נק' מוניטין:
376
- 1,459
- 263
שלי עדיין בשלב הראשון
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אותו דבר אצלי, ואתמול ראיתי עדכון לגבי החבילה שהיא עברה במכס:עדכון לא קשור, קיבלתי סמס בנוסח הבא
החבילה שלך עצר במכס, אתה צריך לשלם לשחרר אותו
Post - israel . Com
וואלה נכנסתי לקישור והגעתי לאיזה אתר חשוד שדורש ממני לשלם קרוב ל300 שח, ואז הרגשתי מטומטם שלא הבנתי שזו תרמית כשהיה כתוב "החבילה שלך עצר", בכל מקרה מקווה שאם אתם מקבלים הודעה כזו אתם מבינים לבד שזו הונאה, אבל אמרתי נכתוב פה משהו עבור התמימים יותר שאולי לא מבינים.
נראה לי פשוט שולחים אקראית למלא אנשים בתקווה שמישהו ייתפס בחכה, הרי אני בטוח שהמון ישראלים מחכים לחבילות מחו"ל בכל רגע נתון אז יש להם סיכויים לא רעים לקלוע.בדיוק אותו הדבר אצלי
וואלה אני קצת חושד באיכות אבטחת המידע של מכס ישראל כשאני מקבל כאלו דברים, אבל מצד שני גם אח שלי קיבל הודעה כזו ולמיטב ידיעתי אין חבילה עם מספר הטלפון שלו שהגיעה למכס
אני יודע, הן מגיעות מ e cargo, זו רק בעיה אחת מבין רבות בתרמית האומללה הזו.נראה לי פשוט שולחים אקראית למלא אנשים בתקווה שמישהו ייתפס בחכה, הרי אני בטוח שהמון ישראלים מחכים לחבילות מחו"ל בכל רגע נתון אז יש להם סיכויים לא רעים לקלוע.
@AQUANGEL אגב החבילות שלנו ממייפרוטאין לא מגיעות דרך דואר ישראל בכלל
אומללה אומללה אבל בטוח שלא מעט אנשים נופלים בה.אני יודע, הן מגיעות מ e cargo, זו רק בעיה אחת מבין רבות בתרמית האומללה הזו.
אבל נתחיל מזה שילמדו עברית
שלי רק בשלב 2! נווווו כברררררהחבילה שלי הגיעה 🤯
״תן יותר גז״שלי רק בשלב 2! נווווו כבררררר
גמרו אותי, אני אומר לך.רק 2 החבילות שלי בארץ במחסן של החברה אבל עבר שבוע ויומיים ועדיין לא באים אליי
מה נסגר
כאילו הם חוגגים לי על החלבון לפני ששולחים ליגמרו אותי, אני אומר לך.
מסניפים לנו את החלבון בשורותכאילו הם חוגגים לי על החלבון לפני ששולחים לי
"בן,אל תגיב״רק 2 החבילות שלי בארץ במחסן של החברה אבל עבר שבוע ויומיים ועדיין לא באים אליי
מה נסגר
אני עדיין בונה על 22