נק' מוניטין:
123
- 60
- 23
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט בצורה הכי עמוקה שהגמישות מאפשרת זאת דרך מעולה לפתח גמישות, לעבוד בטווח גדול, לפתח מסת שריר עם פחות משקל, וממילא כנראה הפחתת סיכון לפציעות.
במכשיר אני חושש שהסיפור קצת אחרת, אין לי מקור לזה, אבל נראה לי שכשמודבר במכשיר והרגליים הם מבודדים ויש פחות צורך בכיווץ ביטני, הסיכון לפציעה נשמעת לי קרובה יותר, וממילא העומק עלול להיות מסוכן.
אין לי ראיה, אבל אחד הסקוואטרים הכי חזקים שהיה כאן בפורום נפצע דווקא ממכשיר רגליים (לג פרס) ולא סקוואט.
וסתם שאלה, מה רע בסקוואט?
כן, ותעשה חזרות רבות, לפחות 10 בכל סט.אני לרוב עושה low bar ובחיים לא הייתי תפוס ממנו/ ראיתי תוצאות בגדילת הקוואדס אז רוצה לעבור למבודד. גם מכיר אנשים שעושים סקוואטים עם משקלים יפים להרבה חזרות והרגליים שלהם קטנות.. אתה אומר לרדת כמה שאני יכול בהאק כדי להימנע מפציעות?
גם אם אין לברכיים שלי את האפשרות לעבור את קו הבהונות?כן, ותעשה חזרות רבות, לפחות 10 בכל סט.
זה ישמור על משקל לא כבד מידי.
זה לא קשור לברכיים, זה קשור לבטן וברייס לדעתי.גם אם אין לברכיים שלי את האפשרות לעבור את קו הבהונות?
זה לא קשור לברכיים, זה קשור לבטן וברייס לדעתי.
אני מהמר על כך שעם כל מאמן טוב, תוך אימון אחד או שתיים הסקווט שלך יהיה מדהים.גם זה ניסיתי. תכוון לי אקדח לראש אני לא אצליח היי באר כמו שצריך. Buttwink, נופל לאחור..
אחד הסקוואטרים הכי חזקים שהיה כאן בפורום נפצע דווקא ממכשיר רגליים (לג פרס)
איך קרתה לו הפציעה? נעל ברכיים או מה?
אני מהמר על כך שעם כל מאמן טוב, תוך אימון אחד או שתיים הסקווט שלך יהיה מדהים.
עוד לא פגשתי בחור שלא הצליח.
@Yonatann זוכר כשהתחלנו? את זה בדיוק אמרת לי.
אני לא סגור, הוא לא אמר.איך קרתה לו הפציעה? נעל ברכיים או מה?
תשלח לי הודעה פרטית, אשמח לעזור לך.אין לי בעיה לבוא עד אליך אם תצליח לגרום לי לעשות highbar atg כמו קלרנס קנדי או משהו בסגנון חחחח
אני מהמר על כך שעם כל מאמן טוב, תוך אימון אחד או שתיים הסקווט שלך יהיה מדהים.
מחזק, בדרך כלל צריך להיות מאוד מאוד יוצא דופן כדי לא להצליח ובדרך כלל אנחנו לא כל כך יוצאי דופן...אני מהמר על כך שעם כל מאמן טוב, תוך אימון אחד או שתיים הסקווט שלך יהיה מדהים.