הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט תזונה

Daniel itzhak

משתמש מתחיל
70
12
נק' מוניטין:
12
70
12
היי חברים, בניתי לעצמי תפריט תזונה אשמח לחוות דעת.
גובה 179, משקל 69.
מטרה מסה.
TDEE-2633

ארוחה 1:שיבולת שועל 50 גרם,30 גרם ברנפלקס, מים.

ארוחה 2:חזה עוף 110 גרם, פסטה 250 גרם

ארוחה 3: חזה עוף 110 גרם,אורז פרסי 250 גרם

ארוחה 4: טונה, פסטה 90 גרם, אורז 90 גרם ,עגבנייה.

ארוחה 5:שיבולת שועל 50 גרם.

ארוחה 6: פיתה קוטג פלפל אדום.

ביניים תמר 50 גרם, אגוזי מלך 40 גרם.

קלוריות 2940, שומן 69 גרם, חלבון מלא(126) לא מלא 54 גרם סהכ 180 גרם חלבון. פחמימות 370.

אשמח לעזרה בנוגע לחלבון המלא האם זה מספיק ?

אז 2500 קלוריות כל יום קבוע?
לא משנה יש אימון או אין?

אתה מתעסק בקקי.

תאכל 2,500 כל יום ותבדוק ממוצע שקילות זה הכל.
לפי השקילות תדע לעשות התאמות.

גם אם תפספס ב100-200 קל׳ לא יקרה לך שום דבר.

• פותח/ת השרשור
אמרתי לך - 2500 זה פלוס של 500 קל'.
יש לך אימון משקולות רגיל ולא חצי שעה או משהו כזה - תוסיף 250 קלוריות.
יש לך עוד סוגי דברים שאתה שורף עוד קלוריות ? תבדוק כמה ותוסיף לפי זה. למשל אני משתמש במחשבון הזה לגבי אירובי שאני עושה :
Elliptical Calorie Calculator

תפריט מסה:

ארוחה 1:שיבולת שועל 50 גרם,30 גרם ברנפלקס, מים.

ארוחה 2:חזה עוף 110 גרם, פסטה 200 גרם

ארוחה 3: חזה עוף 110 גרם,אורז פרסי 200 גרם

ארוחה 4: טונה, אורז 100 גרם ,עגבנייה 100 גרם.

ארוחה 5: פיתה קוטג פלפל אדום 140 גרם.

ביניים תמר 50 גרם, אגוזי מלך 45 גרם.

2532 קלוריות 170 חלבון 67 שומן 287 פחמימות

לדעתך עכשיו סבבה?

נערך לאחרונה:
אז 2500 קלוריות כל יום קבוע?
לא משנה יש אימון או אין?
אמרתי לך - 2500 זה פלוס של 500 קל'.
יש לך אימון משקולות רגיל ולא חצי שעה או משהו כזה - תוסיף 250 קלוריות.
יש לך עוד סוגי דברים שאתה שורף עוד קלוריות ? תבדוק כמה ותוסיף לפי זה. למשל אני משתמש במחשבון הזה לגבי אירובי שאני עושה :
Elliptical Calorie Calculator
בגלל ששתי השיטות עובדות (גם להכניס אותה כמות קלוריות כל יום וגם להכניס יותר בימים של אימון) אז זה לא כל כך משנה. אני אישית מעדיף כל יום אותה כמות כי זה יותר מסודר, אבל אם נגיד אתה אוהב להכניס הרבה פחמימות ביום של אימון אז זה בסדר לעשות גם בשיטה הזאת. זה באמת לא כל כך משנה, מה שחשוב זה יותר הממוצע השבועי.

• פותח/ת השרשור
בגלל ששתי השיטות עובדות (גם להכניס אותה כמות קלוריות כל יום וגם להכניס יותר בימים של אימון) אז זה לא כל כך משנה. אני אישית מעדיף כל יום אותה כמות כי זה יותר מסודר, אבל אם נגיד אתה אוהב להכניס הרבה פחמימות ביום של אימון אז זה בסדר לעשות גם בשיטה הזאת. זה באמת לא כל כך משנה, מה שחשוב זה יותר הממוצע השבועי.

אז 2500 כל יום ואני מסודר כרגע וכל שבוע לבדוק אם ירדתי או עליתי במשקל?(לסיכום כמובן)

אז 2500 כל יום ואני מסודר כרגע וכל שבוע לבדוק אם ירדתי או עליתי במשקל?(לסיכום כמובן)
כל יום אתה נשקל, עושה ממוצע שבועי ואם אתה בקצב שצריך אז סבבה. אם לא אז תעלה 100 קלוריות.
בגדול כן
לי פשוט נוח ככה האמתי, כל יום להוסיף את הקלוריות שאני שורף..

• פותח/ת השרשור
כל יום אתה נשקל, עושה ממוצע שבועי ואם אתה בקצב שצריך אז סבבה. אם לא אז תעלה 100 קלוריות.

בגדול כן
לי פשוט נוח ככה האמתי, כל יום להוסיף את הקלוריות שאני שורף..

חברים רציתי להגיד תודה רבה על העזרה והיעוץ!!
זהו בניתי סופית 2500 קלוריות אראה יום שבת הבאה מה המצב אם ירדתי עליתי ואשחק לפי כך בהתאם.
וסנורלקס הקשבתי לך עשיתי 4 ארוחות גדולות יותר מאשר ארוחות קטנות.

זהו בניתי סופית 2500 קלוריות אראה יום שבת הבאה מה המצב אם ירדתי עליתי ואשחק לפי כך בהתאם.
שמח לשמוע
אתה צריך להיות שבע ולא לגווע מרעב כפרה

בהצלחה גבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית