הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכס חברת gcx גובים 80 שח על חריגה של חצי דולר

• פותח/ת השרשור Elfom
  • פורסם בתאריך
חבורה של בני זונות נוכלים!!! שלחתי להם את ההצהרה, עכשיו שולחים לי דרישה לתשלום 103 ש"ח!!!! 🤬🤬🤬🤬🤬
מה שלחתם להם שיבטלו את השקר הזה? צילום מסך של ההזמנה עם הסכום בשקלים?

חחחחח. חייב להודות שזה מצחיק. צפיתי שככה תגיב. בפייסבוק דווקא ענתה לי אחת שהסבירה לי למה התשלום מוצדק. בפניה דרך האתר ביטלו לי. הנוסח המדויק שכתבתי להם תמצא באשכול הזה העלתי.

תעדכן

חחחחח. חייב להודות שזה מצחיק. צפיתי שככה תגיב. בפייסבוק דווקא ענתה לי אחת שהסבירה לי למה התשלום מוצדק. בפניה דרך האתר ביטלו לי. הנוסח המדויק שכתבתי להם תמצא באשכול הזה העלתי.

תעדכן
כבר כתבתי להם וצירפתי צילומי מסך של ההזמנה עם הסכום, נראה מה יענו

מציע לכל מי שכבר הזמין וחברת השליחויות התחילה לעשות לו כאב ראש שיפנה למיי פרוטאין ויתלונן על זה, תגרמו למיי פרוטאין להפסיק לעבוד איתם, זה בטוח ילמד אותם לקח

מציע לכל מי שכבר הזמין וחברת השליחויות התחילה לעשות לו כאב ראש שיפנה למיי פרוטאין ויתלונן על זה, תגרמו למיי פרוטאין להפסיק לעבוד איתם, זה בטוח ילמד אותם לקח
אגב גם הזמנתי מאסוס לא מזמן, הם גם עובדים עם הנוכלים האלה...

קרה לי גם ואני צריך לשלם להם עכשיו 124 שקל וה17% של מע"מ שלי הם 57 שקל
הם לוקחים פי 2 זה לא הגיוני
מת לעבור לחו"ל

אי אפשר לבקש חברת שילוח אחרת?
זה דרך אירופה נכון,אין אתר כמו מסט סטופ של אירופה?

או שפשוט לרכוש באייהרב דרך dhl

כבר כתבתי להם וצירפתי צילומי מסך של ההזמנה עם הסכום, נראה מה יענו
צירפו לי צילום מסך שכביכול הם קיבלו מהשולח שם כתוב ערך החבילה 235.69 כאשר באמת היא 231.49.
אחרי זה הם רצו את כל החשבונית עם הפירוט של המוצרים, תשלומים, דמי משלוח וכו', שלחתי להם, מה אומרים לי? "טוב נעביר את זה למכס אבל קח בחשבון שהם בד"כ לא מתחשבים בהנחות (כל ההנחות הרי מפורטות בחשבונית - הנחה של קוד קופון, הנחת משתמש חדש וזה) אלא לוקחים מס מהערך המלא של החבילה ולא מהערך ששילמת"
מההההההה?????? הם נפלו על המוח? אכלו איזה פטריה מקולקלת? מה נסגר עם הבולשיט הזה ממתי עושים ככה?🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
אחכה לשבוע הבא נראה אם זה ייפתר.
כתבתי גם למייפרוטאין על הנושא, גם ביקשתי אם הם יכולים ליצור איתם קשר אם באמת הם כתבו סכום שגוי אז להגיד להם ולתקן וגם התלוננתי על החברה ואמרתי שאני יותר מאשמח אם יפסיקו לעבוד איתם כי גונבים אנשים בכספים הרבה מעבר ל 17% מע''מ.
בגדול הם לא ממש התייחסו לכל החפירה שכתבתי להם (או שההוא שקרא לא הבין את הרוב) ענו לי רק שאם אני לא משלם למכס אז הם יחזירו את החבילה חזרה למייפרוטאין ואז הם יתנו לי החזר. פחות מה שהייתי רוצה שיקרה כי נשארו לי עוד איזה 3-4 סקופים של אפקת ניפוח וזהו ואני לא רוצה לאבד גיינז עחי עד שאני אזמין שוב וההזמנה החדשה תגיע, אבל עוד פחות אני רוצה לשלם לגנבים האלה אצלנו.
פעם הבאה אדע לא להזמין בסכום שהוא קרוב מדי ל 75 דולר, עדיף לשלם משלוח ולא לשלם לנוכלים כאן.
קרה לי גם ואני צריך לשלם להם עכשיו 124 שקל וה17% של מע"מ שלי הם 57 שקל
הם לוקחים פי 2 זה לא הגיוני
מת לעבור לחו"ל
לא הבנתי מה זה ה 124 אם זהלא כולל את המעמ? בכמה הזמנת? פנית אליהם או שאתה משלם וזהו?
או שפשוט לרכוש באייהרב דרך dhl
🤣🤣🤣🤣🤣

טוב נעביר את זה למכס אבל קח בחשבון שהם בד"כ לא מתחשבים בהנחות
הם עושים עליך שיטת מצליח עד הסוף
תפנה למכס באופן יזום ותגיד להם שעושים הונאה בשמם על חשבונך
סיכוי גדול שהם בכלל לא מדברים איתם

נראה מה יענו לי בסוף, אולי הם יירדו מהעץ שלהם. אם לא אז באמת רעיון טוב לפנות למכס בעצמי ולברר. יש לך טלפון או מייל שלהם? אני רואה שיש כמה ולא בטוח לאן לפנות

נכנסתי באתר של המכס לאיתור חבילות וזה מה שאני רואה:
upload_2021-11-19_9-9-42.png

לא מופיע שום דבר על דרישה לתשלום, רק על הצהרה, שמילאתי לפני יומיים.
שלחתי את זה לגנבים של GCX עכשיו גם

נראה מה יענו לי בסוף, אולי הם יירדו מהעץ שלהם. אם לא אז באמת רעיון טוב לפנות למכס בעצמי ולברר. יש לך טלפון או מייל שלהם? אני רואה שיש כמה ולא בטוח לאן לפנות
רוצה ללכת יותר רחוק?
תאגד כאן כמה חברים ותפנה בפייסבוק לתוכנית
״הכל כלול״

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית