הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות על חטיפי חלבון

מצב
השרשור נעול

Tocayo

משתמש מתחיל
154
12
נק' מוניטין:
-9
154
12
4 ימים. מתאמנת חדשה
אהלן חברים.
לדעתכם החטיפי חלבון שיש בסופר פארם
ראו:
53565C6C-2489-431D-A364-54400C5D2FEF.png
חלבון איכותי?
באמת כמות החלבון כמו שרשום?
חארטה?

התעסקות כל כך מינורית למי שהתזונה שלו לא מורכבת מ100% תוספי תזונה מאוד ספציפיים.

ההתעסקות היא מינורית מבחינת איכות חלבון, בהנחה שהתזונה שלה מגוונת (אצלה אני אני חושב לא ניתן לדעת). אבל כשבנאדם קונה חטיף ב17 שקל (סופר פארם...) מניח שירצה לדעת שאין בו גלוטן בתור חלבון עיקרי, יש בזה משהו מעט מעצבן.

יש להם חטיפים טובים ויש להם פחות. כדי להבין מה איכותי ומה פחות צריך להסתכל על הרכיבים וטבלת הערכים.

- כמה קלוריות וכמה חלבון יש בחטיף אחד? יכול להיות שהחטיף בכלל ראוי להיקרא חטיף פחמימה?
- מבחינת החלבונים - מהו הרכיב הראשון - מי גבינה, חלבוני חלב, סויה (אופציות טובות) או חלבון אפונה, גלוטן, חיטה, אורז (אופציות פחות איכותיות)?
- כמה ממתיקים כהליים (מכונים גם פוליאולים) יש במוצר? לשים לב ודרך ניסוי וטעייה לראות מתי העניין הופך לבלתי נסבל מבחינת כאבי בטן/גזים/שלשולים.

בנוסף, כאן תמצאי מדריך לבחירת חטיף חלבון: תזונה ותוספים - אילו חטיפי חלבון כדאי לרכוש?

מה שאמרתי מסוכם יפה
הייתי מתחיל עם הקרמל המלוח. למעשה, כל סדרת ה-cream שלהם באיכות טובה.
בכל זאת ממליץ על one, אם כבר חטיף בארץ. התחילו לשווק בשופרסל. ממתין למבצעים.

• פותח/ת השרשור
יש להם חטיפים טובים ויש להם פחות. כדי להבין מה איכותי ומה פחות צריך להסתכל על הרכיבים וטבלת הערכים.

- כמה קלוריות וכמה חלבון יש בחטיף אחד? יכול להיות שהחטיף בכלל ראוי להיקרא חטיף פחמימה?
- מבחינת החלבונים - מהו הרכיב הראשון - מי גבינה, חלבוני חלב, סויה (אופציות טובות) או חלבון אפונה, גלוטן, חיטה, אורז (אופציות פחות איכותיות)?
- כמה ממתיקים כהליים (מכונים גם פוליאולים) יש במוצר? לשים לב ודרך ניסוי וטעייה לראות מתי העניין הופך לבלתי נסבל מבחינת כאבי בטן/גזים/שלשולים.

בנוסף, כאן תמצאי מדריך לבחירת חטיף חלבון: תזונה ותוספים - אילו חטיפי חלבון כדאי לרכוש?

היי סתכל על העמודה של 60ג
זה טוב . נכון?

קבצים מצורפים

• BCB0CCD7-F6ED-4627-BBD2-C480B46FD5E9.jpeg
    BCB0CCD7-F6ED-4627-BBD2-C480B46FD5E9.jpeg
    KB 201.1 · צפיות: 58
סתם שאלה, למה לא לקנות אבקת חלבון? הרבה יותר זול

התעסקות כל כך מינורית למי שהתזונה שלו לא מורכבת מ100% תוספי תזונה מאוד ספציפיים.
מה גם שרוב החברות (גם ALLIN למיטב ידיעתי) בקושי עושות חטיפים מחלבון אפונה / אורז וכד'.

יש אנשים שאוכלים את זה בתדירות הרבה יותר גבוהה, וגם עושים את זה אך ורק בגלל תכולת החלבון, כך שלא הייתי אומר שזה כזה מינורי. על אחת כמה וכמה בהתחשב במחיר הזה, שאתה מצפה לפחות לקבל איכות בתמורה.

יש אנשים שאוכלים את זה בתדירות הרבה יותר גבוהה, וגם עושים את זה אך ורק בגלל תכולת החלבון, כך שלא הייתי אומר שזה כזה מינורי. על אחת כמה וכמה בהתחשב במחיר הזה, שאתה מצפה לפחות לקבל איכות בתמורה.

מה זה קשור למחיר? רוב הצרכנים של המוצרי חלבון הספיציפיים האלו בעלי בעיות בריאותיות מסויימות כמו רגישות ללקטוז

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית