הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Hack Squat ATG

מוטינחליאלי35

משתמש מתחיל
60
23
נק' מוניטין:
123
60
23
האם בטוח/מומלץ לעשות האק סקוואט אס טו גרס אם אני לא גמיש מספיק כדי לעבור עם הברכיים את הבהונות? מה הדגשים?

מקווה 'הציור יהיה ברור מספיק

קבצים מצורפים

• IMG_20211027_200029.jpg
    IMG_20211027_200029.jpg
    KB 46.4 · צפיות: 62
סקוואט בצורה הכי עמוקה שהגמישות מאפשרת זאת דרך מעולה לפתח גמישות, לעבוד בטווח גדול, לפתח מסת שריר עם פחות משקל, וממילא כנראה הפחתת סיכון לפציעות.

במכשיר אני חושש שהסיפור קצת אחרת, אין לי מקור לזה, אבל נראה לי שכשמודבר במכשיר והרגליים הם מבודדים ויש פחות צורך בכיווץ ביטני, הסיכון לפציעה נשמעת לי קרובה יותר, וממילא העומק עלול להיות מסוכן.

אין לי ראיה, אבל אחד הסקוואטרים הכי חזקים שהיה כאן בפורום נפצע דווקא ממכשיר רגליים (לג פרס) ולא סקוואט.

וסתם שאלה, מה רע בסקוואט?

תחפש את מייק איסרטל באינסטגרם ותראה שהבחור עשה קריירה על זה, rpdmike. בתכלס אין בעיה, מיליוני באדיבילדר ברחבי העולם עושים את זה. פשוט תראה שלא כואב לך.

קודם כל תדאג לset up שלך בתרגיל.
(מרחק רגליים,פישוק וכ'ו..)
גם בהאק סקוואט אתה צריך לכווץ את הבטן ולדאוג שהגב תמיד צמוד למשענת.
מבחינת בריאות הברכיים, כל עוד תדאג תמיד שאתה צמוד עם הכפות רגליים ולוחץ אותם כנגד המשטח אתה על הגל.

• פותח/ת השרשור
סקוואט בצורה הכי עמוקה שהגמישות מאפשרת זאת דרך מעולה לפתח גמישות, לעבוד בטווח גדול, לפתח מסת שריר עם פחות משקל, וממילא כנראה הפחתת סיכון לפציעות.

במכשיר אני חושש שהסיפור קצת אחרת, אין לי מקור לזה, אבל נראה לי שכשמודבר במכשיר והרגליים הם מבודדים ויש פחות צורך בכיווץ ביטני, הסיכון לפציעה נשמעת לי קרובה יותר, וממילא העומק עלול להיות מסוכן.

אין לי ראיה, אבל אחד הסקוואטרים הכי חזקים שהיה כאן בפורום נפצע דווקא ממכשיר רגליים (לג פרס) ולא סקוואט.

וסתם שאלה, מה רע בסקוואט?

אני לרוב עושה low bar ובחיים לא הייתי תפוס ממנו/ ראיתי תוצאות בגדילת הקוואדס אז רוצה לעבור למבודד. גם מכיר אנשים שעושים סקוואטים עם משקלים יפים להרבה חזרות והרגליים שלהם קטנות.. אתה אומר לרדת כמה שאני יכול בהאק כדי להימנע מפציעות?

אני לרוב עושה low bar ובחיים לא הייתי תפוס ממנו/ ראיתי תוצאות בגדילת הקוואדס אז רוצה לעבור למבודד. גם מכיר אנשים שעושים סקוואטים עם משקלים יפים להרבה חזרות והרגליים שלהם קטנות.. אתה אומר לרדת כמה שאני יכול בהאק כדי להימנע מפציעות?
כן, ותעשה חזרות רבות, לפחות 10 בכל סט.
זה ישמור על משקל לא כבד מידי.

גם זה ניסיתי. תכוון לי אקדח לראש אני לא אצליח היי באר כמו שצריך. Buttwink, נופל לאחור..
אני מהמר על כך שעם כל מאמן טוב, תוך אימון אחד או שתיים הסקווט שלך יהיה מדהים.

עוד לא פגשתי בחור שלא הצליח.

@Yonatann זוכר כשהתחלנו? את זה בדיוק אמרת לי.

• פותח/ת השרשור
איך קרתה לו הפציעה? נעל ברכיים או מה?

גם אני מתעניין

אין לי בעיה לבוא עד אליך אם תצליח לגרום לי לעשות highbar atg כמו קלרנס קנדי או משהו בסגנון חחחח

מחזק, בדרך כלל צריך להיות מאוד מאוד יוצא דופן כדי לא להצליח ובדרך כלל אנחנו לא כל כך יוצאי דופן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית