יש לי לוג, אבל בזמן האחרון אני לא מוצא את הזמן לעדכן בו, והבנתי שבמקום להיות משהו נחמד שעוזר לי לעקוב אחרי האימונים זה הופך דברים לקצת יותר קשים.
יש לי לוג גם בדרייב אז אני פשוט מעדכן שם. זה הרבה יותר מצומצם אבל גם יותר קל למלא.
בקיצור, לנושא -
ב-27.9 התחלתי לתכנן לעצמי אימונים, כלומר לא לעבוד לפי תכנית של אדם כזה או אחר כמו שהייתי עושה הרבה בעבר.
הכל הלך די טוב, ובין התאריכים 13-21.10 היה לי מעולה ושברתי כמה שיאים (לחמישיות):
80 בנץ'
130 סקוואט
62.5 פרס
167.5 דדליפט
הכל הרגיש טוב, הייתי מאוד שמח עם האימונים והייתי מרוצה
ב-22.10 יצאתי לטיול עד ה23.10 (שישי-שבת), וב24-25.10 יצאתי לאחד נוסף.
חזרתי מהטיול הראשון עם כאבי בטן שלא עברו בכלל עד אתמול.
לפני שלושה ימים ניסיתי להתאמן ועצרתי באמצע כי הרגשתי רע.
בבנץ' נכשלתי עם 80 (לא ממש, אבל הייתה נגיעה קלה מהספוטר וזה לא נחשב מבחינתי)
בפרס עשיתי חזרה אחת עם 62.5 ולא הצלחתי יותר מזה
בדדליפט עשיתי 160 לחמישייה קשה מאוד
ובסקוואט עשיתי נפח עם 110 שהיה קשה בטירוף והרגיש מאוד לא נוח (כאבים כאלו ואחרים) כשעשיתי בקלות עם 112.5
ככה שהמוטיבציה מאוד נמוכה כרגע, ואני ממש מקווה שאצליח לחזור לעצמי מהר. העובדה שגם ככה קשה לי מאוד למצוא זמן להתאמן לאחרונה לא עוזרת.
אני מנסה לקחת דברים לאט, הורדתי משקלים פה ושם כשהרגשתי שאני לא מסוגל.
אין משהו מיוחד, רק רציתי לשתף.
יש לי לוג גם בדרייב אז אני פשוט מעדכן שם. זה הרבה יותר מצומצם אבל גם יותר קל למלא.
בקיצור, לנושא -
ב-27.9 התחלתי לתכנן לעצמי אימונים, כלומר לא לעבוד לפי תכנית של אדם כזה או אחר כמו שהייתי עושה הרבה בעבר.
הכל הלך די טוב, ובין התאריכים 13-21.10 היה לי מעולה ושברתי כמה שיאים (לחמישיות):
80 בנץ'
130 סקוואט
62.5 פרס
167.5 דדליפט
הכל הרגיש טוב, הייתי מאוד שמח עם האימונים והייתי מרוצה
ב-22.10 יצאתי לטיול עד ה23.10 (שישי-שבת), וב24-25.10 יצאתי לאחד נוסף.
חזרתי מהטיול הראשון עם כאבי בטן שלא עברו בכלל עד אתמול.
לפני שלושה ימים ניסיתי להתאמן ועצרתי באמצע כי הרגשתי רע.
בבנץ' נכשלתי עם 80 (לא ממש, אבל הייתה נגיעה קלה מהספוטר וזה לא נחשב מבחינתי)
בפרס עשיתי חזרה אחת עם 62.5 ולא הצלחתי יותר מזה
בדדליפט עשיתי 160 לחמישייה קשה מאוד
ובסקוואט עשיתי נפח עם 110 שהיה קשה בטירוף והרגיש מאוד לא נוח (כאבים כאלו ואחרים) כשעשיתי בקלות עם 112.5
ככה שהמוטיבציה מאוד נמוכה כרגע, ואני ממש מקווה שאצליח לחזור לעצמי מהר. העובדה שגם ככה קשה לי מאוד למצוא זמן להתאמן לאחרונה לא עוזרת.
אני מנסה לקחת דברים לאט, הורדתי משקלים פה ושם כשהרגשתי שאני לא מסוגל.
אין משהו מיוחד, רק רציתי לשתף.