוי טוב שגם אני אעשה ככה) וככה החברה מרוויחה עוד מכירות.
אני זוכר שככה עשו כמה חבר'ה בפורום שנה שעברה כשהיו מחירים מטורפים בבלאק פריידיי ואז ירדו עוד טיפה בסייבר מנדיי.
בדיוק מה שקרה לי שנה שעברה. זה למה אני מנסה להתאפק ולהמשיך לחכות.אמרת שיש לך איזה 6 קילו חלבון עכשיו כן?
אני במקומך הייתי לוקח סיכון ומחכה כנראה, לדעתי גם אם המחירים לא יירדו או אפילו יעלו זה לא יהיה בצורה משמעותית.
אבל אני אגיד למה אני מאמין שהמחירים הולכים לרדת עוד - אנשים עושים הזמנות עכשיו עם המחירים המטורפים, כשיגיע בלאק פריידיי יראו שהמחירים עוד יותר מטורפים, יתבאסו שהזמינו במחירים יותר גבוהים ויזמינו שוב (סיכוי טוב שגם אני אעשה ככה) וככה החברה מרוויחה עוד מכירות.
אני זוכר שככה עשו כמה חבר'ה בפורום שנה שעברה כשהיו מחירים מטורפים בבלאק פריידיי ואז ירדו עוד טיפה בסייבר מנדיי.
אני גם חושבת שיעשו יותר הנחות למרות שלא יהיה הבדל בצורה מטורפת.נחזיק אצבעות
מקסימום אני אזמין בבלאק פרדיי גם אם אין מבצעים כאלה מטורפים
בקטנה
אתה 60 ש"ח לקרדיט, הם 15% הנחה לקנייה ראשונהרגע מה הקטע עם משתמשים חדשים? אני מקבל עליהם משהוא?
הם מקבלים משהוא ?
מי שעוד לא קנה ויטה פייבר ומכין לעצמו חטיפי חלבון,זה הזמן:s29:
מצתכון בבקשה
75 דולר ומעלה חייב במסיש למישהו Referral code?
אם איכשהו אני אצליח להזמין 10 קילו חלבון בפחות מ-75 דולר עדיין יחייבו במכס? איך זה עובד עם משקל 10 קילו ומעלה מחייב מכס או מעל 10 קילו מחייב מכס?