הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשימה בסט

Bondablesleet

משתמש מתחיל
37
5
נק' מוניטין:
5
37
5
היי חברים, רציתי לשאול לגבי נושא שעליו שוחחתי עם מישהו באימון, לגבי נשימה בסט.
איך מומלץ לנשום בסט? מהפה, מהאף? והאם צריך למשוך כאשר דוחקים את המשקל תמיד?
תודה

זה לא משנה אם האוויר מגיע לריאות דרך האף או דרך הפה, העיקר להביא אוויר לריאות.

מה שכן, החורים של האף קטנים יותר, ולוקח יותר זמן שאיפה למלאות את הריאות באוויר, לכן דרך הפה לרוב האנשים נוח יותר. אבל בטופ העולמי תראה חלק שמכניסים אוויר דרך הפה, וחלק דרך האף.

יש אנשים שסבורים שאם דוחקים ולא מושכים, יכול להיווצר חוסר איזון בשרירים שיכול להוביל לפציעה.
לא ראיתי מחקר על זה, וגם לא פגשתי הרבה אנשים שרק דוחקים ולא מושכים. אני לא רואה סיבה לא למשוך, בלי קשר לפציעה, אני חושב שרצוי לעבוד על כל השרירים בגוף.

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה אם האוויר מגיע לריאות דרך האף או דרך הפה, העיקר להביא אוויר לריאות.

מה שכן, החורים של האף קטנים יותר, ולוקח יותר זמן שאיפה למלאות את הריאות באוויר, לכן דרך הפה לרוב האנשים נוח יותר. אבל בטופ העולמי תראה חלק שמכניסים אוויר דרך הפה, וחלק דרך האף.

יש אנשים שסבורים שאם דוחקים ולא מושכים, יכול להיווצר חוסר איזון בשרירים שיכול להוביל לפציעה.
לא ראיתי מחקר על זה, וגם לא פגשתי הרבה אנשים שרק דוחקים ולא מושכים. אני לא רואה סיבה לא למשוך, בלי קשר לפציעה, אני חושב שרצוי לעבוד על כל השרירים בגוף.
חחחחחח אהבתי את התגובה תודה, קראתי על ברייסינג, ממש עוזר
הכוונה הייתה כשדוחקים לנשוף ומשום מה הטלפון תיקן. תודה רבה 😂

חחחחחח אהבתי את התגובה תודה, קראתי על ברייסינג, ממש עוזר
הכוונה הייתה כשדוחקים לנשוף ומשום מה הטלפון תיקן. תודה רבה 😂
לדעתי כדאי להחזיק את האוויר גם כשדוחקים, ולנשוף רק לקראת הנעילה של התנועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית