הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בנוגע לחגורה

DropDead

משתמש פעיל
454
85
נק' מוניטין:
711
454
85
קיבלתי אתמול את החגורה של inzer. אחרי שחוררתי בה חורים כדי שהיא תתאים ניסיתי לראות איך זה לעשות סקוואט איתה.
דבר ראשון, כדי להכנס אליה זה נורמלי שאני צריך לפחות בן אדם אחד שימשוך אותה כדי שתהיה הדוקה ?
דבר שני, שעושים סקוואט זה מפריע ואפילו די כואב בצלעות. מה עושים עם זה ? אולי המיקום לא טוב ..?
ואיך לעזאזל יוצאים ממנה ? לקח לי לפחות רבע שעה רק כדי לצאת.

תודה

כך את הזמן, העלו פה סרטון של ריפ איך הוא שובר חגורה תעשה את זה כמה פעמים.
בהתחלה לוקח הרבה זמן להיכנס ולצאת ממנה.

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי החגורה הזאת היא 13 מ"מ וזה לוקח הרבה זמן להתרגל אליה, אם בכלל..
מה בנוגע למיקום ? לא נראה לי שאני אמור להרגיש את הצלעות שלי מתחככות עם החגורה.. או שאני טועה?
ואפשר לינק לסרטון אני לא מוצא

כדי להכנס אליה תשתמש במשהו עמיד באזור(קיר,עמוד ברזל) תדביק אל הקצה של החגורה אליו ותמשוך..
גם לי בהתחלה כאב בצלעות, אתה תתרגל ובהמשך לא תרגיש.

---------- התגובה התווספה ב 14:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:32 ----------

קח הנה הסרטון של ריפטו: [video=vimeo;8390351]http://vimeo.com/8390351[/video]

נערך לאחרונה:
אתה לא שמן מספיק
החגורה היא לא נוחה זה לא המטרה שלה
המטרה שלה שתרים יותר משקל

תשבור את החגורה חזק ובאיזור החורים תשבור אותה גם לצד השני
כדי לסגור אותה אתה צריך להשתמש בעמוד של הכלוב/ראק כדי להימתח אחורה
זו חגורת אקונומי אז הזדיינו עם 2 חורים שצריך להכניס ולהוציא
בפעמים הראשונות אתה צריך עוד מישהו שיעזור לך, לאט לאט היא תתרכך ואתה תלמד איך לשחרר אותה

לגבי הצלעות בהתחלה תמקם אותה קצת יותר נמוך ותזהר לא לשבור צלע כי כשאתה יורד נמוך נוצר לחץ ואתה באמת עלול לשבור צלע

תעלה במשקל, היא נוחה בא.ש שגבוה מ 13% ככה

נערך לאחרונה:
עכשיו כשאני רואה את החגורה הזאת אני מבין עד כמה החגורה שאני משתמש בה היא זבל כי היא נמתחת כל כך בקלות LOL

• פותח/ת השרשור
אתה לא שמן מספיק
החגורה היא לא נוחה זה לא המטרה שלה
המטרה שלה שתרים יותר משקל

תשבור את החגורה חזק ובאיזור החורים תשבור אותה גם לצד השני
כדי לסגור אותה אתה צריך להשתמש בעמוד של הכלוב/ראק כדי להימתח אחורה
זו חגורת אקונומי אז הזדיינו עם 2 חורים שצריך להכניס ולהוציא
בפעמים הראשונות אתה צריך עוד מישהו שיעזור לך, לאט לאט היא תתרכך ואתה תלמד איך לשחרר אותה

לגבי הצלעות בהתחלה תמקם אותה קצת יותר נמוך ותזהר לא לשבור צלע כי כשאתה יורד נמוך נוצר לחץ ואתה באמת עלול לשבור צלע

תעלה במשקל, היא נוחה בא.ש שגבוה מ 13% ככה

הקטע שהחגורה בסרטון היא 10 מ"מ. זאת 13 .. הרבה יותר קשה לשבור אותה.
העניין עם הצלעות זה מה שמפחיד אותי .. עזוב שאני שחיף גם יש לי מותניים צרות ביותר.. בכלל אם כבר אני עולה בשומן הוא בכלל לא מתרכז במותניים זה משהו גנטי.
עשיתי את החורים החדשים בחגורה כמעט באמצע שלה.

• פותח/ת השרשור
אנשים פה קצת רגישים בנוגע להצהרה של משקלים .. אבל בוא נגיד שאני לא משתמש בה סתם כי בא לי.

אני הולך לקשור אותה מסביב לגלגל ולעשות איתה סיבוב בשכונה :D לא נראה לי שמשהו אחר ירכך אותה בחודשים הקרובים.

קודם כל דיי קל לרכך אותה תפסיקו לבלבל במוח
שנית אני מנסה למקם אותה בין הצלעות לעצם של המותן לפעמים מצליח לפעמים לא, אם אני מהדק אותה על המותן אני לא מצליח לשבור מקביל אני נתקע עם החגורה בירך וזה מעצבן! GRR

אני לא מבין מה כולם בוכים? יש לי את החגורת forever של אינזר גם 10 מ"מ ומההתחלה לא היו איתה שום בעיות...

• פותח/ת השרשור
שאלה לאללה שחוררו את החגורה (נראה לי שזה כולם) - האם שרפתם את החורים אחרי החירור כדי שיהיו יותר עמידים ?
בנוגע לריכוך\ שבירה - אחרי הרבה מעיכות וכמה אימונים החגורה הרבה יותר נוחה לשימוש. הרבה יותר מהר ממה שחשבתי שיהיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית