הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות בעניין ריסט

aviaaad

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
-11
41
0
היי. אני לא אוכל מתפריט. לא בדיוק עושה מסה ולא חיטוב. משתדל לאכול טוב, להתאמן טוב ולישון טוב. הגעתי למצב שמן הסתם נתקעתי במשקלים(ניסיתי לעלות פעם בשבוע, שבועיים ולפעמים שלושה שבועות).
אני יודע ששיטת פיתוח הגוף שלי פחות אידיאלית לשיטה פה אבל אתם חושבים שבכל זאת דילואדים יכולים לעזור?
שאלה נוספת. אם בפולי אני עושה 70 קילו. עבר שבוע והעלתי ל80 קילו(זה קופץ בעשריות) ולא הצלחתי. אני מוריד 10% מה80 או מה70? כי אם זה מה80 אז אני חוזר פשוט ל70 ואז אין פה באמת דילואד.
תודה!

למה מלכתחילה לא תכנית מסודרת?
*עליה ב10 קילו משקל עבודה מאימון לאימון זה מלא-אם כל הזמן הייתי עולה ככה ייתכן שזאת הסיבה לחקירה.
כמה זמן אתה תקוע במשקלי עבודה?

אתה בטוח שאין לך למעלה כזה להוסיף חמש קילו? אם באמת אתה מרגיש צורך בדילואד יש הרבה אסטרטגיות, זה נטו כדי להוריד מהעומס, אתה יכול אפילו לעשות 50 אימון-שתיים והכל יהיה בסדר. אבל באמת קפיצה של 15 אחוז כמעט במכה זה מלא..

• פותח/ת השרשור
למה מלכתחילה לא תכנית מסודרת?
*עליה ב10 קילו משקל עבודה מאימון לאימון זה מלא-אם כל הזמן הייתי עולה ככה ייתכן שזאת הסיבה לחקירה.
כמה זמן אתה תקוע במשקלי עבודה?
זה מכשיר שאי אפשר להעלות ב2.5 או 5. קופץ בעשיריות ואין מקום לשים משקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית