הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרסתי בסט

RM55889

משתמש מתחיל
107
26
נק' מוניטין:
70
107
26
חוששת שדפקתי את הגב .. עשיתי חזרה כבדה של סקוואט ובירידה הרגשתי שקרסתי קצת והרגשתי את הכובד של המשקל על הגב לכמה רגעים וסיימתי בסוף את החזרה , וכאב לי לכמה רגעים הגב העליון וכרגע יש לי קצת אי נוחות בגב לא כאבים חזקים. שווה לעשות בדיקה ? אני ממש מודאגת לגבי זה כי אני ממש לא רוצה לעשות לעצמי נזק ..(יכול להיות גם שהגזמתי במשקל בלי לשים לב)
(הרמתי 52 ואני שוקלת 54)

נערך לאחרונה:
הכל בסדר

אם הייתי אומר לך

עשיתי יד קדמית ולרגע הרגשתי עומס ביד

היית שולחת אותי למיון?

בגב יש שרירים כמו כל איבר אחר בגוף שבתרגילים כאלו ואחרים חווים עומס.

קיצור התאמצת מזל טוב:s85:

עד למאה

• פותח/ת השרשור
איזה שטויות אתה כותב

בכל מקרה אם היה לך 90% שלא היית באה לשאול בפורום ופשוט הולכת למיון אז כנראה שאין כלום
@liavv אני פה בשביל לעלות לך את הביטחון שתרגיש גבר כי לא מאוחרי מסך אני שם כסף שאתה טטלה 😃

השאלה אם זה קריטי להיבדק אם גם קצת כואב וזה לא בהכרח ברמה שאני לא יכולה לזוז ..

השאלה אם זה קריטי להיבדק אם גם קצת כואב וזה לא בהכרח ברמה שאני לא יכולה לזוז ..
אם היה קורה משהו חמור לא היית באה לשאול בפורום כנראה שאין כלום בא לך להיבדק תהני רע זה לא יעשה

חוששת שדפקתי את הגב .. עשיתי חזרה כבדה של סקוואט ובירידה הרגשתי שקרסתי קצת והרגשתי את הכובד של המשקל על הגב לכמה רגעים וסיימתי בסוף את החזרה , וכאב לי לכמה רגעים הגב העליון וכרגע יש לי קצת אי נוחות בגב לא כאבים חזקים. שווה לעשות בדיקה ? אני ממש מודאגת לגבי זה כי אני ממש לא רוצה לעשות לעצמי נזק ..(יכול להיות גם שהגזמתי במשקל בלי לשים לב)
(הרמתי 52 ואני שוקלת 54)
רוב הסיכויים שזה כלום, זאת אומרת רק שריר שנתפס.
עדיף לחכות יומיים ולראות אם יורד, אם לא יורד הכאב, כדאי להיבדק.
מה גם, שאם זה כאב לא נסבל ומגביל תנועה כדאי להיבדק.

כדאי לעבוד עם תוכנית אימונים מסודרת כדי שזה לא יקרה שוב, או חלילה פציעה.

• פותח/ת השרשור
רוב הסיכויים שזה כלום, זאת אומרת רק שריר שנתפס.
עדיף לחכות יומיים ולראות אם יורד, אם לא יורד הכאב, כדאי להיבדק.
מה גם, שאם זה כאב לא נסבל ומגביל תנועה כדאי להיבדק.

כדאי לעבוד עם תוכנית אימונים מסודרת כדי שזה לא יקרה שוב, או חלילה פציעה.

אני נורא זהירה עם משקלים , אני בדרכ מעלה בצורה סופר מבוקרת כי אני מפחדת להיפצע, אבל יכול להיות שטעיתי בתחושה שלי וזה היה גדול עליי ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית