אין מצב, בשום יום מההזמנה עד ההגעה לארץ (לפני יומיים או 3) זה לא היה מעל 75$כי עכשיו הדולר ירד עוד בוכטה
לא נתן לי להוסיף את הצילומי מסך ב"צור קשר" באתר, שלחתי להם בפייס
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין מצב, בשום יום מההזמנה עד ההגעה לארץ (לפני יומיים או 3) זה לא היה מעל 75$כי עכשיו הדולר ירד עוד בוכטה
חבורה של בני זונות נוכלים!!! שלחתי להם את ההצהרה, עכשיו שולחים לי דרישה לתשלום 103 ש"ח!!!! 🤬🤬🤬🤬🤬
מה שלחתם להם שיבטלו את השקר הזה? צילום מסך של ההזמנה עם הסכום בשקלים?
כבר כתבתי להם וצירפתי צילומי מסך של ההזמנה עם הסכום, נראה מה יענוחחחחח. חייב להודות שזה מצחיק. צפיתי שככה תגיב. בפייסבוק דווקא ענתה לי אחת שהסבירה לי למה התשלום מוצדק. בפניה דרך האתר ביטלו לי. הנוסח המדויק שכתבתי להם תמצא באשכול הזה העלתי.
תעדכן
אגב גם הזמנתי מאסוס לא מזמן, הם גם עובדים עם הנוכלים האלה...מציע לכל מי שכבר הזמין וחברת השליחויות התחילה לעשות לו כאב ראש שיפנה למיי פרוטאין ויתלונן על זה, תגרמו למיי פרוטאין להפסיק לעבוד איתם, זה בטוח ילמד אותם לקח
יש תביעה ייצוגית כבר?נתקלתי בתלונות נוספות נגד החברה הארורה הזו
Aanmelden bij Facebook
אינני מעורה בזה, פשוט נתקלתי בקבוצה הזו במקרה.יש תביעה ייצוגית כבר?
כן אני יודע פשוט דפדפתי בקטנה שם וכתבו שהם רוצים לתבוע את החברהאינני מעורה בזה, פשוט נתקלתי בקבוצה הזו במקרה.
זה גם לא חדש ממש.
על מה ה 124 ש''ח ?קרה לי גם ואני צריך לשלם להם עכשיו 124 שקל וה17% של מע"מ שלי הם 57 שקל
הם לוקחים פי 2 זה לא הגיוני
מת לעבור לחו"ל
אתה מקבל אחוזים?או שפשוט לרכוש באייהרב דרך dhl
אחוז היה מספיק לי 😉אתה מקבל אחוזים?
צירפו לי צילום מסך שכביכול הם קיבלו מהשולח שם כתוב ערך החבילה 235.69 כאשר באמת היא 231.49.כבר כתבתי להם וצירפתי צילומי מסך של ההזמנה עם הסכום, נראה מה יענו
לא הבנתי מה זה ה 124 אם זהלא כולל את המעמ? בכמה הזמנת? פנית אליהם או שאתה משלם וזהו?קרה לי גם ואני צריך לשלם להם עכשיו 124 שקל וה17% של מע"מ שלי הם 57 שקל
הם לוקחים פי 2 זה לא הגיוני
מת לעבור לחו"ל
🤣🤣🤣🤣🤣או שפשוט לרכוש באייהרב דרך dhl
הם עושים עליך שיטת מצליח עד הסוףטוב נעביר את זה למכס אבל קח בחשבון שהם בד"כ לא מתחשבים בהנחות
נראה מה יענו לי בסוף, אולי הם יירדו מהעץ שלהם. אם לא אז באמת רעיון טוב לפנות למכס בעצמי ולברר. יש לך טלפון או מייל שלהם? אני רואה שיש כמה ולא בטוח לאן לפנותהם עושים עליך שיטת מצליח עד הסוף
תפנה למכס באופן יזום ותגיד להם שעושים הונאה בשמם על חשבונך
סיכוי גדול שהם בכלל לא מדברים איתם
תפנה לכולםנראה מה יענו לי בסוף, אולי הם יירדו מהעץ שלהם. אם לא אז באמת רעיון טוב לפנות למכס בעצמי ולברר. יש לך טלפון או מייל שלהם? אני רואה שיש כמה ולא בטוח לאן לפנות
נכנסתי באתר של המכס לאיתור חבילות וזה מה שאני רואה:הם עושים עליך שיטת מצליח עד הסוף
תפנה למכס באופן יזום ותגיד להם שעושים הונאה בשמם על חשבונך
סיכוי גדול שהם בכלל לא מדברים איתם
רוצה ללכת יותר רחוק?נראה מה יענו לי בסוף, אולי הם יירדו מהעץ שלהם. אם לא אז באמת רעיון טוב לפנות למכס בעצמי ולברר. יש לך טלפון או מייל שלהם? אני רואה שיש כמה ולא בטוח לאן לפנות