לא חושב שזה קשור מקסימום יפצלו לך ל 2 הזמנותאני עדיין יכול לבטל, אבל לא הצלחתי למצוא באנטרנט משקל מקסימלי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חושב שזה קשור מקסימום יפצלו לך ל 2 הזמנותאני עדיין יכול לבטל, אבל לא הצלחתי למצוא באנטרנט משקל מקסימלי
קראתי פה בפורום וראיתי שיש מצב שיגבלו ממני איזו עמלת טיפול של החברת שליחויות, מצד שני רשום באתר של myproteinלא חושב שזה קשור מקסימום יפצלו לך ל 2 הזמנות
אתה יכול לשלוח קישור לחלבון שלהם ?
ומה הכוונה חם איך אתה עושה את זה ?
מעדכן שהגיעה לי החבילה. 12 ק''ג ללא מכס או משהו.תגידו מה המגבלה של משקל שאפשר להזמין?
אבל כן שילמת תוספת של מעממעדכן שהגיעה לי החבילה. 12 ק''ג ללא מכס או משהו.
לאאבל כן שילמת תוספת של מעמ
איך לא?
כן איך לא בדיוק חחחח זה לא הגיוני
אפשר צילום מסך של הסל?מעדכן שהגיעה לי החבילה. 12 ק''ג ללא מכס או משהו.
איך לא?
כן איך לא בדיוק חחחח זה לא הגיוני
אפשר צילום מסך של הסל?
10 ק"ג מניסיוןאני עדיין יכול לבטל, אבל לא הצלחתי למצוא באנטרנט משקל מקסימלי
תסתכל קצת אחורה, קיבלתי כבר את החבילה 😃10 ק"ג מניסיון
זה מעל 15 ק"ג, יעכבו את המשלוח ויעשו בעיות.צפה בקובץ המצורף 87328
בנוסף, בדקתי באנטרנט לפני על הקטע עם המשקל, אין שום אזכור באתר של מס הכנסה כלום, לא רשום באנטרנט על הגבלת משקל או במחשבונים, הדבר היחיד שהיה רשום זה שחברת המשלוח גובה תשלום על משקל גבוה, אבל myprotein החליפו חברת משלוחים ורשום להם באתר ש*אין* תשלום נוסף על שום דבר
תראה סימוכין שזה מעל 15 ק''ג לפי החוק, אולי החברת שילוח עשתה לך בעיות שזה משהו אחר לגמרי.זה מעל 15 ק"ג, יעכבו את המשלוח ויעשו בעיות.
עשיתי כמה פעמים משלוח של בין 10-14 קילו והגיע כרגיל. משלוח שעשיתי לפני שנה של 15 קילו וקצת נתקע במכס (עד היום לא קיבלתי אותו, אבל קיבלתי החזר)
אל תגיעו ל15 קילו.
הורדת את האפליקציה מהקישור שבאתר שלהם? נגיד בgoogle play יש שתי אפליקציות של myprotein אז בשביל להיות בטוח הורדתי מהקישור באתר שלהם.הכנסתי פרטים ולא נותן לי 30% נוספים באפליקציה