הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבצע ענק של myprotein בימים הקרובים / חודש הקרוב

שתפו את הסלים שלכם 😃

upload_2021-11-11_8-54-20.png

נערך לאחרונה:
יש היום עד 50 אחוז ב מייפרוטאין רק אומר
אל דאג ראיתי גם את זה 😁. מתלבט אם להזמין או להמשיך לחכות בלאק פריידי, סייבר מונדיי וקריסמס כי לא כזה דחוף לי לחדש את המלאי בינתיים.

אין לי מושג מה לעשות להזמין עכשיו לא להזמין עכשיו
לחכות לבלאק פרדיי או לא
בעיות

אין לי מושג מה לעשות להזמין עכשיו לא להזמין עכשיו
לחכות לבלאק פרדיי או לא
בעיות
אמרת שיש לך איזה 6 קילו חלבון עכשיו כן?
אני במקומך הייתי לוקח סיכון ומחכה כנראה, לדעתי גם אם המחירים לא יירדו או אפילו יעלו זה לא יהיה בצורה משמעותית.
אבל אני אגיד למה אני מאמין שהמחירים הולכים לרדת עוד - אנשים עושים הזמנות עכשיו עם המחירים המטורפים, כשיגיע בלאק פריידיי יראו שהמחירים עוד יותר מטורפים, יתבאסו שהזמינו במחירים יותר גבוהים ויזמינו שוב (סיכוי טוב שגם אני אעשה ככה) וככה החברה מרוויחה עוד מכירות.
אני זוכר שככה עשו כמה חבר'ה בפורום שנה שעברה כשהיו מחירים מטורפים בבלאק פריידיי ואז ירדו עוד טיפה בסייבר מנדיי.

אני במקומך הייתי לוקח סיכון ומחכה כנראה, לדעתי גם אם המחירים לא יירדו או אפילו יעלו זה לא יהיה בצורה משמעותית.
אבל אני אגיד למה אני מאמין שהמחירים הולכים לרדת עוד - אנשים עושים הזמנות עכשיו עם המחירים המטורפים, כשיגיע בלאק פריידיי יראו שהמחירים עוד יותר מטורפים, יתבאסו שהזמינו במחירים יותר גבוהים ויזמינו שוב (סיכוי טוב שגם אני אעשה ככה) וככה החברה מרוויחה עוד מכירות.
אני זוכר שככה עשו כמה חבר'ה בפורום שנה שעברה כשהיו מחירים מטורפים בבלאק פריידיי ואז ירדו עוד טיפה בסייבר מנדיי.
נחזיק אצבעות
מקסימום אני אזמין בבלאק פרדיי גם אם אין מבצעים כאלה מטורפים
בקטנה

בדיוק מה שקרה לי שנה שעברה. זה למה אני מנסה להתאפק ולהמשיך לחכות.

נחזיק אצבעות
מקסימום אני אזמין בבלאק פרדיי גם אם אין מבצעים כאלה מטורפים
בקטנה
אני גם חושבת שיעשו יותר הנחות למרות שלא יהיה הבדל בצורה מטורפת.
עכשיו מלא אנשים עושים הזמנות…הם חייבים לגרום לאנשים לעשות הזמנות בבלאק פריידי

11/11 יום הרווקים הסינים = היום
26/11 בלאק פריידי
29/11 סייבר מונדיי

תקנו היום חלק, ותשמרו נזילות לתאריכים שכתבתי, פעמים קודמות המחירים ירדו ל60 אחוז הנחה ועוד באסה הפתעות

למה אני בכל זאת אומר כן לקנות היום?
א. אם אתם עוברים את ה10 ק"ג יש מס של ems
ב. הדולר במצב מאוד רגיש ולא בטוח שיהיה לכם יכולת לרגל משלוח חינם בלי לקבל קנס של מכס מעל 75 דולר, כבר עכשיו המצב מאוד רגיש

בהצלחה לכולם, @ziv_r לקזאין הזה ביקורות גרועות אבל אתה הברקת עם המחיר שלו אולי אאסוף בכל זאת

שנה שעברה היה יותר כיף כי היה אפשר לטפס ל230-260 ולהביא מלא ק"ג חלבון, היום סוגרים עלינו

כבר ניסיתי 10Kg של חלבון קזאין וחלבון חלב בכל הטעמים, עבורי זה טעים יותר מ- WPC. כוס במקפיא עם זה, זה כמו גלידה.

מי שעוד לא קנה ויטה פייבר ומכין לעצמו חטיפי חלבון,זה הזמן:s29:
E5877617-603E-425C-B612-F6295CF6D644.jpeg
בתמונה לא השקעתי בכלל. בדכ מוסיפה תוספות משוגעות ומשקיעה בצורה:rolleyes-71:
יוצא מרקם כמו החטיפי חלבון של קווסט
אופציה נוספת זה לאפות את זה בתנור ויוצא מדהים

מצתכון בבקשה

70 גרם ויטה פייבר
50 גרם אבקת חלבון אהובה
30 מל מים

מרתיח את הויטה פייבר עם המים על אש קטנה עד שהכל נמס והבלילה הופכת מלבנה לשקופה ומבעבעת(מרקם כמו סירופ)

שופך לקערה עם האבקת חלבון ומערבב.
מפה להחלטתך, או להקפיא או לאפות על תנור 180 מעלות ל8-10 דקות

עם הכמות שציינתי לך אני מחלקת ל2 חטיפים
כל חטיף יוצא 68 גרם, 170 קלוריות ו19 גרם חלבון

כמובן אפשר להשתגע ולהוסיף תוספות אהובות - שוקולד,אגוזים קוקוס וכו וכו

יש למישהו Referral code?
אם איכשהו אני אצליח להזמין 10 קילו חלבון בפחות מ-75 דולר עדיין יחייבו במכס? איך זה עובד עם משקל 10 קילו ומעלה מחייב מכס או מעל 10 קילו מחייב מכס?

נערך לאחרונה:
יש למישהו Referral code?
אם איכשהו אני אצליח להזמין 10 קילו חלבון בפחות מ-75 דולר עדיין יחייבו במכס? איך זה עובד עם משקל 10 קילו ומעלה מחייב מכס או מעל 10 קילו מחייב מכס?
75 דולר ומעלה חייב במס
10 ק"ג ומעלה יעבור אצל חברה מסריחה בשם ems שיקחו לך 'עלות טיפול' כדי לשחרר את החבילה
אם זה גם 10 ק"ג וגם מעל 75 דולר אז תחוייב ב2 העלויות

ההנחה של ה40 אחוז עם המתנה הייתה יותר טובה לדעתי. אמנם יש פער בחלבון, אך כרגע לא ניתן בכלל לקבל מתנות בלי לשלם מכס אז זה מתקזז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית