הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בנוגע לחגורה

DropDead

משתמש פעיל
454
85
נק' מוניטין:
711
454
85
קיבלתי אתמול את החגורה של inzer. אחרי שחוררתי בה חורים כדי שהיא תתאים ניסיתי לראות איך זה לעשות סקוואט איתה.
דבר ראשון, כדי להכנס אליה זה נורמלי שאני צריך לפחות בן אדם אחד שימשוך אותה כדי שתהיה הדוקה ?
דבר שני, שעושים סקוואט זה מפריע ואפילו די כואב בצלעות. מה עושים עם זה ? אולי המיקום לא טוב ..?
ואיך לעזאזל יוצאים ממנה ? לקח לי לפחות רבע שעה רק כדי לצאת.

תודה

החלפתי את החגורה במידה M, האמת שככה אין לי שארית ארוכה של החגורה, XL זה גדול מדי ל95% מהאנשים בפורום, נשארו לי משהו כמו 3-4 חורים לפני הסוף ב-M.. ככה שלחורר אין לי צורך.

סתם שתדעו ההבל בין ה-M והXL זה משהו כמו 10 ס"מ בסה"כ, אני ושגיא השוונו אותן.. בהתחלה פחדתי שבעתיד היא לא תתאים לי אבל כנראה שאם החור האחרון לא יסגר זה יהיה באמת סימן רע מבחינת היקף המותן שלי 😃

כדי לשבור אותה אני מגלגל אותה כמו שבלול ותוקע אותה בין הארון והקיר (יש רווח) ללילה.. זה מרכך אותה כהוגן.

החלפתי את החגורה במידה M, האמת שככה אין לי שארית ארוכה של החגורה, XL זה גדול מדי ל95% מהאנשים בפורום, נשארו לי משהו כמו 3-4 חורים לפני הסוף ב-M.. ככה שלחורר אין לי צורך.

סתם שתדעו ההבל בין ה-M והXL זה משהו כמו 10 ס"מ בסה"כ, אני ושגיא השוונו אותן.. בהתחלה פחדתי שבעתיד היא לא תתאים לי אבל כנראה שאם החור האחרון לא יסגר זה יהיה באמת סימן רע מבחינת היקף המותן שלי 😃

כדי לשבור אותה אני מגלגל אותה כמו שבלול ותוקע אותה בין הארון והקיר (יש רווח) ללילה.. זה מרכך אותה כהוגן.
כמה ההיקף מותן שלך או מידה במכנסיים?

• פותח/ת השרשור
שאלה לאללה שחוררו את החגורה (נראה לי שזה כולם) - האם שרפתם את החורים אחרי החירור כדי שיהיו יותר עמידים ?
בנוגע לריכוך\ שבירה - אחרי הרבה מעיכות וכמה אימונים החגורה הרבה יותר נוחה לשימוש. הרבה יותר מהר ממה שחשבתי שיהיה.

מישהו פה שרף את החורים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית