הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סארמס

נותן בראש

משתמש מתחיל
18
2
נק' מוניטין:
2
18
2
שלום לכולם,
שאלה כללית האם סייקל סארמס בלבד ללא טסט יעיל להגדלת מסת השריר כמו סייקל טסט?
ב האם הסארמס שווה בתור תחליף , מבחינת אפקט פר סיכון
תודה

שלום לכולם,
תודה

אני שיניתי את דעתי בנוגע לסארמס בשנה האחרונה ,סארמס איכותיים יעלו פי כמה מסטרואידים אבל תופעות הלוואי ובדיקות הדם שראיתי במהלך השנים גרמו לי להבין שזה עוד לא "הדבר הגדול הבא".
אני עדיין מתנסה איתם פה ושם מן הסתם כי חלקם מאוד אפקטיביים ,אבל גם עם סארמס בסיס טסט במינון trt יעשה הבדל של שמים וארץ.

שלום לכולם,
תודה

תלוי כמה משתק החומר שאתה לוקח
שלא תחווה חוסר חשק מיני
עדיף לך לקחת רק טסט שהם לא התחרו
על הרצפטורים

שלום לכולם,
תודה

א. לא קרוב אפילו, עזוב סייקל טסט, לא מתקרב אפילו לTRT מניסיון אישי שלי (אף על פי שאני הייתי עם רמות טסט טבעי ברצפה אז אולי זה לא אינדיקטור אבל בוודאות סייקל טסט פי 10 מסארמס)
ב. אם אתה מדבר נטו על טסטסטרון אז חד וחלק לא, לסארמס יש יותר תופעות לוואי, פחות מחקרים קלינים, פחות מידע, 99% מהמידע שיש לך באינטרנט זה לוגים וניסיון של אנשים ששווים המון מבחינת ידע כן שלא תטעה אבל אף אחד לא באמת יודע מה הנזק רחוק טווח, יש אנשים שהגיעו למצב של ריסוק מוחלט של הציר מסייקל סארמס פשוט אז תעשה אתה את החשבון שלך, שכן גם אתה לא יכול להריץ סארמס לבד לתקופה ארוכה כמו טסט, הוא לא מומר לאסטרוגן ולכן בסופו של דבר אתה פשוט תרגיש חרא בעוד עם טסט במינון הנכון תוכל לרוץ חודשיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית