הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבצע ענק של myprotein בימים הקרובים / חודש הקרוב

לא חושב שזה קשור מקסימום יפצלו לך ל 2 הזמנות
קראתי פה בפורום וראיתי שיש מצב שיגבלו ממני איזו עמלת טיפול של החברת שליחויות, מצד שני רשום באתר של myprotein
1684869470883.png

אז נראה לי אשאיר ואעדכן חח

אתה יכול לשלוח קישור לחלבון שלהם ?
ומה הכוונה חם איך אתה עושה את זה ?
מרתיח חלב במיקרו/ פינגן ומערבב.
אני מוסיף גם שמנת מתוקה .
יוצא שוקו רגיל
באתי לצרף לינק לשוקו, אני קולט שהוא לא נמכר יותר.
מזל שקניתי 4 קג

כן איך לא בדיוק חחחח זה לא הגיוני

אפשר צילום מסך של הסל?
1685908996297.png

בנוסף, בדקתי באנטרנט לפני על הקטע עם המשקל, אין שום אזכור באתר של מס הכנסה כלום, לא רשום באנטרנט על הגבלת משקל או במחשבונים, הדבר היחיד שהיה רשום זה שחברת המשלוח גובה תשלום על משקל גבוה, אבל myprotein החליפו חברת משלוחים ורשום להם באתר ש*אין* תשלום נוסף על שום דבר

צפה בקובץ המצורף 87328

בנוסף, בדקתי באנטרנט לפני על הקטע עם המשקל, אין שום אזכור באתר של מס הכנסה כלום, לא רשום באנטרנט על הגבלת משקל או במחשבונים, הדבר היחיד שהיה רשום זה שחברת המשלוח גובה תשלום על משקל גבוה, אבל myprotein החליפו חברת משלוחים ורשום להם באתר ש*אין* תשלום נוסף על שום דבר
זה מעל 15 ק"ג, יעכבו את המשלוח ויעשו בעיות.
עשיתי כמה פעמים משלוח של בין 10-14 קילו והגיע כרגיל. משלוח שעשיתי לפני שנה של 15 קילו וקצת נתקע במכס (עד היום לא קיבלתי אותו, אבל קיבלתי החזר)
אל תגיעו ל15 קילו.

זה מעל 15 ק"ג, יעכבו את המשלוח ויעשו בעיות.
עשיתי כמה פעמים משלוח של בין 10-14 קילו והגיע כרגיל. משלוח שעשיתי לפני שנה של 15 קילו וקצת נתקע במכס (עד היום לא קיבלתי אותו, אבל קיבלתי החזר)
אל תגיעו ל15 קילו.
תראה סימוכין שזה מעל 15 ק''ג לפי החוק, אולי החברת שילוח עשתה לך בעיות שזה משהו אחר לגמרי.

עדכון: הם בנו אפליקציה ונותנים 30% הנחה נוספים על ה40% הקיימים לרוכשים באפליקציה. בנוסף לזה מוזמנים להשתמש בקוד שלי ALON-RY או קודים כמו dream10 שנותן 10% נוספים. יוצא לי 5 ק"ג חלבון ב210 ש"ח, חטיפי חלבון בפחות מ-5 ש"ח, שווה בקיצור.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2023-07-19-14-49-12-13_b85fb9060408ff8740ebcc8f62ba4e7c.jpg
    Screenshot_2023-07-19-14-49-12-13_b85fb9060408ff8740ebcc8f62ba4e7c.jpg
    KB 140.5 · צפיות: 34
הורדתי מגוגל, אנסה ואעדכן שנית
עדכון:
לא מצאתי כלום לגבי זה, רק 40% ומשלוח מעל 250. לא רואה שום איזוכר לגבי 30% להזמנה מהאפליקציה גם באתר שלהם @painandgain1

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית