נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
שנינו אחיעליך או עליי?
שמע אני צריך מכון שהבעלים יביא לי תמפתחות,חייב להתאמן ב4 בבוקר עם החיים העמוסים שלי
אני החתיך אתה הגוף
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שנינו אחיעליך או עליי?
שמע אני צריך מכון שהבעלים יביא לי תמפתחות,חייב להתאמן ב4 בבוקר עם החיים העמוסים שלי
כן ייצור חתיך אתה,אתה הולך על 2 או אררבע?שנינו אחי
אני החתיך אתה הגוף
זה לא תרוץיש לי דלקת בכתף כרגע אז אני במנוחה/ בעצימות די נמוכה שאינה הולמת כרגע פרטנר
על 2 אחיכן ייצור חתיך אתה,אתה הולך על 2 או אררבע?
חייב להתאמן איתך מתישהו בטח אתה אלילי אלייילי אליליי
נטורל מטורלל טרלילילי טרלילילה אחיזה לא תרוץ
אתם יכולים לעשות ביחד:
-אירובי
-אימוני רגלים בלי דד ליפט
-אימוני פוזינג מול המראה
-עזרה בזריקות באיזורים פחות נגישים בגוף
אפשר לסדר כניסה חינם אבל חזרתי בגלל הלימודים יותר נוחיאלה תבוא נתאמן ביחד אבל לא אצלנו אצלך באבן גבירול יש שם תאורה אתה מוריד חולצה המראות נשברות מרוב אטלטיקו,אצלנו מכון עם תאורה של בית קברות
ראיתי בוולוג של שון שניצחת מקום ראשון אבל במן פיזיק באלוף האלופים בחור בשם יריב ניצח ולא אתה,אתה אלוף האלופים או לא? שואל כדי לדעת מעניין כנראה עליתה בכמה קטגוריות?מקווה שהפוליגרף לא עצר אותך, חיפשתי אותך שם ☝️
ראיתי בוולוג של שון שניצחת מקום ראשון אבל במן פיזיק באלוף האלופים בחור בשם יריב ניצח ולא אתה,אתה אלוף האלופים או לא? שואל כדי לדעת מעניין כנראה עליתה בכמה קטגוריות?
אלוףנפלה טעות, תוקנה 2 דק׳ אחרי ההכרזה.
איפה שהשירותים או איפה שהוויטליפטרים מתאמנים?אפשר לסדר כניסה חינם אבל חזרתי בגלל הלימודים יותר נוח
דרך אגב יש מקום אם תאורה טובה אם אתה יודע איפה היציאה אחורית אז במקום לצאת אתה עולה קומה ויש שמה חדר כושר קטן עם תוארה טובה אם תראה אותי תזכיר לי ואני אראה לך
לא, במקום אחר זה עוד חדר כושר נכון יש את האולם?אלוף
איפה שהשירותים או איפה שהוויטליפטרים מתאמנים?
שמע אתה נראלי בנית תמכון,אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר,מחר באימון רגליים ב5 וחצי בבוקר נלך לבדוק.לא, במקום אחר זה עוד חדר כושר נכון יש את האולם?
אז אתה עולה למעלה (אחרי הכיסאות) יש מעלית עולה קומה במעלית
יש לי אחוז שומן נמוך יותר מזה של גבינת עמק...שמע אתה נראלי בנית תמכון,אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר,מחר באימון רגליים ב5 וחצי בבוקר נלך לבדוק.
ואתה יצור כחול חתיך @Snorlax jr מוזמן להתאמן איתי אם אתה מתל אביב
כנל @Mr. Gent אתה רק אם אתה נטורל מתחת ל10 אחוז שומן.
ואתה מיסטר אולימפיה הנכד של כריס באמסטד התימני @OA מוזמן לאימון רגליים שורף במיוחד
חחחח מת על הפורום המטורלל הזה,
@VL אתה הכי מוזמן לאימון
עמק לייט של ה 9%?יש לי אחוז שומן נמוך יותר מזה של גבינת עמק...
עובר?
אבל קח מוניטין בכל מקרה, לפי התגובות אני מבין שיש לך שייפ מרשים:161bd:אוף למה אתה מוחק את התמונות כל פעם אני לא מספיק לראות ולקבל מוטיבציה לחיטוב 🫤
כןןןן אז אתה יותר טוב ממנייש לי אחוז שומן נמוך יותר מזה של גבינת עמק...
עובר?
אני זכיתי לראות תתמונותאני מבין שיש לך שייפ מרשים
מבחינתי הבחור רוח רפאים, מעלה פוסטים כל פעם לפורום תמונות ואני לא רואה תמונות 😁אני זכיתי לראות תתמונות
הבחור לא פראייר!
תעלה קומהשמע אתה נראלי בנית תמכון,אין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר,מחר באימון רגליים ב5 וחצי בבוקר נלך לבדוק
לא רק......רובנו זוכרים לו חסד נעורים על כך שהפיג לנו את השעמום בפוסטים מרתקים בימים קשים של קורונה וסגר.לפי התגובות אני מבין שיש לך שייפ מרשים:161bd:
אני אמרתי לייט???עמק לייט של ה 9%?