עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא לרוב זה עיקומים בעמוד השדרה.זה ככל הנראה כן נובע משרירים חלשים
לא, בעיות של גב כפוף לא נפתרות מאימון כזה או אחר.
לרוב מדובר בעניין גנטי למיטב ידיעתי, גם אם תצליחי לקבל מראה יותר זקוף, ״בעיית״ הגב הכפוף נותרה בעינה.
דווקא לרוב זה עיקומים בעמוד השדרה.
בכל מקרה כדי לשפר את זה לפחות טיפה אפשר לנסות ליצור חוסר פרופורציה ככה שהגב עליון יהיה יותר חזק מהחזה.
לא הבנתי, אם אין לך את זה למה שתנסי לשפר בעיה שלא קיימת?הזהו שאני מנסה להימנע מזה אין לי גב עקום , רק שאלתי אם האימונים יכולים למנוע מכך
לא הבנתי, אם אין לך את זה למה שתנסי לשפר בעיה שלא קיימת?
הזהו שאני מנסה להימנע מזה אין לי גב עקום , רק שאלתי אם האימונים יכולים למנוע מכך
חיזוק שרירים אולי יכול לסייע,
אם זה לא מולד אין סיבה שזה יקרה אם לא בעיה רפואית / שרירים חלשים.
יש לנו את זוקפי הגב (הוא נקרא כך כי הוא עוזר לגב זקוף , לא?) לא בהכרח שההתעסקות אמורה להיות בחלק העליון של הגב למרות ששם רואים את התוצאה .אני חושב שהמקרה שאת מתארת ומנסה להמנע ממנו הוא כתפיים שמוטות קדימה. הדרך הכי טובה להמנע מזה היא לחזק את שרירי הגב העליון וחגורת הכתפיים.
דיברנו ספציפית על כתפיים שמוטות שזה בעיקר חולשה בחגורת הכתפיים וגב עליון.יש לנו את זוקפי הגב (הוא נקרא כך כי הוא עוזר לגב זקוף , לא?) לא בהכרח שההתעסקות אמורה להיות בחלק העליון של הגב למרות ששם רואים את התוצאה .
חשוב לא להזניח את החלק התחתון .
לא ראיתי מישהו עם דומס בגב מדד ליפט והולך עם כתפיים נפולות אבל אולי אני טועה ...