הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבצע ענק של myprotein בימים הקרובים / חודש הקרוב

עדכון לא קשור, קיבלתי סמס בנוסח הבא
החבילה שלך עצר במכס, אתה צריך לשלם לשחרר אותו
Post - israel . Com

וואלה נכנסתי לקישור והגעתי לאיזה אתר חשוד שדורש ממני לשלם קרוב ל300 שח, ואז הרגשתי מטומטם שלא הבנתי שזו תרמית כשהיה כתוב "החבילה שלך עצר", בכל מקרה מקווה שאם אתם מקבלים הודעה כזו אתם מבינים לבד שזו הונאה, אבל אמרתי נכתוב פה משהו עבור התמימים יותר שאולי לא מבינים.

עדכון לא קשור, קיבלתי סמס בנוסח הבא
החבילה שלך עצר במכס, אתה צריך לשלם לשחרר אותו
Post - israel . Com

וואלה נכנסתי לקישור והגעתי לאיזה אתר חשוד שדורש ממני לשלם קרוב ל300 שח, ואז הרגשתי מטומטם שלא הבנתי שזו תרמית כשהיה כתוב "החבילה שלך עצר", בכל מקרה מקווה שאם אתם מקבלים הודעה כזו אתם מבינים לבד שזו הונאה, אבל אמרתי נכתוב פה משהו עבור התמימים יותר שאולי לא מבינים.
אותו דבר אצלי, ואתמול ראיתי עדכון לגבי החבילה שהיא עברה במכס:
1111.jpg
11111.jpg

אבל וואלה תפס לי את העין "החבילה עצר" ואין מספר חבילה. נכנסתי סתם מתוך סקרנות, אין מספר חבילה ושימו לב לכתובת האתר...

בדיוק אותו הדבר אצלי
וואלה אני קצת חושד באיכות אבטחת המידע של מכס ישראל כשאני מקבל כאלו דברים, אבל מצד שני גם אח שלי קיבל הודעה כזו ולמיטב ידיעתי אין חבילה עם מספר הטלפון שלו שהגיעה למכס

בדיוק אותו הדבר אצלי
וואלה אני קצת חושד באיכות אבטחת המידע של מכס ישראל כשאני מקבל כאלו דברים, אבל מצד שני גם אח שלי קיבל הודעה כזו ולמיטב ידיעתי אין חבילה עם מספר הטלפון שלו שהגיעה למכס
נראה לי פשוט שולחים אקראית למלא אנשים בתקווה שמישהו ייתפס בחכה, הרי אני בטוח שהמון ישראלים מחכים לחבילות מחו"ל בכל רגע נתון אז יש להם סיכויים לא רעים לקלוע.
@AQUANGEL אגב החבילות שלנו ממייפרוטאין לא מגיעות דרך דואר ישראל בכלל

נראה לי פשוט שולחים אקראית למלא אנשים בתקווה שמישהו ייתפס בחכה, הרי אני בטוח שהמון ישראלים מחכים לחבילות מחו"ל בכל רגע נתון אז יש להם סיכויים לא רעים לקלוע.
@AQUANGEL אגב החבילות שלנו ממייפרוטאין לא מגיעות דרך דואר ישראל בכלל
אני יודע, הן מגיעות מ e cargo, זו רק בעיה אחת מבין רבות בתרמית האומללה הזו.
אבל נתחיל מזה שילמדו עברית

אני יודע, הן מגיעות מ e cargo, זו רק בעיה אחת מבין רבות בתרמית האומללה הזו.
אבל נתחיל מזה שילמדו עברית
אומללה אומללה אבל בטוח שלא מעט אנשים נופלים בה.
אני פשוט שמעתי על התרמית הזאת בשבועות האחרונים אז ישר נזכרתי בזה כשראיתי שאין מספר חבילה בהודעה וכתוב "החבילה שלך עצר"

המשלוח שלי נשלח עם ECARGO.
דרשו ממני תשלום של 49 ש''ח,MP הצהירו כי ערך החבילה הוא 240.6 שבפועל הוא 237.6,מה שמציב אותי במקרה הכי גרוע על 74.91דולר.
משירות הלקוחות של ECARGO ביקשו שMP ישלחו להם ערך מתוקן,MP אמרו לי פשוט לשלם ושיזכו אותי.
יכולתי לחסוך להם 49 ש''ח

רק 2 החבילות שלי בארץ במחסן של החברה אבל עבר שבוע ויומיים ועדיין לא באים אליי
מה נסגר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית