בנץ' תחרותי 170

• פותח/ת השרשור
מרשים ביותר! בקרוב תעקוף את אלחנן:79nb:
אפשר לשאול שאלה טיפשית? אשאל בכל מקרה. למה אתה צריך ספוטר כשיש לך מוטות ביטחון? רק בשביל להוציא ולהחזיר את המוט למקום? אני מכיר את הכלוב הזה והוא נראה לי די מאסיבי (לא ראיתי אותו עומד ב170 קילו אבל עדיין).
בכל מקרה הספוטר נראה מטורף, גוף של קולמן ופנים של ריפטו. לא מכיר אותו אבל לפי הדיבור כאן מבין שהוא דמות מוכרת?

• פותח/ת השרשור
מרשים ביותר! בקרוב תעקוף את אלחנן:79nb:
אפשר לשאול שאלה טיפשית? אשאל בכל מקרה. למה אתה צריך ספוטר כשיש לך מוטות ביטחון? רק בשביל להוציא ולהחזיר את המוט למקום? אני מכיר את הכלוב הזה והוא נראה לי די מאסיבי (לא ראיתי אותו עומד ב170 קילו אבל עדיין).
בכל מקרה הספוטר נראה מטורף, גוף של קולמן ופנים של ריפטו. לא מכיר אותו אבל לפי הדיבור כאן מבין שהוא דמות מוכרת?

תודה! אני כמובן מאוד רחוק מהרמה של אלחנן (המשקלים שלו כבדים בהרבה משלי כשהוא שוקל בערך 20 קילו פחות ממני).
שים לב שקורות הביטחון לא בגובה פונקציונלי ללחיצה, הן בערך בגובה הספסל ולא יעזרו בכלום אם המוט יפול עלי.
הספוטר שם בעיקר להוצאה, במשקל כבד ההוצאה דורשת הרבה מאמץ וזה גורע מהסט אם מוציאים לבד.
הספוטר זה אורן ארצי והוא אכן מוכר בקהילת הליפטינג, הוא מאמן אצלנו במכון ולשמחתי הוא עוזר לי באימוני לחיצה.

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית