הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הייתם מתארגנים מבחינת התפריט ל"נייט ראן"

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
השנה זו הפעם הראשונה שאני אשתתף ב"נייט ראן" וגם בתהליך חיטוב או העלאת מסה.
האימונים שלי היום הם אימון התנגדות + ריצה בבוקר ותפריט שכולל ארוחת ערב בסביבות השעה 19:30.

מה אתם ממליצים לעשות, כאשר הריצה רק מתחילה בשמונה בערב, ולא אחזור הביתה לפני עשר.

1. אתה יכול לאכול את הארוחה האחרונה כשתגיע הביתה במקום ב 19:30
2. אם יום אחד תחרוג מהתפריט שלך למעלה או למטה זה זניח.

איפה אתה עושה את הנייט ראן, מתי וכמה ק"מ?
אתמול היה נייט ראן בחיפה, עשיתי שם 10 ק"מ, לא יודע מה איתך אבל לדעתי חייב לחתום את הנייט ראן עם איזה המבורגר נוטף שומן עם צ'יפס וקולה/בירה (אני בחיטוב אז לקחתי רק 300 גר' אתמול 😁)

• פותח/ת השרשור
1. אתה יכול לאכול את הארוחה האחרונה כשתגיע הביתה במקום ב 19:30
2. אם יום אחד תחרוג מהתפריט שלך למעלה או למטה זה זניח.

איפה אתה עושה את הנייט ראן, מתי וכמה ק"מ?
אתמול היה נייט ראן בחיפה, עשיתי שם 10 ק"מ, לא יודע מה איתך אבל לדעתי חייב לחתום את הנייט ראן עם איזה המבורגר נוטף שומן עם צ'יפס וקולה/בירה (אני בחיטוב אז לקחתי רק 300 גר' אתמול 😁)

10 ק"מ נייט ראן תל-אביב. מתלבט איך לקנח את הריצה.

10 ק"מ נייט ראן תל-אביב.
בהצלחה תן בראש 😃
אני רואה לפי הלוג שלך שקטן עליך 10 ק"מ, בכמה זמן אתה עושה פחות או יותר?
מתלבט איך לקנח את הריצה.
לא יודע מה איתך אבל לדעתי חייב לחתום את הנייט ראן עם איזה המבורגר נוטף שומן עם צ'יפס וקולה/בירה
😉
או איזה פצצת כולסטרול וקלוריות אחרת 😆

• פותח/ת השרשור
בהצלחה תן בראש 😃
אני רואה לפי הלוג שלך שקטן עליך 10 ק"מ, בכמה זמן אתה עושה פחות או יותר?

😉
או איזה פצצת כולסטרול וקלוריות אחרת 😆
55-56 דקות אחרי אימון כוח.

לא הבנתי למה להתארגן לנייט ראן ומאיזה מקום מגיעה השאלה. יעזור אם תפרט.

תשובה יחסית הגיונית שיכול לחשוב עליה בינתיים:

אתה אוכל את ארוחת הבוקר והצהריים שלך כרגיל אני מניח וזה בסדר.
את ארוחת הערב כנראה כדאי שתדחה לאחר הריצה, או תקדים ותהפוך אותה לפחות כבדה כדי שלא תהיה לך חוסר נוחות בריצה. מכיוון שאתה רץ באופן שגרתי אני מניח שאתה יודע באיזה מצב נוח לך לרוץ, אז תעשה מה שאתה רגיל ומרגיש לך נוח. בד"כ לא מומלץ לבצע שינויים תזונתיים דרסטיים לראשונה/בסמוך לתחרות.

תקן אותי אם אני טועה, אבל מדובר ב-10 ק"מ וזה 50 דק' פלוס מינוס, לכן אין באמת צורך בכל מיני העמסות פחמימה או תוספות פחמימה תוך כדי הריצה. אולי שטיפות פה במקסימום.

אם תתחרה בעתיד בריצות ארוכות יותר תוכל לחשוב בכיוון של תוספת פחמימות, וגם אז מומלץ שתנסה זאת באימונים קודם לכן, כדי שתראה איך מערכת העיכול שלך מגיבה.
מקווה שהייתי בכיוון.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי למה להתארגן לנייט ראן ומאיזה מקום מגיעה השאלה. יעזור אם תפרט.

תשובה יחסית הגיונית שיכול לחשוב עליה בינתיים:

אתה אוכל את ארוחת הבוקר והצהריים שלך כרגיל אני מניח וזה בסדר.
את ארוחת הערב כנראה כדאי שתדחה לאחר הריצה, או תקדים ותהפוך אותה לפחות כבדה כדי שלא תהיה לך חוסר נוחות בריצה. מכיוון שאתה רץ באופן שגרתי אני מניח שאתה יודע באיזה מצב נוח לך לרוץ, אז תעשה מה שאתה רגיל ומרגיש לך נוח. בד"כ לא מומלץ לבצע שינויים תזונתיים דרסטיים לראשונה/בסמוך לתחרות.

תקן אותי אם אני טועה, אבל מדובר ב-10 ק"מ וזה 50 דק' פלוס מינוס, לכן אין באמת צורך בכל מיני העמסות פחמימה או תוספות פחמימה תוך כדי הריצה. אולי שטיפות פה במקסימום.

אם תתחרה בעתיד בריצות ארוכות יותר תוכל לחשוב בכיוון של תוספת פחמימות, וגם אז מומלץ שתנסה זאת באימונים קודם לכן, כדי שתראה איך מערכת העיכול שלך מגיבה.
מקווה שהייתי בכיוון.

תודה על התגובה העניינית. אני אנסה לפרט. אני מתאמן בדרך כלל בבקרים. קם על בטן ריקה, מקסימום מונסטר ויוצא לאימון התנגדות ואחריו עשרה ק"מ ריצה. אני מתכנן תפריט לפי 3,400 קלוריות, אוכל שש ארוחות ביום ובדרך כלל מנסה לאכול את ארוחת הערב באיזור השעה 19:30.
כיוון שהריצה מתחילה בשמונה, עניין אותי לדעת מה מומלץ לי לעשות.

כיוון שהריצה מתחילה בשמונה, עניין אותי לדעת מה מומלץ לי לעשות

מן הסתם שהתזונה שלך באותו יום לא תיראה אותו דבר. זה בסדר.

אם אתה רגיל לרוץ על בטן כמעט ריקה פשוט תגיע למצב דומה ותן מרווח של 4 שעות~ מהארוחה האחרונה עד המירוץ.
אם אתה יודע איך אתה מגיב לריצה בבטן לא ריקה - לך לפי מה שעושה לך טוב. זה עניין של ניסוי וטעייה.

אופציות לארוחה האחרונה לפני מומלץ שיהיו יחסית דלות שומן ובלי המון סיבים. נניח - בייגל, דייסה כלשהי, אורז לבן, טוסט, פנקייק...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית